Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
15
3456
Értékpapír kibocsátással a teljes csődig?
Azt gondolná az ember, most megfogom az "Isten lábát" mikor értékpapírra váltom át a pénzemet, miközben a magas hozamnak mondott remény teljes bűvöletében úszom. A fizikai bizonyítás kimondja, -sós víz hatása fenntartó erőt képez,de nem jelenti azt, hogy nem süllyedhetünk el. Magyarország további adósságát a politikai erő saját állampolgárai nyakába akasztja, mivel boldog boldogtalannak ajánlja az újonnan kibocsátott kötvényeit.. Feltételezem, mint gondolkodó,- nem valami időnyerésről beszélünk? Elódázni a fenntartott adósságot, nem erről van szó? A befektetők egyet azért nem tudnak! A állam által kibocsátott értékpapírnak aranyfedezettel kell bírnia, különben hazárdjáték az egész.
Megfigyelendő, hogy minden pályázat mögött banki tevékenység bújik meg, ami a kellő sápot húzza. Mindenről tudni akarnak.A törekvő pórnép pedig fizet, mint a katonatiszt. Feltehető csődeljárás esetén a bank a hitelező tulajdonára teszi a kezét és vége a kalandnak. Megdöbbentő fondorlat uralja a mai gazdaságot. Vállalkozzak? Gondolat. - kifizetem a pályázat írót, beleszámolva a 20 % ismeretlennek szánt juttatást, fizetem a banki hitelt, fizetem a járulékokat, az alkalmazottaim bérét járulékait, rezsiköltségemet, az Önkormányzatok se maradjanak szegényen, tehát nekik is fizetek, de ezt reggelig lehetne sorolni, akkor mi marad nekem, ugyanis  nekem is van családom! Vagy csak addig van rám szüksége a politikának, ameddig a média bejelenti, - ismét 20 ember kapott munkát.Ez csupán a hatalom rövidtávú túlélése, aminek én csak egy bábúja voltam.

Hajléktalanná tettetek, én a híd alatt lakom, Ti meg kacsalábon forgó várban. De a végelszámolásnál egyek leszünk. 210 mélységű gödör nektek, nekem a szétszórt hamvaimon át a szabad világ. Az én rokonaim nem fizetnek áfát még a halálból eredő hamum után is. Akik még odaát is a villogást gondolják magukénak, ám legyen, fizessetek!!!!!

Csődbe ment vállalkozó jeligével.
Cikkek

Ház és lakásfelújítás...

2024-07-02
Adminisztrátor
31
A magyar kormány újabb agyafúrt gondolattal férkőzik állampolgárai pénzéhez, vagy hitelfelvétel reményében olcsó kamatokat propagál. (folyt. kattints ide.)

Mindenekfelett energetika

2024-02-21
Adminisztrátor
73
ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK, UTASÍTÁSBAN NEVESÍTETTE A NAPENERGIA MINÉL SZÉLESEBB KÖRŰ FELHASZNÁLÁSÁT.

Erőltettet menet a semmibe

2022-04-20
Adminisztrátor
345
Világ összességében tevékenykedő politikai klientúra, elveszítette az emberiség irányítására kiadott tananyag első kötetét, amely az egyszerűségében a tíz parancsolatból áll. Megértése, felsőfokú végzettséget nem igényel.

Energia árakról

2021-10-16
Adminisztrátor
383
Gondolkodni nem árt! E-szerint megérdemel szót ejteni, kormányunk energiaárhoz fűzött értékeléséhez. " Villamosenergia fogyasztói árakban, mi vagyunk a legolcsóbbak Európában." Bizonyosan így is van, mivel a kormány számításai megcáfolhatatlanok.

Minden ami élelem

2021-02-08
Adminisztrátor
495
Európa élelmiszer törvényének megalkotói bizonyosan figyelembe veszik a koronavírus jelenét, aminek egészségre káros lefolyását megakadályozó intézkedéseket fognak bevezetni.

Pusztító ipar

2018-08-06
Adminisztrátor
765
Az ipari pusztulás nem kizáróan a termék minőségét jelzi, hanem az emberiségre ható negatívumaival egybeeső, idegekre ható képződménnyel, ami, "A" gyilkos szerepét betölti. Az emberi együttélésre törvényt hozunk,pld. : családon belüli erőszakra, zaklatásra,molesztálásra, testi erőszakra-garázdaságra, stb, de az ipari termékek általi idegekre ható erőszakról nem szólnak a törvények. A mai ember a konzumok bűvöletének áldozata, vásárol, vásárol, vásárol, ha kell, hanem, de evvel az ipar is tisztában van, tehát minden lelkiismeret nélkül silány minőségű árút szemrebbenés nélkül dobnak piacra. A vevő a terméket hazaviszi, megpróbálja a kezelési utasítás szerint használatba állítani, de A KÉSZÜLÉK NEM MŰKÖDIK !Garancia??? Szó-szerinti elmeintézeti kezelés alá kerül a vevő, mert az eladó, vállalva az ipari szenny érdekében tett magyarázatokkal történő védelmét, a vevőt olyan mértékben felizgatja, hogy infarktus közeli állapot áll fenn. ÖNÖK SZERINT, MIT TESZ AZ IPARI TERMÉK ??? EGYSZERŰ A VÁLASZ, - GYILKOL ! Minden esetben az emberre ható idegállapot, arányosan alakul az érték összegével. Egy szarul megépített, rossz, silány anyagból készült ingatlan, vagy egy strandpapucs közötti ár nagyon befolyásoló tényező. A háznál, hosszan tartó bírósági eljárás a következmény, amíg , egy szar papucsnál a kuka veszi át a szerepkört, némi környezetszennyezettséggel tupírozva. Az egyszerű városokban élő állampolgárok, valójában érzékelnek ebből egynéhány történést, de az élelmiszert előállító parasztság még intenzívebben érintett, mivel milliós összegű gépekről beszélünk. Évek alatt összegyűjtött megtakarításból, némi hitel segítségével a paraszt megvesz egy gépet. Hazaviszi, munkába akar vele állni, de a gép nem megy! Szerviz? Garancia? A termék meg csak a földeken rohad. Netalán,a későbbiekben alkatrészre van szüksége a tulajnak, olyan horrorisztikus árakat határoz meg az ipar és a kereskedelem, hogy a parasztember éves árbevételének 15%-a máris eltűnt. Megdöbbentő, amit az ipar tesz. Környezetszennyezés? A Független Kisgazdapárt évtizedekkel előre meghatározta milyen lépésekben lehet visszaszorítani az ipari szennyezettséget, de erre senki nem kíváncsi. NEM AKARÁSNAK NYÖGÉS A VÉGE, DE HA, KEMÉNYEBBEN FOGALMAZUNK, EZT PUSZTULÁSNAK IS LEHET APOSZTROFÁLNI. A NAGY TUDÁSÚ POLITIKUSOK EGÉSZSÉGETEKRE !!!!!!!!! Egy tisztán látó kisgazda jeligével, a szerző.

Pártok gazdálkodásáról kezdőknek

2018-07-04
Adminisztrátor
806
Amit senki nem vesz komolyan! Meglepődés: - én nem tudtam, nem ismertem, nem hallottam. A Kisgazda "országos vezetés" saját szakállára, maga által meghatározott tagdíjat követel, miközben Országos Nagygyűlésnek kell határozni tagdíjak magasságáról. Érthetetlen, amennyiben a Kisgazdapártban a tagsági, alapszervezeti viszony sincs regisztrálva, hogyan lehet visszamenőleg tagdíjat követelni. Szaniszló László egyéni akciója már közismert. Korábban a Dél- Magyarországi oldal rámutatott, hogy Tóth és Szaniszló fizetés felajánlás mellett kerestek Bács- Kiskunmegyében elnököt, főtitkárt, alelnököt a kisgazda pártnak. Azt gondolhatjuk, aki már hibázott és ismét ellenszegül a törvénynek, ott át kell gondolni: érdemes és egyáltalán szabad egy filét is fizetni? Felhívással a kisgazdákhoz! Feltehetően, az egyének mielőtt fizetésre szánják el magukat, győződjenek meg, kiknek fizetnek? Ésszel ember, mert a pénz, mindenkinek pénz! Visszaút nincs. Hegedüs Péter 1 milliárd 325 milliós Kisgazda vagyont tapsolt el és van jogi következménye? Nincs!!! Akkor, hogyan tovább ??? jeligével a szerző.

Turizmusi jellemzők

2018-06-20
Adminisztrátor
823
Kifizetem, láttam és akkor mi van? Én odamentem hozzád, ott hagytam 1000 Eurót, Te eljöttél hozzám, itt hagytál 1000 Eurót, ennek az egyenlege 000000000, A SOK NULLA. Ki nyert a bulin? Csak az állam. A turista csak egy bábú, akinek a látás éhínsége a politikának tökéletesen megfelel. Az állampolgár már megadózott bérből az X turista vágyálmai beteljesülésére 1000 Eurót tesz félre és abból finanszírozza meg azt az utat, amiből a látottak csak emlékek maradnak. A politika evvel szemben a lényeget fogja meg, - A PÉNZT, AZ ADÓT. A legfontosabb ingyen szerzet árbevétel. Csak egyet nem számolnak a politikusok. A környezetünk teljes tönkretételével. Mit idéz elő a mérhetetlen utazás. Millió tonnányi káros anyag kibocsátást, légszennyezettséget. A politikai elitnek egy a lényeg, AZ ÁRBEVÉTEL! Mit törődnek az emberiséggel, SEMMIT! A telhetetlen újgazdag állampolgári réteg szintén partner, a világ pusztulás részese. Amennyiben csak egy szikrányi előrelátás lenne az emberekben és visszafognák a mértéktelen látni akarásukat, nem lennének: viharok, tornádók, jégesők, savas eső, a sark-köri jéghegyek olvadása, növény és állatvilág pusztulás, a tápláléklánc drasztikus változása, ivóvíz- tengervíz szennyező tényezők, stb. Nos, tegyük fel a kérdést. A szocializmusban korlátozott turizmus nem lehetett összefüggésben a bolygónk rongálásával. Valakik előre látták, - amennyiben a kapitalista pénzéhínségen át a turizmussal, a mérhetetlen repüléssel, árú szállítással tehető tönkre az világegyetem, inkább korlátokat gördítettek az emberi mohóság elé, amit akkor senki nem tartott helyes útnak. EGYSZERŰEN DIKTATÚRÁNAK HÍVTÁK. És mennyivel jobb ma ? A liberalizmus az emberiség végét jelenti, korlátlanul, önbeteljesülés céljából RONGÁL, PUSZTÍT, AHOVÁ A LÁBÁT BETESZI, CSAK AZ ELMÚLÁS A JELLEMZŐ! Tisztelt Honfitársaink! A politika ott kezdődik, ahol a becsületnek vége. Amennyiben a politikusoknak, a pénzvilágnak nem adatott elegendő tisztánlátást, céltudatos, átgondolt népirányításra jogosítványt, AKKOR PUSZTULÁSRA VAGYUNK KÁRHOZTATVA. Higgyék el, pedig van megoldás! Most és azonnal cselekedni kell, mert az ÓRÁINK MEG VANNAK SZÁMOLVA. A FÖLDKEREKSÉG EREJE MINDEN ELLENE TETT EMBERI CSELEKEDETET BRUTÁLISAN MEGBÜNTETI. Nem lesz Isten, Haza, Család. A Kisgazdapárt évtizedek óta intőn figyelmeztette az emberiséget, de senki nem vette komolyan. Most, az utolsó órában járunk. Érdekes módon a Fidesz-KDNP egyre sűrűbben használja a kisgazdapárt eszmeiségét, az ISTEN, HAZA, CSALÁDOT. MI A HELYZET, TALÁN A KISGAZDAPÁRTNAK 110 ÉVE IGAZA VAN? Tisztelettel kérjük a magyarországi pártokat, civil szervezeteket, keressenek meg bennünket. Közösen kell mielőbb lépni, talán megmaradhatunk. Tisztelettel a lajosmizsei kisgazdák, Engelmann József

Jégpálya az egészségügyben

2018-01-16
Adminisztrátor
929
A magyar egészségügyben végbement 27 év egyenlő a nemzet ellenes jelző teljes kimerítésében. Beszéljünk érthetően és világosan. Ma, egy járóbeteg ellátásnak mondott kezelésre 5-6 hónapot kell várni. Ultrahang, CT. és különböző szakorvosi vizsgálatokat képtelenség kivárni, így a betegeket a privát ellátó rendszerek felé akarják terelni. Ott mindenért keményen fizetni kell. Akkor minek fizetik az emberek az egészségügyi hozzájárulást ? Orbán kormány, amikor ellenzékben volt és a Gyurcsány kormányt szapulta az egészségügyi káosz miatt, jogos volt az öt pont, de azóta eltelt 8 év és változott valami? Nyugodtan tegyük fel a kérdést, miért kell egy vizsgálatra 5-6 hónapot várni? Keressük a választ közösen, öntsünk tiszta vizet a pohárba.

Nyög Díj, kontra borravaló?

2018-01-10
Adminisztrátor
1002
A Fidesz KDNP kormány fantasztikus színfoltja a politikai sokszínűséggel megáldott országunknak. Mint minden kenyere javát elfogyasztó, én is a NYÖG DÍJASOK táborához tartozom és büszkén tölt el, hogy nagyuraink a szegénység felszámolása céljából pénzt szavaztak meg. Utalványokkal és 3% NYÖG DÍJ emeléssel próbáltak szájzár alá vonni, ami számukra sikerült, ugyanis nincs miért kinyitni a hárommillió sorstársam száját. Hogyan is néz ki egy nyugdíjas napja? A velem megesett történetet mondom el Önöknek, ami a hátralévő éveimre nem valami fényesen ragyogó életcél, de kormányunk azt nem így látja.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse