Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
14
3380
Értékpapír kibocsátással a teljes csődig?
Azt gondolná az ember, most megfogom az "Isten lábát" mikor értékpapírra váltom át a pénzemet, miközben a magas hozamnak mondott remény teljes bűvöletében úszom. A fizikai bizonyítás kimondja, -sós víz hatása fenntartó erőt képez,de nem jelenti azt, hogy nem süllyedhetünk el. Magyarország további adósságát a politikai erő saját állampolgárai nyakába akasztja, mivel boldog boldogtalannak ajánlja az újonnan kibocsátott kötvényeit.. Feltételezem, mint gondolkodó,- nem valami időnyerésről beszélünk? Elódázni a fenntartott adósságot, nem erről van szó? A befektetők egyet azért nem tudnak! A állam által kibocsátott értékpapírnak aranyfedezettel kell bírnia, különben hazárdjáték az egész.
Megfigyelendő, hogy minden pályázat mögött banki tevékenység bújik meg, ami a kellő sápot húzza. Mindenről tudni akarnak.A törekvő pórnép pedig fizet, mint a katonatiszt. Feltehető csődeljárás esetén a bank a hitelező tulajdonára teszi a kezét és vége a kalandnak. Megdöbbentő fondorlat uralja a mai gazdaságot. Vállalkozzak? Gondolat. - kifizetem a pályázat írót, beleszámolva a 20 % ismeretlennek szánt juttatást, fizetem a banki hitelt, fizetem a járulékokat, az alkalmazottaim bérét járulékait, rezsiköltségemet, az Önkormányzatok se maradjanak szegényen, tehát nekik is fizetek, de ezt reggelig lehetne sorolni, akkor mi marad nekem, ugyanis  nekem is van családom! Vagy csak addig van rám szüksége a politikának, ameddig a média bejelenti, - ismét 20 ember kapott munkát.Ez csupán a hatalom rövidtávú túlélése, aminek én csak egy bábúja voltam.

Hajléktalanná tettetek, én a híd alatt lakom, Ti meg kacsalábon forgó várban. De a végelszámolásnál egyek leszünk. 210 mélységű gödör nektek, nekem a szétszórt hamvaimon át a szabad világ. Az én rokonaim nem fizetnek áfát még a halálból eredő hamum után is. Akik még odaát is a villogást gondolják magukénak, ám legyen, fizessetek!!!!!

Csődbe ment vállalkozó jeligével.
Cikkek

ÁFA csökkentés egyenlő árdrágulás?

2017-12-29
Adminisztrátor
1009
Kormány Áfa csökkentési akciója dugába dőlt, ugyanis az érintett termékek drasztikusan drágultak. Hús ára az Áfa csökkenést követően valóban érezhető volt, de rövid időt követően nem hogy 27 %-kal olcsóbb lenne, hanem legalább plusz 12 % kal drágább , mint korábban. Ugyan ezt látjuk a tojás árával is, tehát a magyar társadalom jobban járna, ha kormány nem csökkentené az áfát. A tojás ára áfa csökkentés előtt 29-32 Forint volt, ma 55-60 Forint. Mit ért az áfa csökkentés???

Korrupció a gyermekélelmezésben !

2017-12-12
Adminisztrátor
952
Pályázatok mérgezik a gyerekeket. Anyagi érdekek fosztják meg az egészséges táplálkozáshoz való jogtól a gyermekélelmezést. Európai országokban az óvodáknak, iskoláknak, egyetemeknek, idősek otthonainak és a nép élelemezés konyháinak a helyi parasztság szállítja be a főzendő alapanyagot. Ez Magyarországon sajnos nem így van. A mindenkori kormánypártokhoz közeli haveri csoportok belenyúlnak az élelem felvásárlásba és ők osztják az észt, valamint rakják el a paraszttól fillérekért vásárolt árú és az eladás közötti summás hasznot. Ebből a polgármesteri hivatalok is fölöznek valamicskét, de a pártoknak történő visszaosztás ennél sokkal több.

Hiba és megoldás

2017-09-26
Adminisztrátor
940
Hatékony politikai akarattal kell a privát szférát tárgyalóasztalhoz szólítani és mielőbbi megoldást találni a munkanélküliség megoldására, továbbá az ellentmondó, munkaerő hiány kialakulására tekintettel.

Árnyékra vetődtek a magyar parasztok.

2017-09-17
Adminisztrátor
832
Egyszerűen nevetséges, amit a magyar parasztokkal csinálnak. A burgonya termelők képtelenek legalább a termelési költségüket visszakapni. A kereskedők 30-60 forint közötti árat ajánlanak a burgonyáért. Lajosmizsei termelők kijelentették, - amennyiben legalább 80-90 Forintot nem kapnak egy kiló krumpliért, fel sem szedik.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse