Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

"Hallgatni arany"

0000-00-00
Adminisztrátor
558
"Hallgatni arany" cím lefedi azokat az eseményeket, amikre jobb, ha az ember nem reagál.Saját házunk táján, valamint az országos nagypolitikában több olyan esemény történt, ami nem az elvártaknak megfelelően alakult. Jogi ellentmondások, gazdasági hazárdjátékok és minden olyan, amit a politikai porond teherbíró képessége lassan képtelen lesz megtartani.
"Országunk nyakán szorul a hurok", ugyanis az Eu. pályázati pénzek felhasználása komoly ellenőrzések mellett kap zöld kártyát.
Ilyen még idáig nem volt.
Vírus? Migránsok? Ezekről a témakörökről annyit beszéltek,hogy nem maradt új, valamit is mondani.
A Független Kisgazdapárt belügyében zajlik az élet. Mindenki elnök akar lenni, csak avval nem számolnak, ez a politikai pozíció, napi 24 órás munkarendet követel. A magánélet, családi együttlét instabillá válhat,mert a felgyülemlő problémák napi szinten várnak megoldásra.
Még egy fontos érv, amit nem lehet szó nélkül hagyni. A politika, párt működtetés, nagyon komoly anyagi vonzattal jár. Mélyen kell zsebbe nyúlni. Azt gondolom, a Független Kisgazdapárt elnök aspiránsai nem rendelkeznek több százmillió forinttal, hogy legalább az alapokat lerakhassák - de azért mindenki elnök akar lenni.
Mindez azért történik így, mert a kisgazdapárt ejtőernyősök célpontja, az FKgP név blokkolására. 
Ami megoldás lehet, gyökeres alaptörvényi változás, amit a cégbírósággal be kell tartatni.
Remény hall meg utoljára, tehát ?
Tekintsünk optimistán a jövőbe. Isten, Haza, Család a kisgazdapárt elidegeníthetetlen jelszavai, amit a Bor, Búza Békesség hitelesít.

Isten legyen Önökkel ! Engelmann József lajosmizsei kisgazdapárt

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse