Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
361
13519
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Felsőfokú egészségügy

2017-10-06
Adminisztrátor
645
Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Európa és Magyarország számára példaértékű kell legyen. A Klinika felszereltsége, munkatársainak magas szakmai tudása a magyar nép számára biztosíték. Felmerülő szív és érrendszeri betegség esetén ebben az intézményben minden páciens jó kezekben van.

Tisztulási alap

2017-10-01
Adminisztrátor
697
Bizonyos egészségügyi vonatkozások saját erejüket bizonyítják, nem szorulnak magyarázatra. Esetünkben viszont az asszociáció kényszerpályára kell kerüljön az érthetőség miatt. A fentiekben megadott cím igenis találó. Használata esetünkben ajánlott.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
1902
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Hegedüs vagy Pongrácz?

2017-09-29
Adminisztrátor
665
Azt feltételezheti az ember, a két családi név viselői ismeretlenek egymásnak. Ez nem így van, ugyanis Ők gyerekkori barátok.A homokozótól a politikai méltánytalanság elkövetéséig bezárólag. Személyükben hidegvérű emberekre emlékeztetnek.Látókörükben kizárólag megbízóik parancsa lebeg és lássanak csodát, amikor a biztonságos nemzet egyik katonája a megbízatásának mezején kiesni látszik, a stafétabotot kebelbarátjának adja át! Még ilyet? Hogyan is lehetséges ez?

M E G H Í V Ó!

2017-09-28
Adminisztrátor
701
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári párt képviselője Balogh Károly tisztelettel és szeretettel meghívja a kisgazda társadalom minden tagját és szimpatizánsait, a 2017.09.30.-án de.10 órai kezdettel megrendezésre kerülő gyűlésünkre.Helyszín: Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 22 sz. a párt országos központja. Bort,Búzát,Békességet kíván Önöknek Balogh Károly

Leégett rántott -"A"!

2017-09-25
Adminisztrátor
732
Zsiványság a köbön. A HVG-t is sikerült felültetni? Alaptalan hírek terjesztése a HVG szerkesztősége tollából? Na ilyet? Kisgazdákról vagy jót, vagy semmit! A "kalóz" gyűlésről kiadott hír valótlanságtartalma felülmúlta a hazugság fogalmát.A nyilatkozat tevők, miként merik magukat kisgazdának mondani?

BIZTONSÁGOS ÁLLAM, EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG

2017-09-21
Adminisztrátor
674
Tisztelt Honfitársaink!A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt bejelentette,- részt vesz a 2018-as parlamenti választásokon. Pártunk a választók által 1946-ban már egyszer lehetőséget kapott, hogy bizonyítson.A Kisgazdapárt két év alatt, a porig rombolt országunkat talpra állította.2018-as év a magyar nép számára éppen olyan történelmi fontosságú dátum, mint az 1946 volt.Engedjék meg,hogy tradíciónkhoz ragaszkodva az 1930.október 14-i Pesti Hírlap cikkével kezdjük a zászlóbontásunkat.Tisztelettel emlékezzünk a Békési honfitársainkra! Ők egy bizonytalan politikai helyzetben vállalták; és talpra állították az országot.

MEGHÍVÓ!

2017-09-19
Adminisztrátor
701
A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt képviselője, Balogh Károly meghívja a párt tagjait és szimpatizánsait.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
1127
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Sajtótájékoztató

2017-09-13
Adminisztrátor
725
A Független Kisgazdapárt képviselője Balogh Károly, a mai napon a párt Kinizsi utcai székházában sajtótájékoztatót tartott. A megjelent médiák: Népszabadság, Hír Tv, ATV. A sajtótájékoztatón a Hír Tv Balogh Károlyt, az ATV pedig Márkus Jánost meghívták a mai politikai műsoruk vendégének.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse