Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Ház és lakásfelújítás...

2024-07-02
Adminisztrátor
30

A magyar kormány újabb agyafúrt gondolattal férkőzik állampolgárai pénzéhez, mégpedig a bankok kezére játszva, olcsó kamatokat propagál.

Tisztelt Magyarok !
A magyar állam csődelkerülés érdekében, a már visszafogott állami beruházások vesztességét, a magyar állampolgárok ház és lakásfelújításra ösztönzőn, 3 millió nem visszatérítendő és 3,5 millió 3%-os kamat hitelkonstrukcióval akarják a magyarok megtakarításait  "kispárnáikból" kiugrasztani.
NAGYON SOKAN, MEGGONDOLATLANUL BEUGRANAK A 3 MILLIÓ NEMVISSZATÉRÍTÉS REMÉNYÉBEN, CSAK AZ ÉPÍTŐANYAGOK ÁRAIT, A MUNKADÍJAKAT NEM ISMERVE, AKKOR TÉRNEK ÉSZHEZ, AMIKOR A HÁROM MILLIÓ MÉG ANYAGRA SEM LESZ ELEGENDŐ.
Tudniuk kell, mielőtt bármilyen meggondolatlanságot elkövetnének, keressék fel a Google oldalakon meghirdetett anyagok árait, majd a szakipari munkákat elvégzők falrakás, vakolás, aljzatbetonozás, burkolás, négyzetméter díjakat, a villany - víz szerelési, tetőszerkezeti munkadíjakról nem beszélve. Tudják mennyit ér ma 6,5 millió egy ház, vagy lakáskorszerűsítés esetében - EGYENLŐ A NULLÁVAL. 
Beszéljünk a szakmunkát végzőkről !
Majd minden építési vállalkozó, idegen országokból jött, nem szakavatott emberekkel dolgoztatnak, mert az elmúlt 30 évben Magyarországon senki nem akart szakmát tanulni, mindenkit egyetemekre írattak be. Most ITT A NAGY SZÍVÁS.
A politikusaink rövidlátósága idézte elő azt a helyzetet, hogy egy burkolóra 3 évet kell várni, mire szabad lesz. 
Milyen mézesmadzagot rejt az Orbáni propaganda? Pár évvel korábban egy 60X20X10-es Ytong falazó tégla ára 480 Ft. volt, ma 800 Ft. Egy mázsa cement 3900-ról 8000Ft/ mázsa árba szökkent. Nesze neked magyar, ÉPÍTKEZZ !!! Egy hagyományos paraszti ház tetőszerkezetének felújításánál, a munkabér 1-1,2 millió forint. Ez csak a munkabér. Hol vannak a szarufák, tetőlécek, fóliák, tetőcserepek árai ? Ma, egy komplett tető, lemezeléssel, eső elvezető csatornával együtt, 4-5 millió Ft. anyagárban. 
TISZTELT MAGYAROK !
Ezt a nemzetet már annyiszor becsapták, hogy több anyagi vesztességet nem képes elviselni. Ami nagyon fontos, a banki 3,5 millió hitelkonstrukcióval az idáig tehermentes ingatlanjukba a törlesztő részlet utolsó NEM KIFIZETETT fillérjéig, A JELZÁLOG AZ ÖNÖK FEJE FELETT  LEBEG. ORBÁNI FELHÍVÁSRA A BANKOKAT BEENGEDTÉK SAJÁT INGATLANJAIKBA. ITT LÉP ÉLETBE A FÉLELEM BÉRE -CSAK EGYSZER NE UTALJANAK, JÖN A FELSZÓLÍTÁS, MAJD A VÉGREHAJTÓ. KELL EZ MAGUKNAK ? KELL EZ A MAGYAR NÉPNEK ? NEM! NEM! NEM!!!

Amennyiben évtizedek folytán, senki nem fagyott meg saját házában, a feltehető kilakoltatásnál még megfagyhat. Ne engedjenek a csábításnak ! Olyannak, aki havonta 5-6 milliót keres, annak semmi sem drága, főleg ha mások pénzével, létbiztonságával kell játszani.
Tisztelettel Engelmann József

 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse