Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Minden ami magyar

2020-06-05
Adminisztrátor
490
Időrendi sorrendben, elsőnek "HONT" foglaltunk. Történelmi visszatekintésben, ezt párhuzamba lehet állítani Dél-Amerika és Észak-Amerika elfoglalásával, bekebelezésével. Az őslakosság lemészárlásáról ne beszéljünk, mert az szégyen lenne ránk való tekintettel is.
Sok mindent ne feszegessünk, jobb ha a dolgok "takaró alatt" maradnak.
A magyar vérmérséklet európai hadjáratokban nyilvánult meg, azokban sikeresek voltunk, csak a halottak száma nem közismert, mert akkor nem volt statisztikai hivatal, mint napjainkban. Megjegyzés: de jobb ha nem is lenne, mert a statisztika, nemzet félrevezetésre alkalmas hatalmi eszköz.
Most vissza az alapkiinduláshoz, MAGYAR ÉS HON. Ami egy valós tény, mi beszélni, másokról véleményt alkotni, családok, országok magán belügyeibe beleavatkozni, felsőfokú diplomával rendelkezünk, miközben amink van, amit megszereztünk, képtelenek vagyunk megvédeni.
Forradalmi vívmányaink majd mindig emberek ezreinek életébe került, de hatékony maradandó értékek nem maradtak. Így volt az 1848-49-ben, vesztettünk. 1920-ban, lásd Trianon, vesztettünk. 1944-45,-ben Szovjet megszállás, vesztettünk. 1956 vesztettünk. 1989-90 reménykedtünk. 1994 Horn kormány:  kirabolták az országot, Zuchman -eladta a magyar élelmiszeripart, kereskedelmet, csődbe vitte az ipari létesítményeinket, kiárulta az országot, ismét VESZTETTÜNK!
Ismételt meggondolatlanság szüleménye - LÉPJÜNK BE AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGBE. A nagy szánk ellenére, egyetlen pillanatot sem voltunk képesek függetlenként gondolkodni. Remélem nem akarja senki azt mondani - KÉNYSZERÍTETTEK !!!

Orbán kormány első ciklusa reménykeltőnek indult. A magyar meggondolatlanság viszont, visszahozta a volt elnyomó kommunista rendszer elvtársait, akik a gazdaságot még mélyebben bedöngölték a sárba. Egy halk szavú, megnyerő kinézetű ember megtévesztette a magyarokat, majd egy puccs útján, volt KISZ vezér a hatalmat magához ragadta és még nagyobb anarchiába döntötte a magyar hont.
Ezeket követően a politikai kultúra hiánya, a kapkodás, szélsőséges gondolkodás Orbánnak olyan hatalmat adott, ami az emberi egoizmust olyan mértékben kinevelte, hogy mára nyugodtan kimondhatjuk - VESZTETTÜNK.
Egyáltalán nem az a csoda, hogy még vagyunk?

Ezek a történelmi tények arra ösztökélték a magyart, EMLÉKEZZEN, sírdogáljon,KOSZORÚZZON. Ünneplésről szó sem eshet, mert folyamatos VESZTESEK VAGYUNK.
TEGYÜK A SZÍVÜNKRE A KEZÜNKET és mondjuk ki - IGEN IS ,mi kisemberek vagyunk a hibásak. Ennyit egy nemzet nem hibázhat!
Napjainkban felmerülő átlag emberek között forgó kérdés, - KIRE SZAVAZZUNK? Tudjuk Orbán hibáit, ismerjük Gyurcsány bűneit, DE AKKOR, HOGYAN TOVÁBB? Higgyék el, nem eddig a két emberig tart az élet, VAN MÁSIK !!!
Tisztelt Magyarok! Kérem Önöket, azt a három millió idáig nem szavazó magyart, aki a leghangosabban kiabálnak, RÁNGASSÁK A SZAVAZÓ FÜLKÉKBE és talán akkor lehet nemzeti összefogás gondolatával foglalkozni. Akkor derülne ki hogyan is állunk, de ameddig ez a genetikailag kevert nemzet képtelen összefogni, addig nincs értelme SOPÁNKODNI.
EZEK VAGYUNK MI ! Orbán Viktort idézve - EGYÜTT VAN A NEMZET ! Ezt komolyan is gondolja ????????????

Remélem nem bűn, hogy nem hazudtam.   Engelmann József
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse