Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17740

"Amerika keze, mindent lát"

2022-10-23
Adminisztrátor
205
"Hüvelykujjat európaiak akkor sem, ha beledöglünk"?
Mi magyarok, szolga módjára követjük a trendet,mindenben, ami idáig hazánknak tragédiát okozott - BELÉPTÜNK. 

Valami azt sugallja, valóban átok ülhet rajtunk ? Imádunk vesztett háborúkra, forradalmakra emlékezni, koszorúzni, akár könnyeket ejteni.
Utólagos bűnbánással mintha saját felelősségünknek szeretnénk feloldozni. Társadalmunk gondolkodó százaléka már ott tart, nincs együttérzés semmiben. Politikai, vallási színjáték áldozatai vagyunk, amin néhány embernek sansza sincs változtatni. 
A mindenkori nép által deklarált hatalmak, kést tartva a nemzet nyakán teszik zsarolhatóvá, alattvalóikat. Kegyetlenül járnak el azokkal szemben, akik ellenszegülnek. 
A kommunizmusban módszertanilag akasztottak, lehetetlenné tették családok életét. Mai hatalom sem különb a "DEÁKNÉ VÁSZNÁNÁL", EZEK HÁTULRÓL, ALJAS MÓDON SEMMISÍTENEK MEG CSALÁDOKAT, EMBEREKET.
Sokakban felmerül a kérdés, - saját önkezűen vegyék el saját életüket, vagy kitegyék magukat a naprakész megaláztatásnak ?
- JA, VALAKI A FIDESZ-KDNP-NEK ELLENT MERT MONDANI,  AZONNAL A BALOLDALI JELZŐVEL BÉLYEGZETTEK LESZNEK.. MAGYARORSZÁG ÖSSZES PEDAGÓGUSA MAGKAPTA, HOGY ŐK FELBUJTÓK, AKIK A DIÁKOKAT IS FELHASZNÁLJÁK A BALOLDAL SZÁMÁRA.
A FIDESZ-KDNP NEM AVVAL FOGLALKOZIK, HOGY MIT ÉS HOL RONTOTTAK EL, HANEM TÁMADNAK, MINDENKIRE CSÍPŐBŐL "LŐNEK".
Ez mára kiváltotta : ORBÁN VIKTOR A KÉTMILLIÓS BUDAPESTEN FÉL A NÉP ELÉ ÁLLNI ÉS KIZÁRÓLAGOSAN AZ 1956-OS ESEMÉNYEKHEZ HOZZÁSZÓLNI.
Orbán Viktor politikai pályafutása során hordozott liberalista eszméjét nem akarja megtagadni, TEHÁT A HARSOGOTT NEMZETI VONAL CSAK EGY SZINI ELŐADÁS  LENNE ?
Putyin és Biden felé egy időben "nyalja a fagylaltot"? Ehhez csatlakozik az ENSZ, NATÓ, Unió, AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG . Orbán úrnak tudnia kellett - aki a lelkét kiszolgáltatja, annak benyújtják a számlát. ÖNT AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG, A GLOBÁLIS HATALOM A KEZÉBEN TARTJA. ENNEK ÁLDOZATAI LETTEK, : EGYEBEKBEN ÖN ÉS CSALÁDJA ÉS A MAGYAR TÁRSADALOM ÖSSZESSÉGE. Erre a valódi társadalmi konzultáció, amit a kocsmákban tárgyalnak az emberek, MÁS HANGNEMBEN FOGALMAZÓDIK MEG. Valahogyan úgy !
BRAVÓ ! EGY "HAZAMEGMENTŐ", BIZONYOSAN HOSSZÚ NYELVVEL ÉLVEZKEDIK, DE MEDDIG ÉR A NYELVE ?
TÁRGYILAGOSAN, A LÁTOTTAK ALAPJÁN, "A BILI EGYRE JOBBAN KIBORULNI LÁTSZIK". 
REMÉLHETŐEN A TARTALMA NEM A MAGYAROK NYAKÁBA ÖMLIK, HANEM MEGTISZTELIK " A NAGY VEZÉRT " ÉS DICSŐ KERETEK KÖZÖTT AZ Ő NYAKÁT TISZTELIK MEG, AZ ÁLTALA FELHALMOZOTT SZERVES ANYAGGAL.
Vegyék már észre : ÖNÖKET, -TISZTELETTEL A KIVÉTELEKNEK, - PISZOKUL MEGSZÍVATTÁK. 

T. J.
   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse