Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Erőltettet menet a semmibe

2022-04-20
Adminisztrátor
343
Mit mondanak az Istenek ?
Napjaink történései egyre felgyorsultabban irányítják az emberiséget olyan dimenzióba, ahol mindent erőltettet menetben, ember ellenes cselekedetnek lehet regisztrálni.
Érzékenyebb lelkületű egyéniségek,napjaink káoszából megállapították, - gyökeres változás nélkül, képtelenség rendet teremteni.
Az emberiség tudomására kell hozni, a javak felosztása, periodikusan változik, egyenletességet hosszútávon fenntartani nem lehet. Az ipari fejlődés hozama, a munkavállalók számának csökkenését jelentette. Robotok beállításával munkahelyek százezrei szűntek meg. A digitális fejlődés még több élő munkaerőt szorít ki, aminek következményeit saját bőrünkön érezhetjük.
Robotok mellett, az ember is robottá vált. Gondolatban, a megadott mozdulatokon túl, más irányban tompuló látószög, korlátokban ütközően jelentkezik be, az agyi működés szintjét csökkentetten.
A mai átlag ember, képtelen előrelátóan gondolkodni. Kényelmi posványban ül. Valaminek a miértjét képtelen helyén kezelni és ezáltal saját magának és környezetének hibákat termet.
A magyar társadalom összességében, komoly krízis előtt áll. Gazdaságtant oktatókat érdemes meghallgatni, mielőtt rossz döntést hozna bármelyikünk. Ebben a krízisosztó helyzetben, érdemes idős "vihart átélt" nagyszüleinkkel beszélgetésekbe keveredni, - KÉRDEZNI, KÉRDEZNI, KÉRDEZNI.
A képlet ugyanis változatlan : DIVAT, HAJVISELET, NŐK, INFLÁCIÓ, ZENEI IRÁNYZATOK stb.,a történelem során ismétlik önmagukat. Új, nincs a nap alatt, csak a múltban történtekre kell többet odafigyelni és a megoldás, napjainkra is készen adott. 
Jelen gazdasági világválság, azt követeli meg az okosan gondolkodóktól : INGATLANT, FÖLDET, ARANYAT, ELADNI TILOS !
BANKI HITELT FELVENNI, ÁLLAMPAPÍRT VÁSÁROLNI, TŐZSDÉN BEFEKTETNI NEM SZABAD, TILOS !
TÖREKEDNI KELL ARRA, A FIZETÉSI ÁTUTALÁSAINK, VAGY BÁRMELY IRÁNYÚ SZÁMLA NÖVEKMÉNYT KÉPEZVE, IRÁNYADÓAN, ANNAK MIELŐBBI KIVÉTELÉRE KELL TÖREKEDNI, MIVEL A HÁBORÚS VISZONYOK ESETÉN FELLÉPŐ RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT, MAGÁVAL HOZZA AZ ÁLLAM ELSŐSÉGÉNEK STÁTUSZÁT.
MINDEN, AMI ÁLLAMI ÉRDEK, AZT AZ ÁLLAM SAJÁT HATÁSKÖRÉBE VONHATJA. MAGÁNTULAJDONT AZ ÁLLAMÉRDEK, MINT FELSŐBBRENDŰ INTÉZMÉNY KEZELI,  - EGYESÍTETT NEMZETÉRDEKRE HIVATKOZÁSUL.
Ilyen képlettel találkozva, sok felkészületlen állampolgár veszítheti el vagyonát. AMIKOR A "SÓHAJÓ" ELILLANT, KÉSŐ A BÁNAT.
Milyen teendő marad számunkra ? Imádkozni, hogy a világválság okozta külső pénzügyi tényezők, országunk valutáját vékonyan érintsék. A világ pénzügyi kereskedelme, végérvényesen ne dőljön be.
SAJNOS A HÁBORÚ, SEMMI GARANCIÁT NEM BIZTOSÍT, TEHÁT BÍZZUNK A JÓZAN GONDOLKODÓKBAN.

J.E.          
    
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse