Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Jégpálya az egészségügyben

2018-01-16
Adminisztrátor
921
A Gyurcsány kormány ideje alatt az egészségügyben állam által vásárolt milliárdos értékű készülékeket, pályázatok útján privát csoportoknak adták át működtetés, vizsgálatok céljára. A pályázat nyerők több éves szerződést írtak alá. A TB az elvégzett vizsgálatok díjait privát fazonoknak utalták át. Ezt úgy lehet aposztrofálni: privát szféra, az állami TB-én belül.
Napjainkra a szerződések ideje lejár és most a Fidesz kormány írt ki pályázatokat. Ezt egy kínai csoport megnyerte. A feltehető szerződés kettőjük között úgy szólhat, a volt magyar állam által vásárolt gépeket le kell szerelni és a kínai gépeket kell beállítani. Az elvégzett vizsgálatok díjait továbbiakban is a magyar társadalom biztosítás téríti meg, csak a kínaiak is képbe kerültek, mint részvényes, társtulajdonos. Ezek után a Fidesz kormány mossa kezeit, mert azt gondolják milliárdokat spóroltak meg az egészségügyi ráfordítások tárgyában, csak egyet felejtenek el, amennyiben a kínaiak valami okból kivonulnának a magyar egészségellátó rendszerből, úgy járhatnánk, mint a külföldi nagy beruházok leépítenék a gyáraikat és kihúznának az országból. Összeomlanánk, mint a kártyavár! A magyar egészségügy katasztrófájának, a magyar nép lenne kizárólagos kárvallottja, amit meggondolatlan kormányunknak köszönhetnénk.
Amennyiben tovább ragozzuk az események lefolyását, azt tapasztalhatjuk meg, hogy a leépített milliárdos gépeket fillérekért átmutyizzák  bizonyos baráti társaságoknak, akik privát kórházakat nyitnak és ha, netán véletlen, vagy  készakarva a kínai eltűnik a gépeivel együtt, a magyar kormány mossa kezeit, a kínaira mutogat és mosolyogva küldi a magyarokat a privát haveri kőrben tevékenykedő ellátókba.
Ezekben a kórházakban mindenért fizetni kell!  Annak a magyarnak, akinek nincs pénze a vizsgálatokra, előbb-utóbb, de rövid idő alatt elpusztulnak. A Fidesz ócsárolta a Gyurcsányt és most mit csinálnak? Ezzel a kínai pályázattal milyen bakszámlák kezdtek ismét dagadni?

Az előre elkészített tervek alapján a  magyar népirtás táptalaja lerakott és sírhantok millióit eszkalálja.

A napjaink szócsövének hangjait kell csak alaposan figyelni, elemezni és már is kiderül, MIKÉNT  TERELIK  A MAGYART, MINT A JUHÁSZ TESZI A BIRKÁIVAL ! EZ MIND ANNAK TUDHATÓ BE, A MAGYAR BELESZARIK SAJÁT SORSÁBA, SEMMI NEM ÉRDEKLI.

EVVEL A NÉPPEL ELKÖVETETT CSELEKEDETEK  A POLITIKUSOK SZÁMLÁJÁRA ÍRANDÓK. AZ ELMÚLT 27 ÉV BEN MEGUTÁLTATTÁK  A NÉPPEL  A KÖZÜGYBEN ZAJLÓ ESEMÉNYEKRE UTALÓ VÉLEMÉNYALKOTÁST ÉS ÍGY TUDNAK LEGKÖNNYEBBEN 10 MILLIÓ MAGYAR FELETT URALKODNI !

a jég sokáig csúszós marad jeligéval

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse