Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Amiről az emberek nem szívesen beszélnek

2022-08-04
Adminisztrátor
255
Megdöbbentő, amikor már mindenki saját bőrén érzi, ITT VALAMI NEM KEREK, annak ellenére : reggeli légi járattal Londonba repül kávézni, a következő géppel Milánóban repül, elfogyaszt egy pizzát, majdhogy a lúd kövér legyen és megmutathassa, hogy neki pénze van és megteheti, Moszkvába tölti az éjszakát, természetesen egy 5 csillagos szálloda bárjában.
Ötven dollárért / darab / vedeli a vodkát, hajnalban felül az első fapados járatra és reggel 8 órakor landol a Liszt Ferenc reptéren.
Taxival haza viteti magát és délután 3-ig az ágyat nyomja.
Higgyék el, a pénz általi felsőbbségrendűség a józan elmét olyan mértékben képes lenullázni, FÜGGŐSÉGET OKOZ. ÖNKONTROLL VESZTÉS betegségnek számít, AMI KÖNNYEN FERTŐZ. A médiák partnerré válnak, hatványosan mutogatják az ilyen figurákat, mert NEKIK EZ JELENTI A NAGY SZTORIT. 
Mentálisan károsultak ezt a fajta státusz szimbólumot, felerősítetten továbbítják és mérhetetlen feszültséget képes ismeretségi körében gerjeszteni. Arról nem beszélve, ilyen beállítottságúaknak a környezetvédelem csak tág fogalom. Számukra a PÉNZ A HATALOM, az Isten ! 

EGY A LÉNYEG. A MINDEN NAPI JÓ BULI. Buli, buli, buli és holnap mit eszik a társadalmi többség ? KIT ÉRDEKEL !
J.E.    

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse