Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Összehangoltan gyilkoltatnak.

2022-04-29
Adminisztrátor
259
VEGYÉK VÉGRE TUDOMÁSUL, AZ AGRESSZOR NEM MÁS, MINT AKI NEM SAJÁT KONTINENSÉT MEGSZÁLLVA, HÁBORÚT ESZKALÁL. "erénycsőszökből elege van a világ lakosságának" !!! Több millió emberélet szárad az "erénycsőszök" lelkén !
AZ OROSZ TITKOSSZOLGÁLATOK JELENTÉSEI RÁVILÁGÍTOTTAK, AMIT A NYUGATI HATALMAK UKRAJNÁBAN TETTEK, NEM MÁS, MINT EGYÉRTELMŰ PROVOKÁCIÓ, OROSZORSZÁG, AZ OROSZ NÉP ELLEN.
Biden azt feltételezi, Putyin holmi kispályás kezdő ? NEM! Ő MA A VILÁG LEGNAGYOBB POLITIKUSA, AKI SAJÁT NÉPE ÉRDEKÉBEN KÉPES VOLT KATONAI CSAPÁST MÉRNI EGY OLYAN ORSZÁGRA, AHOL TÖBB SZÁZEZER OROSZ AJKÚ ÉL.
Neki mérlegelnie kellett, szembe szálljon e a világot irányító, - MARKÁBAN TARTÓ -  pénzvilággal, az amerikai, német, francia, angol fegyvergyártókkal, vagy ne. 
Putyin elnök úr, felvállalta, nem engedheti meg, hogy Ukrajnában élő orosz kisebbséget ukrán nácikkal gyilkoltassa egy olyan genetikailag defektes ember, aki maga sem tudja kicsoda. EGYET BIZONYOSAN TUD ! KIK A MEGBÍZÓI, KINEK A HŰBÉRES MUNKAKÖRÉT KELL ELLÁSSA, KIKNEK A NEVÉBEN GYILKOLTAT.
A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt korábbi nyilatkozataiban egyértelműsítette, AZ AMERIKAI AGRESSZIÓT - ( KENEDY ELNÖK MEGGYILKOLTATÁSÁT ) EGY KISEBB CIONISTA CSOPORT IRÁNYÍTOTTA ÉS IRÁNYÍTJA MA IS. BIDEN IS CSAK EGY BÁBÚ ! ÚGY TÁNCOL, AHOGYAN A FEGYVERGYÁRTÓK A "NÓTÁT" SZOLGÁLTATJÁK.
MINDENKI FIGYELMÉBE KELL AJÁNLANI, OLVASSÁK EL A "CION BÖLCSEK JEGYZŐKÖNYVÉT", AMI IGAZ TITKOSÍTOTT, DE MEG LEHET SZEREZNI ÉS ABBÓL MINDEN TISZTÁN KIVEHETŐ : KIK, MINEK ÉS MIÉRT CSINÁLJÁK NAPJAINK TÖRTÉNÉSEIT. 
A mai jelenség elkövetői érzéketlen emberek. EZEKNEK AZ EMBERÉLET NEM SZÁMÍT, NEKIK A PÉNZ AZ ISTENÜK !!! PUTYIN ÚR SZEMBE SZÁLLT EZEKKEL A GYILKOSOKKAL ÉS LÁM ŐT KIÁLTOTTÁK KI A VILÁG LEGELVADULTABB AGRESSZORÁNAK.
MAGYAROKNAK SOK VÁLASZTÁSA NEM MARADT.
EURÓPÁBAN ELSŐNEK, A MAGYAR KORMÁNYNAK KELL NÉPSZAVAZÁSRA BOCSÁTANI :
AKAR E  MAGYAR NÉP NATO ÉS EURÓPAI UNIÓS TAG MARADNI.
Jelenleg NÉPÜNK, két olyan közösség tagja, amelyek : hazugságon,zsaroláson, nemzetek gyalázkodásán, gazdasági ellehetetlenítésen át gyarmatosításon, VALLÁSI ÉRTÉKEK KISZOLGÁLTATOTTSÁGÁN ÁT, háborús körülmények meglépését idézték elő, napjaink NÉPIRTÁSÁIG
BEZÁRÓLAG. 
ILYEN KÖZÖSSÉGEKBEN A MAGYAR TÁRSADALOMNAK SEMMI KERESNI VALÓJA NINCS.
Isten, Haza, Család eszmeisége vezérelje a magyar népet !!!

J.E.      

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse