Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22892

Koronavírus jelenségének előzményei

2020-11-02
Adminisztrátor
367
Húsz éve tartó kisgazdapárti figyelmeztetés sem volt elég, hogy a mindenkori parlamenti pártok figyelembe vegyék a kisgazdák környezetvédő intelmeit.
Mindenféle szélsőségtől mentes elemzésben a magyar társadalomnak joga van tudnia hol tartunk a koronavírus esetében, valamint a környezetünkkel kapcsolatban.
ELSZOMORÍTÓ HELYZET KIALAKULÁSÁNAK TÉNYE.

- pillanatnyi túlélés
- politikai felelősségmentes intézkedések
- kapitalista rendszer irányvonalai, túltermelés minden áron
- gazdasági befolyás a mindenkori politikai pártokra

- az állami költségvetéssel való hanyag gazdálkodás

PILLANATNYI TÚLÉLÉS

A magyar és a világ ipari fejlődése csődöt mondott, ugyanis minden nemű foglalkoztatási ágazat telített, nincs új lehetőség az emberek foglalkoztatásár. Kapkodással rámutattak ( térjünk vissza a cserépkályhákhoz )
Ipari viszonylatban, a politikusok térnyerésének alapja, az időnyerés. Hatalom gyakorlás hosszútávra, ami egyenlő, saját jólétük biztosításával. A társadalom másodlagos.

POLITIKAI FELELŐSSÉGMENTES INTÉZKEDÉSEK

Látszat intézkedések felületi kezelésben, amik alapjaiban semmi változást nem jelentenek, csak a hatalmon lévők ismételt időnyerése. A LEVÁLTÁSUK ESETÉN AZ IDÁIDI PÉLDÁK - a " kutya sem vont felelősségre egyetlen politikust".
Az idáigi parlamenti honatyák bebetonozottsága egyenlő arányban van a pártok hűbéreseinek számával.
1990 óta majdnem ugyan azok a személyek töltik be a közigazgatást, élnek gondtalanul, miközben megválasztóik éh halálra vannak ítélve.

KAPITALISTA RENDSZER IRÁNYVONALAI, TÚLTERMELÉS MINDEN ÁRON

Az ipari forradalom eljuttatta az emberiséget, hogy bizonyos munkakörök foglalkozásában óriási könnyebbedést hoztak, csak figyelmen kívül maradt, az evvel párhuzamos létszám leépítés.
Tudni illik, a profit mindenek felett, egyenlő AZ OLCSÓ MUNKAERŐVEL. Ez a kapitalizmus alapja.
Egy kapitalistának a túltermelés természetes, de az értékesítés hiánya esetén a politikai haszonlesőt teszi felelőssé, -miért nem vásárol a társadalom? Itt lép életbe A GAZDASÁGI ÖSSZEFONOTTSÁG A POLITIKÁVAL, AMI KÖZÉ A VALLÁS IS BEÉPÜLT.


GAZDASÁGI BEFOLYÁS A MINDENKORI POLITIKAI PÁRTOKRA

Véssék már végre a fejükbe! Gazdaság nélkül, nincs politikai hatalom. Hitlert is a gazdasági hatalom finanszírozta, ami a végén rosszul sült el számukra.
Magyarországon a választások előtt óriási harc folyik, hogy melyik párt legyen a gazdaság kegyeltje, akit a társadalom hidegen hagy, csak a kapitalista érdeket juttatja elsődlegesnek.
Azt gondolhatjuk, Magyarország politikai irányadói tökéletesen végrehajtják a tőkések elvárásait. Választási ciklusban tett ígéretek némi ellenszolgáltatással, választási kampány finanszírozás háttérjátszmáit, a hatalomba jutás után viszonozni kell. KÉZ, KEZET MOS JELIGÉVEL,  magyar társadalom rovására.


ÁLLAMI KÖLTSÉGVETÉSSEL TÖRTÉNŐ HANYAG GAZDÁLKODÁS

Magyarország közigazgatására felesküdött honatyák, a magyar kormány téves úton poroszkál és olyasmibe avatkozik bele, ami nem a tárcája. : A privát szféra, kapitalista társadalom gazdasági versenyébe nem illene a magyar adófizetők pénzét beáldozni, A MUNKAHELY TEREMTÉS CÍMSZÓ ALATT. Tegyük fel, a kapitalista pár év után elhagyja az országot és Fidesz általi kormány által adott esetenkénti 5-6 milliárd támogatást vissza kapja a magyar állam a kapitalistától? NEM, NEM, NEM !!!
Evvel szemben a magyar kormány, vagy a helytartó némi támogatásban részesülhet, amit senki nem tud ellenőrizni. PISZOK NAGY JÁTSZMÁK FOLYNAK, mindez a magyar társadalom kárára. A magyar költségvetés ingatagsága, a 360-370 forintos euró mind arra utal, DÖGROVÁSON VAN A MAGYAR FORINT.

MEGJEGYZÉS

Az infláció még a Kádár korszakban sem volt ilyen eszeveszett módom magas.
A magyar társadalom 3 millió lélekszáma a kiéheztetés határára került.
HOVÁ TOVÁBB ORBÁN VIKTOR? HOVÁ TOVÁBB LELKIEKBEN BETEG TÁRSADALOM???
Egy magyar honatya mondása - minden nemzet olyan politikai erőt tesz hatalomba, amit magának választ, magának érdemel.
ELÉG LEGYEN A GYURCSÁNYOZÁS-BÓL, ORBÁNOZÁS-BÓL , ŐK EGY ALOM GYERMEKEI.
Minden esetben a 2022-es választáson ésszel válasszanak, mert ha ezek maradnak hatalmon, vagy akár olyan , mint Dobrev Klára, ennek az országnak végérvényesen lehúzták a rolót.

A KISGAZDAPÁRT ELŐREJELZÉSEI IDÁIG PERCNYI PONTOSAN BEJÖTTEK. ÉSSZEL MAGYAR !!!!!!!!!!!!!!!
 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse