Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

Emberi értelem mértéke

2022-04-30
Adminisztrátor
277
Feltehetően maga Zelenszkij is ezeknek a bürokratáknak a klónja lehet, mert a mértéktelen emberi butaság - " bolond lukból, bolond szél fúj" - egybehangoltnak látszik.
Brüsszelben figyelmen kívül hagyják, hogy ukrán nők, csecsemőiket előjegyzésben teszik árúvá. Komoly euró tízezreket fizetnek egy csecsemőért. A vevőkört nem kell különösen ecsetelni, mert az amerikai európai gazdag világ mértéktelen élvezethajszolása egészség károsodáshoz, . nemzőképtelenséghez vezet.
A nyugati világban a túlzott dohányzás, alkohol fogyasztás, antibébi tabletták szedése,drogok használata nagy mértékben kihat a női petesejtre, tehát olyan, hogy saját gyerekvállalás lassan nem létezik. Ez megtapasztalva, bizonyos körök olyan szegény keleti országokban kerestek - üzletszerű gyerek kereskedelemre- akik hajlandóak, folyamatosságot fenntartva csecsemőket szülni és eladni.
Gyerek kereskedők Ukrajnában kitűnő táptalajra találtak, mivel a korrupt kormány és miniszterelnöke szemet hunytak. Még az is feltételezhető, mivel állami kórházakban szült csecsemők értékesítéséről van szó, hogy az anyáknak adózniuk kellett.
Rövidre fogva a mondandót. Ilyen korrupt ORSZÁGOT AKAR BRÜSSZEL SORON KÍVÜL TAGSORAIBA FELVENNI ? 
Normális gondolkodásra vall ? NEM, de egy a lényeg. Az "európai polip" újabb rabszolgákat akar csápjaiba ragadni. ISMÉTELT TÚLTERMELÉSÜK KIHELYEZÉSÉRE PALI MADARAKAT KELL TALÁLNI. A TERMÉKEIKET VALAHOL EL KELL ADNI. MÁS IRÁNYÚ INDÍTTATÁSUK, A MÉG OLCSÓBB MUNKAERŐ. Ezért sürgetik Ukrajna felvételét. Más irányultságból nem elkerülendő, - a brüsszeli liberálisok a NATO-t AZ OROSZOKHOZ KÖZEL AKARJÁK LÁTNI, HOGY 2 EZER KILOMÉTERES VÉDVONALAT ÉPÍTSENEK KI MAGUK SZÁMÁRA.
Ez emberi aljas gondolkodás mások kárára, Brüsszelben nem ismeretlen. 
Orbán kormánynak kötelessége NÉPSZAVAZÁST KIÍRNI, - AKARUNK NATO ÉS EU. TAGOK MARADNI - KÉRDÉSSEL. Amennyiben a Fidesz-KDNP-nek kényes lenne ezt a lépést megtenni, ott van a MI HAZÁNK MOZGALOM, kezdeményezzék Ők !
Isten óvja Magyarországot, a magyar népet. HAZUG, ÁLSÁGOS, GYARMATOSÍTÁSI SZÁNDÉKÚ "GITTEGYLETBEN" A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA SZERINT, a magyar népnek, semmi keresni valója nincsen. Tartsuk meg gerincünket! 

J.E.            

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse