Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Európa rabszolgái

0000-00-00
Adminisztrátor
370
Európa rabszolgáinak szembe kell nézzenek a francia és német nagyhatalmi törekvésekkel. Tudni illik,ők csak formalitásból kedvelik egymást, de valójában a régi felhalmozódott gyűlölet megmaradt.
Összességében ők ketten szabják meg, hogyan is alakuljon a rabszolgatartás szabályai. Ennek lettek áldozatai a volt szocialista tagállamok.
Hogyan is történt a bekebelezés?
Horn Gyula, pufajka viselő elvtárs kihasználta a lehetőséget, mivel Antal József könyvtárosi kvalitása kevésnek bizonyult, hogy szembe szálljon a kötelet nem megvető elvtársak hegemóniájával.
Tegyünk egy lépést és tekintsük meg "JÚDÁS EFFEKTUST".
Pénzért, anyánkat is?

Igen! Magyarországnak 1989-ben 22 milliárd dollár állam adóssága volt. Ez akkor nagy összegnek számított, de az állami össz vagyon, ezt megszázszorozta, tehát semmi perc alatt ki lehetett volna egyenlíteni a számlát. Evvel szemben, a németek előrelátón a magyarországi "JÚDÁST" megtalálták és a következő összegeket küldték :
FELADÓ :  BUNDESKANCLERAMT 212 - K 42445/91 számon
KILÓRA VETTÉK MEG HAZÁNKAT, NÉPÜNKET.
Tisztelt Magyar Honfitársaim !
Ezek az adatok, időrendi sorrendben :
- 1987            2,5 milliárd DM
- 1991            50 - 50 millió DM
- 1991            100 millió DM
- 1990            870 millió ECU  közösségtől
- 1990            200 millió USD  valutaalaptól
- 1990            300 millió USD  világ banktól
- 1990            280 millió USD Nemzeti Fizetések Bankjától
- 1990           továbbá a Beruházási Banktól jelentős összegek folytak be a magyar kasszába

Kérem Önöket, adják össze ezeket az összegeket és tegyük fel a kérdést, - HOL VAN A PÉNZ ?
Feltételezzük, most már megértik, miért tart itt országunk. További felmérhetetlen kára a magyar társadalomnak : elfogyott a nemzeti vagyon, az élelmiszer forgalmazást - legnagyobb kincsünket - idegen hatalmak kezére játszották. Áder János figyelmét felhívjuk : A IVÓVIZÜNKET IS SIKERÜLT IDEGENEK KEZÉRE juttatni.
Nos, ilyen előzményekkel, szó szerint megvettek minket, szálljunk be az Európai Közösségbe.
A tőke tudta a magyarok milyen hanyagok, éppen ezért alig valamennyien mentek el szavazni a belépéskor. Egy tény, mocskos szabályok voltak életbe, mert ha, a Gyurcsány és Orbán család szavaztak volna,az eredmény szavazattól függetlenül érvényes a belépésre.
A Fidesz-KDNP a mai napig azt állítja, az össz magyarság akarata szerint léptünk be ebbe a hazug, álságos, népnyúzó "GITT EGYLETBE".
Az Eu. zsarolásnak végett kell vetni. Azt bizonyosan nem tudják, a nyugati parasztság föld támogatási összege, közel az 1000 euró a magyar parasztság 200 euró támogatásával szemben.
Ebben a tárgykörben is hazudtak, mert azt állították a felzárkózást megteszik. Az NDK állampolgárokkal ugyan ezt tették, másodlagos németek. FÖRTELMES HAZUG VILÁG ÖVEZI AZ Eu.-t.


AKIK IDŐT NYERNEK, HAZÁT, NEMZETET NYERNEK !!!

Falhoz kell szorítani a kéthatalmi hegemóniát. MEGOLDÁS :
Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szerbia, Horvátország,Szlovénia,Olaszország, együttes megállapodást kötnének, szorosan az angolokkal együttműködésben és kilépéssel kell megzsarolni a német francia áll szövetséget.
Ezeknek az országoknak meg van az erejük és egy közös valutával meg kell szorongatni az eurót.

Észak - déli gazdasági nyitottság, valamint a feltehető orosz, kínai, dél-koreai társulással óriási piac létesülne mindenki számára. Azt gondolhatjuk evvel meg lehetne a további, német, francia hatalmak gyarmatosítási hasznát torpedózni.
A magyar kormány és  Orbán Viktor miniszter, akkor vívná ki a nemzetek elismerését, ha ezt a húzást véghez tudnák vinni. Valójában, az Eu. nekünk magyaroknak és a többi országnak nem piac. A közel 2,8 milliárdos lélekszám PIAC kecsegtető lehetne.

Isten Óvja a Magyar Népet és Hazáját, MAGYARORSZÁGOT !!! 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse