Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Arroganciával hatalomért

2020-10-20
Adminisztrátor
386
"Aki nem velünk, az ellenünk." Arroganciával a hatalomért?
Félreérthetetlen támadással szinte minden szinten a hatalom markaiban van az ország. Oktatási cél, kommunista mintára. Gazdasági mutatók, politikai és számviteli hiányokkal rendelkezőknek.Ezt így kell csinálni ???
Egy felismerés: kormányunknak tömjénből importra van szüksége, ugyanis kis hazánkban nem terem annyi, amit amennyit felhasználnak.
Más megvilágításból a helyzetet. Kisgazdák többször hangot adtunk. Lépjünk ki saját árnyékunkból és próbáljunk reálisan, szélsőségtől mentesen gondolkodni. Elsősorban be kell vallani, a személyi kultuszt mi teremtjük meg. Ennek nem kellene véget vetni?
Azt gondoljuk, ahhoz, hogy a beltenyészetből ne jöhessen létre korcs szülött, új "KAKASOK" KELLENEK AZ UDVARBA.
"Fletó kakas kukorékolása érvényét veszítette. Háreme lekopaszodott. Viki kakas túlsúlyt élvez,ami könnyen infarktushoz vezethet,egyebekben megbélyegezheti hűbéresi rendjét. El kell ismerni, ezek a kendermagos kakasok jobban bírják a petélést, mint génkezelt társai, de a túlzott önbizalmuk könnyen egy vörös róka martaléka lehet.

Ettől a "mesétől"kell elhatárolódni. Elsősorban a hűbéresi rendszert kell felszámolni.
A demokratikus jogállamról, a bírósági, ügyészségi, rendőrhatósági vizsgálatokról, azok lefolyásáról a kisgazdák több kötetes könyvet tudnának kiadatni. Csak egy rövid  mondat a legfőbb ügyészúrtól,- tárgy 1milliárd 325 millió- amennyiben még egy levelet küldenek, olvasatlanul a papírkosárba landol. Erre utaló megkeresésben, minden bizonyíték rendelkezésre állt, de hiába.
EZT EGY DEMOKRÁCIÁBAN MIKÉNT LEHET MEGTENNI?
A Fidesz-KDNP kényszerhelyzetű személyzete,feltehetően el sem hiszik, hogy az Eu. beépített emberei napra készen állnak a magyarországi korrupciókból. Nem kellenek Soros bérencek ahhoz, hogy minden olyan tisztán kivehető legyen. Szégyen, MAI NAPIG NEM TUDTUNK MEGSZABADULNI A ROKONOK CÍMŰ REGÉNY TARTALMÁTÓL.
Önök szerint, meddig bírja el országunk ezt a közigazgatási formát?
Értékpapírokkal foltozott zsákokkal hosszútávon nem lehet gazdasági rendszert működtetni.
Megzuhanunk? A felelősöket nem kellene megkeresni?
1990-től harminc év a "demokráciában", olyan mélyszegénységbe sodorta az ország lakosságának egy harmadát, hogy visszatértünk a háború előtti időszakba. A nyugdíjasok olyan mértékben szegényednek el, hogy lassan kenyérre sem jut. Mindenki a markát tartja, alapítványok százai kórincálnak.
A KORMÁNY hűbéres számvevőszéke, a statisztikai hivatalának adatai, százalékos számításban átfogón, olyan árukat, amelyek hosszú évek óta nem emelkedtek, beleszámítják az országunk inflációs adataiba. 
Egyet felejtenek el, a mindennapi használati dolgok 40-60 %-os drágulását. Magyarázkodnak, rémregényeket tálalnak az emberek elé, miközben a felelősségüket elódázzák. 
Amikor érdekük úgy kívánja, abban a pillanatban az Eu. ra mutogatnak. EZT KELL BEFEJEZNI. AZ INFLÁCIÓT, ANNAK VALÓS VOLTJÁT KELL BEISMERNI ÉS BOCSÁNAT KÉRÉSEK KÖZEPETTE, LEGALÁBB 15%-OS NYUGDÍJEMELÉST KELL ADNI.
Az orvosi és pedagógusi bérrendezést nem kell a választásokra elodázni. Januári törvény szerint viselkedjenek az orvosok, de majd az ígért bérfejlesztést a FIDESZ a választás utánra helyezi. Ismételt Fidesz trükk. Annyira ragaszkodnak a hatalomhoz, hogy ez már beteges. A zsarolás sakk tábláján olyanokat húznak, hogy csak a hülye nem látja szándékukat.
Vigyázz magyar !!!

Akadályozzuk meg a temetkezési vállalatok árbevételét. Isten áldja Önöket.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse