Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Mindenekfelett energetika

2024-02-21
Adminisztrátor
72
MIT MONDOTT A MAGYAR MINISZTERELNÖK ?
ORBÁN VIKTOR egyértelműsítette - kiemelt projektként kezeljük a napenergia felhasználhatóságát. Ez nagyon derekas gondolat, de hazánkban a geotermikus energia használata sem másodlagos.
Beszéljünk Lajosmizséről. Közel 50 éve próbafúrásokat végeztek Lajosmizsén, aminek energetikai  hozadéka,  38 C-fokos meleg víz lett. Ezt a régmúltban nem díjazták és a kút máig kihasználatlanul, lefedett állapotban stagnál.
Jelen energetikai hiányosságaink, nem teszik megengedhetővé, hogy a már kifejlesztett hőszivattyús rendszer esetében, a 38 C- fokos víz ne legyen hasznosítva.


TISZTELT MINISZTERELNÖK ÚR!

Lajosmizse gondolkodói, ezúton fordulunk Önhöz és a Fidesz-KDNP kormányhoz, hogy Lajosmizse városának 38 C-fokos meleg víz adta energiáját kiaknázzák. (hőszivattyús rendszer alkalmazásával)
HOZAM HASZONÉLVEZŐI :
- tűzoltóság
- bölcsődék, óvodák
- önkormányzat
- lakóparkok
- kormányablak
- iskola, sportcsarnok
- katolikus templom, plébánia
- művelődési központ
- orvosi rendelők stb.
Meg kell említeni. Ezeknek az ingatlanoknak a fűtése, ma is központi fűtésrendszer szerint megoldott. Az ingatlanokban extrém változtatásokat nem kellene eszközölni. Az építmények központi kazánjainak megtartása mellett, egyszerű lekötéssel kellene az új energetikát a rendszerre csatlakoztatni. 
Ami valóban beruházási költséget jelent, a melegvíz forrástól a hőszivattyú csatlakoztatás, valamint a külső csőrendszer célirányos kiépítése. 
Természetesen ennek a projektnek a megvalósításához, ott vannak a kellő szakemberek.

TISZTELT MINISZTERELNÖK ÚR!
LAJOSMIZSEI POLGÁROK KÉRVÉNYEZZÜK, HOGY A FENTIEKBEN MEGFOGALMAZOTTAKAT A KORMÁNY MÉRLEGELJE ÉS INDÍTVÁNYT ESZKÖZÖLJENEK A LAJOSMIZSE POLGÁRMESTERE ÉS A KÉPVISELŐ TESTÜLETE FELÉ. 
A KORMÁNY ÍRJON KI PÁLYÁZATOT, KIMONDOTTAN ENNEK A PROJEKTNEK MAGVALÓSÍTÁSA CÉLJÁBÓL.
REMÉLHETŐEN KEZDEMÉNYÜNK, A MINISZTERELNÖK ÚR ÉS KORMÁNYA MEGHALLGATÁSRA TALÁL.
ÜDVÖZLETTEL, : LAJOSMIZSE LAKÓI.  


 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse