Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Energia árakról

2021-10-16
Adminisztrátor
382
Gondolkodni nem árt ! E- szerint megérdemel szót ejteni, kormányunk energiaárhoz fűzött értékeléséhez. "Villamosenergia fogyasztói árakban, mi magyarok vagyunk a legolcsóbbak Európában."
Ez bizonyosan így is van, mivel az MVM a magyar állam tulajdona, így a számviteli kérdések is egy kézben vannak.
Kisgazdapárt lajosmizsei szervezetének álláspontja szerint, érdemes napjaink energia árait nagyító alá tenni.
A vizsgálandó ügylet piszokul összetett. A lakossági és vállalkozói fogyasztói árak köszönő viszonyban sincsenek egymással. Lakosságunk mérsékeltebb árat fizet, de a vállalkozások számukra kiszabott árakban belerokkannak. 

KORMÁNYUNK SZAVAI - minden vállalkozót támogatunk! Ebben a kijelentésben a számlák másról tesznek tanúbizonyságot. A lakosság felé közölt propaganda : mi vigyázzunk a lakossági energiaárak befagyasztására. FELÜGYELJÜK !

EURÓPA FELÉ KÖZÖLT ADATOK, lakosságra vonatkoztatva : 1 kWh áram ára 14, 70 - től  15,58 Ft ig terjed. (Lajosmizse)
Ez bizonyosan olcsónak tűnik, de a kormány elfelejti a következő adatokat megemlíteni : - RENDSZERHASZNÁLATI DÍJAK, ELOSZTÓI ALAPDÍJ ÉS EZT MEGFEJELI A 27%-OS ÁFA.
Ebben a rendszer gazdálkodásban a kifizetendő végösszeg 296 kWh esetén : áramhasználati díj Bruttó 5752.- Ft., ehhez tartozó járulék (rendszerhasználati díj ) összege 5404. - Ft. összesítve 11 156 Ft.

Ebben az esetben az áramfogyasztás egy átlagosnak mondható. Magában foglalja : világítás, egy darab hűtőszekrény, napi használatban elektromos eszközök, rádió, Tv., stb. SEMMI EXTRA ! Akkor miért is olcsó az energia ?
Feltétlenül meg kell említeni a rendszerhasználati díj összegét.

A szocializmusban azért kaptunk kevés fizetést, mivel az akkori kormányunk hivatkozásában kitért az elektromos hálózat kiépítésére szánt pénzre. Tudomásul vettük !!! A RENDSZER NEM VÁLTÁSNÁL az energetikai miniszter automatikusan, törvénytelenül elvette a magyar állampolgárok vagyonát, mivel mindenki ebben az üzletágban részvényes volt.
Senkit nem kárpótoltak, ráadásul külföldiek kezére játszották át a magyar energetikai szektort.
EZ HAZAÁRULÁSNAK számított volna, továbbá  SIKKASZTÁSNAK, A MAGYAR LAKOSSÁG MEGKÁROSÍTÁSÁNAK. Büntetőjogi szemszögből is megállt volna. EZ ÉPPEN OLYAN, MINT AMIKOR MA A TŐZSDÉN VALAKIKNEK AZ ÉRTÉKPAPÍRJAIT SE SZÓ SE BESZÉD,  ELVENNÉK.

Az elektromos energia, gáz energia, üzemanyag árak mind olyan állampolgári terhek, amiket a lakosság hamarosan képtelen lesz megfizetni. Nagyon sajnálatos, hogy az emberiség nagyon kis létszámú embercsoport kezében van, akik befolyásukkal úgy játszatják a politikai hatalmi elitnek mondottakat, ahogy csak akarják. Politikai pártokat képesek felemelni, vagy megbuktatni. Ennek a dollárfelügyeleti hatalomnak kell a kezéből kivenni a kormánybotot. TALÁN A VÉGÉN MEGBÉKÉLÉS, BOLDOG ÉLET TEKINT RÁNK.
Isten óvja Önöket! Bort, Búzát, Békességet kíván a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse