Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15795

Koránban írtak alapján

2022-11-26
Adminisztrátor
144
Milyen alapokra lehet visszavezetni a vallásokat ? Egyszerű a magyarázat : emberi hiszékenységre, nyáj szindrómára, önmutogatásra - én is tartozom valakikhez, - címszó alatt, valamint az önbecsülés / karizma / feladásához. A szélsőséges nyájeffekt több százezer prédikátort tart el, amire még a politikai hatalmak is pénz ajánlanak fel. Egymásra utalt ingyenélők tudatos "barátsága".
MIT MONDANAK JÉZUS, MOHAMED stb. írásai. 
SZERESSÉTEK EGYMÁST. AZ EMBERISÉG EGYMÁS ELLEN SOHA NE ALKALMAZZON ERŐSZAKOT. TÍZ PARANCSOLAT ÉS TOVÁBBI IRÁNYMUTATÓK, AZ EMBERNEK, CSAK HOLMI GYERMEKDED FRÁZISOK LETTEK, AZOKAT SENKI BE NEM TARTJA.
EVVEL SZEMBEN JÉZUS  KERESZTRE FESZÍTÉSÉT KÖVETŐEN, AZOK A KUFÁROK HASZNÁLTÁK FEL HALÁLÁT, AKIK TUDATOSAN A MEGGAZDAGODÁST VÁLASZTOTTÁK. GYÜLEKEZETEK MEGALAKULÁSÁBAN GONDOLKODVA  HIRDETTEK  ADOMÁNY GYŰJTÉST ÉS KASSZÍROZTAK, TESZIK MA IS.  
 
JÉZUS TANAIT AZ OLAJFÁK KÖZÖTT HIRDETTE. A KUFÁROK MEG SZÁZMÉTERES TEMPLOMOKBAN OSZTJÁK MEGTÉVESZTŐ MÁZOS SZAVAIKAT, AMIBEN MINDENHOL MEGTALÁLHATÓ MONDÁSUK : SZEGÉNY TESTVÉREINK, ADAKOZZATOK ! POFÁTLANUL, A SZEGÉNYEKNEK LEGUTOLSÓ MORZSÁIKAT IS KÉPESEK ELVENNI , MIKÖZBEN ŐK DAGADTRA HÍZVA ÉLVEZIK AZ ÉLETET, POLITIKUS KEBELBARÁTAIKKAL KARÖLTVE. 

JÉZUS, NEM EZT HIRDETTE !
NEM AZT HIRDETTE, HOGY A VATIKÁNNAK KELL A LEGGAZDAGABBNAK LENNIE A VILÁGBAN, MEGELŐZVE A ZSIDÓSÁG GAZDAGSÁGÁT IS.
MILYEN HÁBORÚRÓL BESZÉLÜNK MA ? HATALMI, VALLÁSI HÁBORÚRÓL ? VESZEKEDNEK A KONCON ? DE MIT TESZ ERRE A BUTA NÉP. BELEEGYEZNEK ÉS HISZNEK AZ ELMÉJÜKBEN DEFEKTES PRÉDIKÁTOROKNAK. A NÉP BELEEGYEZÉSÉVEL GYILKOLTATNAK.

A LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁG HELYSZÍNE SOKAKBAN MEGRÖKÖNYÖDÉST VÁLTOTT KI : HOGYAN LEHET, HOGY EBBEN AZ ISZLÁM VALLÁSÚ ORSZÁGBAN NEM LEHET ALKOHOLT FOGYASZTANI . NINCSENEK BORDÉLYHÁZAK, AZ UTCÁKON NEM DOLGOZNAK ÖRÖMLÁNYOK, KÉREGETŐK, HAJLÉKTALANOK NEM TALÁLHATÓK. A NŐK TULAJDONLÁSA, ANYAKÉNT KEZELÉSE A FÉRFIAK SZÁMÁRA SZENTÍRÁS. ABBAN AZ ORSZÁGBAN A BŰNÖZÉST KELLŐ MEGTORLÁSSAL DOTÁLJÁK, TEHÁT JÓVAL VISSZAFOGOTTABB, MINT EURÓPÁBAN.
EVVEL SZEMBEN, MI VAN EZEN A KONTINENSEN ? AZ ÁLSÁGOS LEPEL LEHULLNI. KERESZTÉNY, VALAMINT ZSIDÓ EGYHÁZAK KEZÉBŐL A KARMESTERI PÁLCA KIESETT.

A MEGVILÁGOSULTSÁG ÉVTIZEDEI JÖNNEK. AZ EMBEREK EGYRE JOBBAN ELFORDULNAK A KUFÁROK ÁLTAL LÉTESÍTETT TEMPLOMOKTÓL, BANKOKTÓL , MISZTIKUMOT FEDŐ DOGMÁKTÓL.
ELJUTOTTUNK ARRA A PONTRA, HOGY AZ EMBEREK HITÜKBEN ODAHAZA MONDANAK EL EGY IMÁT ÉS MEGTARTJÁK SAJÁT EGYÉNISÉGÜKET. AZ IGEOSZTÓK SORÁBA NEM ÁLLNAK, SAJÁT EGYÉNISÉGÜKKEL PRÓBÁLJÁK GYEREKEIKET NEVELNI. TOVÁBBIAKBAN NINCS SZÜKSÉGÜK "ÉSZ OSZTÓKRA, JÓ PÉNZÉRT ". AMIT A PAPSÁGNAK ADNÁNAK, AZT SAJÁT UTÓDAIKRA, CSALÁDJAIKRA KÖLTIK. MIÉRT ÉPPEN NÉMETORSZÁGBAN GYENGÜL A LEGGYORSABBAN A KERESZTÉNYI EGYHÁZ ?
BRUTÁLIS, DE A BRUTTÓ KERESETÜK 10% EGYHÁZADÓJA, ELRIASZTJA A HÍVŐKET.
ELEGÜK VAN A PUMPOLÁSBÓL !
A LIBERALIZMUS ERŐSÖDÉSÉNEK OKA, ITT VÁLIK ÉRTHETŐVÉ, TEHÁT  - 
EZ VAN !
MI LESZ ? ERRE ADJON A NÉP VÁLASZT, UGYANIS ŐK LENNÉNEK AZ IGAZI HIVATOTTAK !A LIBERALIZMUS EGYENLŐ A SZABADELVŰSÉGGEL. SZÁMUKRA NINCS ISTEN HAZA CSALÁD. TÖRVÉNYEIK ÖNHATALMÚAK. EZ LEBEGJEN MINDENKI SZEME ELŐTT !

ISTEN ÓVJA HAZÁNKAT, A GONDOLKODÓKAT, UGYANIS EGYETLEN TÖRVÉNY SEM TILTJA A GONDOLKODÁST.
L.T. 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse