Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Krízis kezelésére

2022-11-14
Adminisztrátor
163
MAGYARORSZÁG, VALÓDI NEMZETI KONZERVATÍV IDEOLÓGIÁJÁT A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS-ÉS POLGÁRI PÁRT KÉPVISELI. 
KERESZTÉNY, HAGYOMÁNYT ŐRZŐ ÉS NEMZETBEN GONDOLKODÓ. MINDENBEN TRADÍCIÓ KÖVETŐ, MÉG A SZOMORÚ TÖRTÉNELMÉNEK KIMENETELÉBEN IS.

ÚGY TŰNIK, MINTHA VALAHOL FOLYAMATOSAN AZ IGAZUNKAT KERESNÉNK, MIKÖZBEN A HÚSBA VÁGÓ NAGY VOLUMENŰ KÉRDÉSEKBEN KÉPTELENEK VAGYUNK JÓL DÖNTENI. 
HÁBORÚS ÉS FORRADALMI VESZTESSÉGEK, MIND MIND  A NEMZETI SOKSZÍNŰSÉGBŐL EREDENDŐEK, AZ  ADÓDÓ VITÁK, NEM EGYMÁS MEGÉRTÉSÉBEN KIALAKULT ROSSZ DÖNTÉSEKIG BEZÁRÓLAG.
NAPJAINKBAN SUGÁRZOTT TV MŰSORBAN HANGZOTT EL NYILVÁNOSAN ELŐSZÖR - AZ ÉVSZÁZADOS EVOLÚCIÓS GÉNCSERE, EURÓPÁBAN  LEGJOBBAN, A MAGYAROKAT SÚJTJA.
EZ A KIS NEMZET, A GERMÁN, LATIN, SZLÁV, HÉBER NYELVCSALÁDOKTÓL IDEGEN. A MAGYAR GONDOLKODÁS MÁSSÁGA IRRITÁLJA LEGJOBBAN AZ IDÉZŐJELES NYUGATI ŐSLAKOSSÁGOT. 

TRIANON ? 
AZ ÉPPEN FELSOROLT NYELVCSALÁDOK KÉPVISELŐINEK KORÁBBI DÖNTÉSE SZENTESÍTETTE 1920 -BAN MAGYARORSZÁG SORSÁT. 
HÁBORÚS VESZTES SZEREP, CSAK ÜRÜGYKÉNT LÉPETT FELSZÍNRE, A VALÓDI OK, ÉPPEN A FRANCIA HEGEMÓNIA MEGERŐSÍTÉSE VOLT.  ROMÁNIA KIBŐVÍTÉSÉRE  A MAGYAR TERÜLETEKET SZEMELTÉK KI.  FRANCIAORSZÁG, STRATÉGIAILAG  KELETRE HELYEZTE ÁT GAZDASÁGBEFOLYÁSOLÓ RÉSZEREDMÉNYÉT, A MAGYARSÁG TELJES MÉRTÉKŰ MEGBECSTELENÍTÉSÉN ÁT. HIRTELEN,  HIHETETLEN VAGYONRA TETTEK SZERT.
MIHEZ LEHETNE EZT HASONLÍTANI ? VEGYÜK ALAPUL, A SCHENGENI HATÁROK VÁZLATOSAN EURÓPA SZABADON JÁRHATÓ HATÁRAIT JELENTIK, DE EGYÜTTES EUS VÉDELMET NEM KAP, ÍGY AZ EGYETLEN TISZTESSÉGES JÁRHATÓ ÚT LENNE, HA :
 A MAGYAR KORMÁNYNAK HOZZÁ KELL JÁRULNIA, HOGY AZ EMBERI JOGOK VÉLETLENÜL SE SÉRÜLJENEK, TEHÁT A TÖBB MILLIÓ MIGRÁNST, FRANCIAORSZÁGBA, PÁRIZSBA, VAGY BRÜSSZELBE KELL SZÁLLÍTANI ÉS OTT ÁTADNI A HATÓSÁGOKNAK. EZ EGY IGAZI DEMOKRATIKUS CSOMAG LENNE.
ENNÉL DEMOKRATIKUSABBAN NEM LEHET ELJÁRNI. TEKINTETTEL A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK JÓVAL KEDVEZŐBBEK LENNÉNEK, MINT A HATÁRVÉDELEM. A TÖBBI GOND LEGYEN A "RABSZOLGA TARTÓK" FELADATA. 
A DÉLI - HATÁRAINKON FELÁLLÍTOTT KERÍTÉST, ÁT KELL TELEPÍTENI A NYUGATI HATÁRAINKRA, HOGY A FENYEGETETTSÉG MEGSZŰNJÖN.  
KETTŐT EGYCSAPÁSRA ! VISSZAADJUK A TRIANONI JÓINDULAT ÁLTALI VESZTESSÉGÜNK RÉSZÉT, MÁSIK OLDALRÓL, EGYEBEKBEN  A RABSZOLGÁSÍTÓKNAK IS HATÁRT HÚZUNK.

ROMÁNIA POLITIKAI IRÁNYÍTÓIT, GONDOLATOK SOKASÁGÁN ÁT KÉSZTETHETI : MI LESZ VELÜNK ITT A PERIFÉRIÁN ?
TÖRTÉNELEMBEN BIZONYÍTOTT TÉNY,  - IDÁIG MINDEN HATALOM MEGBUKOTT, FŐLEG AKIK SAJÁT HAZÁJUK ELLEN JÚDÁSI ESKÜT TETTEK.

MAGYARSÁGNAK AZ ÍROTT ÉS ÍRATLAN SZABÁLYAIT KELL SZEMELŐT TARTANI ÉS MINDEN AMI NEM NEMZETI, AZOKTÓL BARÁTSÁGOSAN MEGVÁLNI. 
ISTEN ÓVJA MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT. ÚGY LEGYEN !
 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse