Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Politikai és vallási felelősséggel a nemzetért

2022-10-04
Adminisztrátor
183
Különböző társadalmi beállítottságúak között, hogyan alakul a népjólét ? 
Olyan országokban, ahol a függetlenség játssza a főszerepet, ott a politikai, vallási irányítók, jóval könnyebb helyzetben vannak azokkal szemben, mint akik elkötelezettség mellett akarják országukat irányítani.
Hol tart ma Magyarország ? 
Hangzatosan hirdetjük magyarságunkat, miközben a történelem során soha nem sikeredett függetlennek maradnunk és magyar irányítással vezetni hazánkat.
Folyamatos hűbéresek foglalják el nemzetirányításuk központi házát, A PARLAMENTET. Ebben a felállásban, hazánknak semmi esélye sincsen, hogy valamikor is elérje a jóléti társadalom jelzőjét.
Látottak alapján a Fidesz-KDNP pártok, saját belső tehetetlensége vezette őket oda, hogy országunkat idegen hatalmak befolyása alá vonják és némi bagóért beáldozzák ezer éves hazánkat.
Előzményekben hordozott népjólét, annak volt köszönhető, hogy az egypárt rendszer uralkodói, gazdaságilag megszedték magukat, az országunk költségvetéséből felhajtott hasznon nem kellett osztozkodniuk, mint amit ebben az áldemokráciában tesznek. Mindenki a markát tartja, hangzatosan követelik jogaikat, de a tenni akarást, piszokul mellőzik.
Mit mondott erre a múltbéli egypárt rendszere ? "CIRKUSZT ÉS KENYERET" , a többit meg csak módjával.
Ez bizonyos szintem működött is, cirkusz és kenyér is volt.
A mai történések avval különböznek, lásd. Fidesz-KDNP, " ha nincs balhé, majd mi csinálunk", tehát a cirkusz maradt, DE MI A HELYZET A KENYÉRREL ? ELVETTÉTEK ?
KORMÁNYUNK ÉS JELEN POLITIKAI HATALMI-KLIENTÚRA NEMZETÜNKET MEGTÉVESZTVE BITOROLJA "AZ EGYPÁRT RENDSZER VÍVMÁNYAIT".  Hatalmuk egyszemélyes gyakorlatához pártokat vertek szét, semmisítettek meg, de érdekes módon, a többségében zsidó kisebbségű pártokat megtűrik hazánkban.
Elképzelhető  hasonlóság lehet,  a megtűrt ellenzék, valamint a kormánypárt között ? 1990 -es dátum igazolhatja, hogy a Fidesz liberális pártnak alakult és csak később, amikor a Független Kisgazdapártot szétverték, akkor jött elő a A NEMZETIVÉ AVANZSÁLT  Fidesz .  Magyarországnak, egy konzervatív nemzeti - FKgP- je volt, valamint a szélső jobb MIÉP. A KDNP hátat fordított a nemzetnek és érdekek mellett betagozódott a Fidesz-be. 
A mesterségesen összeverbuvált MDF szinte mára elemeire hullott, Lezsák Sándor szintén a Fideszbe vitte a tagságát.
A főcímben, a felelősség kérdése, nagyon komolyan érinti a felsorolt szereplőket, de kik lesznek a BÍRÁK ?
NETALÁN EZ A NEMZET VALAHA IS KÉPES LESZ EGYSZER ÉS MINDENKORRA PÁLCÁT TÖRNI AZOKON A FELELŐSÖKÖN, AKIK HAZÁNKAT IDE JUTTATTÁK ?
MEGLÁTÁSUNK SZERINT - GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA - KOCSMAI SZINTEN HANGZANAK EL VALÓBAN KEMÉNY  KRITIKÁK, DE ÉPPEN AZOK NEM VÁLLALNAK FEL HATÉKONY KRITIKÁKAT, AKIK MÉRVADÓK LEHETNÉNEK.
AZ A DUMA, -VÁLTSUK LE A KORMÁNYT, - ZAVARJUK EL A FIDESZ-KDNP-T , CSAK ALAPTALAN HANGZATOS BLÖFF. A FIDESZ GONDOSKODOTT ARRÓL, NE TUDJON SEMMILYEN ERŐ FELLÉPNI, AKIK NETALÁN EZT AZ ORSZÁGOT IRÁNYÍTANI TUDNÁK. EVVEL ÉLNEK VISSZA, EZT SZAJKÓZZÁK ÉS TÁPLÁLJÁK AZ EMBEREK AGYÁBA. NÁLUNK NINCS JOBB !!!

NEMTETSZÉS KIFEJEZÉSÉBEN, jól ismert magyar viselkedés : csináljátok meg, mi ott állunk tömött sorokban mögöttetek. Lásd. 1956. Egyszeri kisemberek, szakmunkások, kétkezi munkások vitték bőrüket a vásárra. Hol voltak az akkori értelmiségiek ? Féltették a bőrüket ?
Mi van ma ? Szintén a kisemberek, kormánytól függetlenek mernek hangot adni. Akik az államszférától kapják a fizetésüket, - ellentétben a pedagógusok, - fülüket, farkukat behúzzák.
Ezt a Fidesz-KDNP kihasználja és nem lesz változás ebben az országban. HOL KERESENDŐ AZ "IGAZSÁG" ?EZT A MAGYAR NÉP CSESZTE EL VALÓJÁBAN. A PÁRTOK CSAK AZT TESZIK, AMIT A NÉP NEKIK ENGED. NEM FELEJTENDŐ : A FELELŐSÖKET A NÉP KÖZÖTT IS ÉRDEMES VIZSGÁLNI.
J.E.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse