Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

ÁFA csökkentés egyenlő árdrágulás?

2017-12-29
Adminisztrátor
1004
ÁFA csökkentés egyenlő árdrágulás?  Az igen tisztelt császári hatalom a bankokra kivetett adó hozamát harsogta, miközben a bankok ezeket a terheket továbbszámlázták az állampolgárokra. Ez kimondottan a magyar nép javára válik ??? Ebből nem kérünk! Drága kormányunk bevándorlási kötvénye szintén a magyarok terhét növeli, mert az ellenőrizetlen befolyt pénzekre a kötvény lejárta után kamatot kell fizetni. Ezt a kormánytagok saját zsebeikből fizetik ki ??? Államkötvényekkel terhelik a magyar államkasszát, aminek kamata meghaladja a mai normál banki kamatokat, tehát egy újabb szívatás. Beszéljünk az állam háztartási hiányról. Szak avatatlan állampolgárokkal  mindent meg lehet etetni, de a gondolkodók észrevételei közelebb állnak az igazsághoz, mint arról a médiák harsognak. 2018-as államháztartási hiányt a jelen infláció miatt nem megjósolható! Amennyiben a 2017-es évet vizsgáljuk az élelmiszerek, gyümölcsök, déli gyümölcsök, drasztikusan 20-30 százalékkal drágultak. Érthetetlen, a magyar kormány tagjai hol vásárolnak? Ők nem látják mi zajlik körülöttük? A tejtermékek, sajtok és sorolni lehet az infláció képző tényezőket.
Ezek az árak a polcokon nem hazudnak, ezek tények!
 

Blöffölni és azt nyilvánosan  a médiákkal harsogtatni, nem célszerű! A magyar nép nem hülye! Nos, kijelenthetjük:  jobb ha a magyar kormány nem csökkent Áfát, mert a magyar lakosság abba beleroppan!!!!!!!!! 

Matekból jeles voltam jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse