Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
427
32508
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Eladom a kocsimat, meg a lovamat...

2018-03-30
Adminisztrátor
451
A cím találó, csak egy maradt ki: megittuk a zab árát? Elfogyott a pénz, akkor adjuk el a Kisgazdapártot? Húsvét van. Eredetileg nem szabadna politikáról egy szót sem írni,csak is a feltámadásról.Néhány gondolatot szeretnék megfogalmazni. Érdekes egybeesés lehet Jézus keresztre feszítése és a Kisgazdapárt, a magyar parasztság utolsó vacsorája. Nagypéntek van. GONDOLKODJ EMBER ! Sok esetben hibáztunk. Általában a hibát valamilyen sugallatra követjük el és sok esetben nem a saját meggyőződésünket követjük, hanem: hallottam, láttam, mondták, azt mondta a rádió, TV. Egyszerűen befolyásoltság alatt cselekszünk. Erre avval is utalhatunk: vásárolj, vásárolj, vásárolj. Az emberi természet hajlamos elfogadni olyasmit, ami későbbiekben értéktelen, mihaszna. Ezen változtatni csak önelemzéssel lehet.Ahogyan a nép, döntésével Jézust keresztre ítélte és most saját vétkének feloldozására a feltámadást ünnepli, elgondolkodtató. A mai látottak nem ugyan ezek ??? A magyar népnek felhívás: NE VÉTKEZZETEK ÉS AKKOR GYEREKEITEKNEK A KÉSŐBBIEKBEN NINCS SZÜKSÉGE FELOLDOZÁSRA. ORSZÁGUNK KISGAZDAPÁRTJÁT NEM AKARJUK A KERESZTEN LÁTNI ! MEGJEGYZÉS: A KUFÁROKNAK SEMMI KERESNIVALÓJUK NINCS A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTBAN. A TISZTESSÉGES KISGAZDÁK ÉS A MAGYAR NÉP EGYÜTT EMLÉKEZZÜNK JÉZUSRA. Isten védd meg Magyarországot, a magyar népet!!! Ne engedd,hogy meggondolatlanul cselekedjünk! Úgy legyen.

"A pénz beszél, a kutya ugat"

2018-03-29
Adminisztrátor
589
Balogh Károly az FKgP képviselője és Cseh Csándor alelnök az FKgP. hu weboldalon felhívást közöltek, amiben felhívják minden kisgazda és a párt szimpatizánsainak, továbbá a válsztók figyelmét, hogy szavazzanak a Jobbikra.Balogh és Cseh hátba szúrták Istent, Hazát, a magyar Családokat és a Kisgazda köpönyeg alól megjelenítették igazi arcukat, belebújtak a Jobbik fekete mellényébe. A Kisgazdapárt országos weboldalán feltüntetett Kisgazda képviselőjelöltjeinek levették a fényképét, elérhetőségeiket. TEHÁT PÉNZÉRT ELADJUK A JELÖLTEKET? ÉS HA A PÉNZ NEM TUD UGATNI, AKKOR BOSSZÚT KELL ÁLLNI A SAJÁT KÉPVISELŐJELÖLTJEINKEN ??? egyett tudomásul kell venni. A Független Kisgazdapárt a magyar népé, a magyar nemzeté, kisgazdáké, amit országunktól senki el nem vehet. A Kisgazdapárt nem játékszer, senkinek a kapcája! EL A KEZEKKEL A KISGAZDAPÁRTTÓL ÉS KÉPVISELŐ JELÖLTJEITŐL. AZ EMBER NEM ÁRÚ, HOGY ADJUK, VESSZÜK. A fentiekben írtak kimerítik a pártárulást és az elkövetőknek azonnali hatállyal al el kell hagyni a pártot. A kutya lehet, hogy ugat,de a magyar nép és a kisgazdapártja EZEK UTÁN HARAP !!! El a kezekkel a kisgazda képviselőjelöltjeinktől! Úgy legyen.

Megtört csend

2018-03-28
Adminisztrátor
587
Napi szinten esnek ki csontvázak a Kisgazdapárt szekrényéből. Balogh Károly az FKgP elnöke ismét öngól rúgott, ugyanis 2018. március 27.-én egyszemélyes határozatot hozott Márkus János FKgP főtitkár esetében. Balogh Károly hivatkozik a párt etikai és fegyelmi bizottságának határozatára, amiben Márkus János FKgP főtitkárt 30 napra felfüggeszti tevékenységének gyakorlásában.

Ígérték, meg is tették

2018-03-27
Adminisztrátor
600
Márkus János FKgP főtitkára, Paulina László FKgP alelnöke ígéretüknek híven feljelentést tettek a Kisgazdapárt képviselője Balogh Károly és alelnöke Cseh Sándorral szemben, valamint a Jobbik két prominens vezetőjére terhelőn. Mint már ismert, a két párt vezetői egymás között írásos megállapodást kötöttek, ami jogilag több sebből vérzik és megalapozott indítékot ad, : jogtalan pártfinanszírozás, megvesztegetés, zsarolás, választási csalás, képviselő jelöltek befolyásolása tényében. A feljelentést további kisgazda szervezet is tett. A lajosmizsei kisgazdák elutasítják a pártvezetés korrupt viselkedését.Balogh Károly, Cseh Sándor semmilyen meghatalmazással nem voltak felruházva, hogy "adásvételi szerződést" formájában a Jobbik javára a Kisgazda képviselő jelölteket eladják. A JOBBIK fizet, a kisgazda képviselő jelöltek MENNEK? Elnök úr. Ön mennyit dolgozott, mennyi pénzt tett be az emberek kampányába? Semennyit! Akkor hogy jön ahhoz, hogy megkérdezésük nélkül árúba bocsátja Őket??? Ezek az emberek az OVB bejegyzésükkel egyidejűleg függetlenek lettek, csak saját akaratukból léphetnek vissza. Ön senkit nem utasíthat. Sem Bort, sem búzát, sem békességet nem szült az Ön meggondolatlansága. Elfogyott a pénz, elfogyott a levegő? Mindennek ellenére, Isten megvédi a Független Kisgazdapárt tisztességes embereit, a vétkeseknek pedig menni kell !!! Úgy legyen.

Balogh Károly színt vallott

0000-00-00
Adminisztrátor
624
2018 március 24.-én az FKgP székházban rendszeres, minden második héten megtartott baráti találkozó volt megtartva. A találkozón résztvevők feltehetően süketek voltak, mert az FKgP képviselője által mondottakból senki, semmit nem hallott,amiben Jobbikkal történt törvénytelen szerződésben Őt megerősítették volna. A Kisgazdapárt országos weboldalán BALOGH KÁROLY MAGA ÁLTAL ÍRT SAJTÓKÖZLEMÉNYÉVEL LELEPLEZŐDÖTT, UGYANIS NEM A KISGAZDA JELÖLTEKRE AD KI SZAVAZATI FELHÍVÁST,HANEM SZAVAZZANAK A JOBBIKRA.Nos,ez nem pártárulás, akkor mi ??? Balogh Károly, még mindig a hazánkat árulja? Az iszlám vallás nem a "magyarok kenyere". Kellemetlen helyzetbe került az elnök? Maradéktalanul, folyamatosan azt fogalmazza meg: azok a kisgazdák, akik Ő ellen megnyilatkoznak, FIDESZ BÉRENCEK. Rágalmak, rágalmak hátán, aminek a következményét bízzuk a hatóságoknak eldönteni. Balogh Károlynak tudomásul kell venni: A HAZA NEM ELADÓ, A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT KÉPVISELŐ JELÖLTJEI SEM. AMENNYIBEN ÖNNEK A JOBBIK PÁRT ÉS A PROGRAMJUK SZÍNPATIKUS, OTT A HELYE, SENKI NEM AKADÁLYOZZA MEG AZ ÁTIGAZOLÁSÁT.ISTEN MINDEN HAZAÁRULÓT A KELLŐ HELYÉRE TESZI. ÚGY LEGYEN !!!

Engelmann kipakol

2018-03-26
Adminisztrátor
539
Tisztelt Magyar Honfitársaim, Kisgazdák ! A ködös dumákból, hazug körbetelefonálásokból elég volt. Rövid időn belül, harmadszor került sor arra, hogy idegen ejtőernyősök tudatos, aljas munkával verik szét több millió embernek szánt, Isten által védett Független Kisgazdapártot. Isten ezt a HAZÁT a magyarnak adta, benne élő CSALÁDOKAT oltalma alá vette, aminek kézzel fogható védelmét a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Pártra bízta. Nem tudom, csak feltételezem, 1992 ben nem véletlen nyújtott kezet a Kisgazdapárt, talán Isten bízott meg, hogy soha ne adjam fel az általa előirtat: a haza védelmét és a családok megsegítését. Sokan nem tudják, Budapest XVIII. kerületben tevékenykedtem, éveken át reggel 8 ó-tól este 22ó-ig minden nap nyitva állt a magyarok előtt a kisgazdapárt székház. A nyírségi parasztság által megtermelt krumplit, almát tonnaszám ajánlottuk fel a lakosság számára. A Bács-Kiskun megye Katona-Telep parasztságától felvásárolt disznót, félsertés formájában biztosítottuk a lakosságnak. Később a szegény nyugdíjasoknak házi tejet, túrót,sajtot vittem Lajosmizséről. Folytatás a másik oldalon.

NYILATKOZTAK

2018-03-24
Adminisztrátor
561
A Független Kisgazdapárt országos központjában a mai napon megtartott gyűlésen résztvevők, kíváncsian várták Balogh Károly párt képviselő magyarázatát,hogy a 10 még versenyben álló FKgP képviselő-jelölteket milyen elhatározásból akarta a Jobbik javára visszahívni. Balogh Károly nyilatkozatából az összeszedettség nyoma sem volt felfedezhető, mert a párt képviselő, saját maga kreálta valótlanságmondás zavarába került. A megjelent országgyűlési képviselő-jelöltek tiszta képet kaptak : eladták Őket! Balogh Károly akadozó szóhordozással félremagyarázta a visszahívás tényét, hivatkozott a párt pénztelenségére, ami szándékában óriási úrként hatott Balogh Károly FKgP képviselő józan politikusi gondolkodására. Azt sem mérlegelte, Őt egy választási együttműködésre szerződés köti és be nem tartása, feltehető jogsértésbe torkollik. Balogh Károly, mivel a két párt vezetőivel nem egyeztetett és a jelölteket saját döntése alapján szándékozta visszaléptetni és a Jobbik javára, feltehetően választási jogot sért. Anyagi ellenszolgáltatás felmerülése esetén, a JOGTALAN PÁRTFINANSZÍROZÁS MEGÁLLAPÍTÁSA A HATÓSÁGOK FELADATA . A KÉPVISELŐ-JELÖLTEK MÉG EGYSZER MEGERŐSÍTETTÉK : NEM LÉPNEK VISSZA !!!

KISGAZDA BECSÜLET

2018-03-23
Adminisztrátor
579
Az egyszerű kisgazda embert a sírás kerülgeti, amikor avval szembesül: - országunkban vannak még tisztességes megbízható emberek, akik a Független Kisgazda szellemiséget még pénz ellenében sem adják el.Az árulókat megvetik, elítélik ! A 2018-as választáson indult Kisgazda és Színes Magyarország képviselő - jelöltjei egyenes gerinccel állnak a választók elé. Engedjék meg, hogy ezeknek az embereknek, dicséret falat állítsak és Istennek hála, ŐK MAGYAROK ! Várnai Balázs Zala megye, Prim Géza Baranya megye, Németh István Baranya megye, Laczkó Lászlóné Borsod, Meleg Károly Borsod, Márkus János Győr-Moson-Sopron, Nyiri László Ernő Hajdú-Bihar megye, Horváth Tibor Hajdú- Bihar megye, Tóth Dezső Jász-Kun-Szolnok megye, Dr. Holló Sándor Ferenc Tolna megye. Ezek az emberek, nem eladók, nem megvehetők, ŐK VALÓDI MAGYAROK, KISGAZDÁK. Tiszteljük Őket! Szavazatainkkal adjunk lehetőséget számukra, hogy tisztességüket a Parlamentben is folytathassák. SZAVAZZUNK RÁJUK ! EVVEL TUDAT ALATT, EGYEBEKBEN ISTENRE,HAZÁRA,CSALÁDRA ADJUK VOKSUNKAT. FELEMELKEDÉS TÖLTSE MEG A MAGYAROK SZÍVÉT, ISTEN LEGYEN MAGYARORSZÁGGAL, A MAGYAR NÉPPEL. ÚGY LEGYEN !

SAJTÓSZABADSÁG HANGJAI

2018-03-23
Adminisztrátor
581
Aki elhallgat,ugyan úgy bűnrészes, mint a bűnelkövető.A TV2 TÉNYEK műsorában nyilatkozó Paulina László, az FKgP alelnöke kizáróan az írásos dokumentumokra hivatkozott és részleteiben pontosan fogalmazta meg a tényeket. Márkus János a kisgazdapárt főtitkára és Paulina László alelnök nem tehettek mást, mint a törvényi előírásoknak megfelelően jártak el, miután tudomásukra jutott Balogh Károly FKgP képviselő egyéni akciója. A Független Kisgazdapártnak végre van két vezetője, akik vállalják, szembenéznek saját elnökükkel és az elnök feltehető törvénysértése miatt, a sajtóhoz fordultak. Sajnálatos, hogy a jogi fórumok: ügyészségek, rendőrség stb. bürokratikus kötöttsége idővesztességet von maga után, ami a két politikusnak hátrányos lett volna, így jött képbe a sajtó. Az ORIGO hírportál szerkesztősége is felfigyelt a kisgazda elnök körüli helyzetre és érdemben, tényfeltáróan fogalmaztak. Az M1 TV híradások, a TV 2 TÉNYEK nűsora rendszeresen megemlítik az FKgP elnök és a Jobbik Magyarország között létrejött szerződést. A Kisgazdapárt és a kisgazda társadalom nagyon sajnálják, hogy országunk történelmi pártját, az arra nem jogosultak bemocskolják. Egynéhány ember, akik Balogh Károly képviselő mellett tevékenykednek, elérték, hogy a párt elnöke meggondolatlan lépést tegyen, ami által a Kisgazdapártot és a képviselő jelöltjeit rossz színben vetítették a választók elé. Nagyon reméljük és bízunk a magyar állampolgárok meggondoltságában, helyzetfelismerésükben. Láthatják, a Kisgazdapárt lejáratására mindig találnak megfelelő személyeket,akik tevékenységükkel Magyarország egyetlen történelmi pátját nem engedik felemelkedni. Ha kell, választási törvénysértés megtételéig is hajlandók elmenni, csak a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt ne tudjon talpra állni. Ezek az emberek Isten, Haza, Család ellne vétkeznek és ismételt támadásukkal akarják szétverni a magyarság, a magyar parasztság érdekvédelmére szakosodott pártját a Független Kisgazdapártot. FELKÉRJÜK A TISZTELT VÁLASZTÓKAT, SZAVAZATAIKKAL TÁMOGASSÁK A KÉPVISELŐ - JELÖLTJEINKET, HOGY VÉGRE A TISZTESSÉG GYŐZEDELMESKEDHESSEN. Együttes munkával a pártunk megmentése legyen a cél. Sajtószabadság erejével Bort, Búzát, Békességet MINDEN MAGYARNAK EZEN A BOLYGÓN, MERT MEGÉRDEMELJÜK ! Úgy legyen.

TV 2 TÉNYEK

2018-03-22
Adminisztrátor
585
Paulina László a Független Kisgazdapárt alelnöke, 2018 március 21.-én a TV2 tények műsorában nyilatkozott a pártot ért rendkívüli esemény miatt. Paulina László elmondta: - Balogh Károly a Kisgazdapárt képviselője egy személyben döntött, hogy a 2018-as parlamenti választáson indult Kisgazda és Színes Magyarország párt képviselő jelölteknek a Jobbik javára vissza kell lépni. Ennek fejében a Jobbik a kisgazdapárt Kinizsi utcai irodájának bérlemény díját kifizeti, továbbá egy ügyvéd és segédje, valamint az iroda vezető fizetését állják. Ez több millió Forint lenne. A létrejött szerződés egyértelműsítette,: választási eredményt befolyásoló pénzügyi tranzakció jöhet létre, ha a jelöltek visszalépnek, ugyanis ez volt a Jobbik feltétele.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse