Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
13
2706
Értékpapír kibocsátással a teljes csődig?
Azt gondolná az ember, most megfogom az "Isten lábát" mikor értékpapírra váltom át a pénzemet, miközben a magas hozamnak mondott remény teljes bűvöletében úszom. A fizikai bizonyítás kimondja, -sós víz hatása fenntartó erőt képez,de nem jelenti azt, hogy nem süllyedhetünk el. Magyarország további adósságát a politikai erő saját állampolgárai nyakába akasztja, mivel boldog boldogtalannak ajánlja az újonnan kibocsátott kötvényeit.. Feltételezem, mint gondolkodó,- nem valami időnyerésről beszélünk? Elódázni a fenntartott adósságot, nem erről van szó? A befektetők egyet azért nem tudnak! A állam által kibocsátott értékpapírnak aranyfedezettel kell bírnia, különben hazárdjáték az egész.
Megfigyelendő, hogy minden pályázat mögött banki tevékenység bújik meg, ami a kellő sápot húzza. Mindenről tudni akarnak.A törekvő pórnép pedig fizet, mint a katonatiszt. Feltehető csődeljárás esetén a bank a hitelező tulajdonára teszi a kezét és vége a kalandnak. Megdöbbentő fondorlat uralja a mai gazdaságot. Vállalkozzak? Gondolat. - kifizetem a pályázat írót, beleszámolva a 20 % ismeretlennek szánt juttatást, fizetem a banki hitelt, fizetem a járulékokat, az alkalmazottaim bérét járulékait, rezsiköltségemet, az Önkormányzatok se maradjanak szegényen, tehát nekik is fizetek, de ezt reggelig lehetne sorolni, akkor mi marad nekem, ugyanis  nekem is van családom! Vagy csak addig van rám szüksége a politikának, ameddig a média bejelenti, - ismét 20 ember kapott munkát.Ez csupán a hatalom rövidtávú túlélése, aminek én csak egy bábúja voltam.

Hajléktalanná tettetek, én a híd alatt lakom, Ti meg kacsalábon forgó várban. De a végelszámolásnál egyek leszünk. 210 mélységű gödör nektek, nekem a szétszórt hamvaimon át a szabad világ. Az én rokonaim nem fizetnek áfát még a halálból eredő hamum után is. Akik még odaát is a villogást gondolják magukénak, ám legyen, fizessetek!!!!!

Csődbe ment vállalkozó jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse