Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Egyre nagyobb az igény

2020-05-06
Adminisztrátor
465
Társadalmunk egyre jobban érzékeli a politikai tisztátalanságot, amiért keresve az újat és a feltehető jót, a Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt utáni érdeklődés egyre felerősödött.
Valójában a történelem ismét bizonyított, ugyanis 1945-ben a Független Kisgazdapárt egy porig lerombolt országot vett át és rövid időn belül elindította  működését.
Igen, a mai helyzetben is vannak átfedések, mert a társadalmi elégedetlenség nem egészen a teljes amortizációban mutatkozik, de a rétegkülönbségek százalékos aránya napról napra nő, evvel párhuzamban az elégedetlenség is.
Az eleve felmerülő gazdasági világválság olyan mértékben begyűrűzött, vele párhuzamban a bolygónk pusztulása, ami miatt a politikusok kezéből kiesett a karmesteri pálca, ami miatt egy vírusra hárítják saját évtizedek alatt felhalmozódó felelősségüket.
Ha megnézzük, a világ urai rájöttek, inkább egy vírus, mint saját politikai pozíciójuk megremegjen. 
Érdemes megfigyelni, ebben a mesterkélt helyzetben a politikusok, mint a társadalom megmentői jelenítik meg magukat és a következő hangzatos propagandának segítségével tetszelegnek :
- mi, a társadalom mellett kiállunk
- senkit nem hagyunk magára
- gazdaságágukat felszámolókat megsegítjük
- a kis és középvállalkozások negatív érintetteit kisegítjük
- a munkanélkülieknek munkát biztosítunk, stb.,
ezeket a szlogeneket napokig lehet fokozni, amit sokan úgy bevesznek, mint az éhes csecsemő a cumit.
A látottak alapján kirajzolódik, az értékrendi eltolódások valójában a társadalom szakadásához vezet, ami miatt a politikai hatalom székestől megremeg.
Az idő haladtával a kibocsátott információk átfedései, mintha a valótlanságot sugallnának, e miatt a társadalom megcsömörlik, hitét veszti.
Feltehetően ez jött képbe ma is és ezért keresi a társdalom a helyét, amit a Független Kisgazdapártban lát. A megroppant országunk felemelkedését a Független Kisgazdapárt munkájában, a konzervatív eszmeiségében látják az emberek, reménykedve, ha 1945-ben sikerült, miért ne sikerülne ma is. Gyökeres változásban reménykednek a magyar emberek.
A Független Kisgazdapárt sikerességének titkát a tíz parancsolat betartásában látja. Egyértelműen megfogalmazva, ami a legfontosabb : ne hazudj, ne lopj ! Ez lebegjen minden politikus szeme előtt, még álmukban is. A Független Kisgazdapárt követni kívánja a tíz parancsolatot és az Isten, Haza, Család egybefüggő értékrendjét.
Csak tiszta vízzel lehet értelmet adni az emberiségnek, szennyvíz maradjon az emésztő gödrökben, csatornákban.
Isten Óvja Magyarországot. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete.
Engelmann József
   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse