Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Ügynökök áldozata

2020-10-09
Adminisztrátor
393
Miként összeegyeztethető, hogy az ÜGYNÖKLISTA rejtelmeit máig nem tárták fel, miközben 30 év idézőjeles demokratikus jogállamban élünk?
A Független Kisgazdapárt valódi arculatát képtelen a társadalom irányában prezentálni, mert hatalmi erők marionett bábúi még mindig folyamatosan tartalékban vannak, akiket a kellő pillanatban előkapnak és azokat mozgatva, akár több pártot is képesek lenullázni.
Emlékeztetném Önöket, 1947-48 után a Független Kisgazdapártot valójában nem likvidálták, hanem csendesen felfüggesztették működését.
Ma ugyan ennek az eseménynek vagyunk szemtanúi.
Érdekes figurák váltogatják egymást a párt élén és minden erejükkel azon tevékenykednek, hogy a megrendelőt maximálisan kiszolgálják.
Éppen érdekük azt kívánja, képesek a magyar állammal szemben jogi hibák feltárásával pénzhez jutni. Minden esetben azért meglepő, mivel közismert a tevékenység és az állam fizeti a számlát, ez sem drága? Kérdés.
Mit szól mindehhez az Európai Unió? Igaz,jogállamisági eljárásban vizsgálódik,de bizonyosan ezért IS A FEKETE ÜLEPŰ SOROS GYÖRGY A HIBÁS.
Itt bármi is történik ami a Fidesz-KDNP-vel szemben sértő, az mind a Soros bosszúja lehet?
A Cionisták hatalmi gyakorlásának alapelve, VÉGY EGY ELLENSÉGET és tápláld néped fejébe, - mindenért Ő, vagy ők a felélősek.
Ugyan ez történik a mi házunk táján is, a Független Kisgazdapárt a Fidesz-KDNP szerint a legnagyobb ellenség.
Ébresztő MAGYAROK ! A szemfedél késedelmes felnyitása PISZOK DRÁGA LESZ.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse