Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Nyög Díj, kontra borravaló?

2018-01-10
Adminisztrátor
1001
- Reggeli órákban, mint minden nap, meglátogattam a legközelebbi bevásárlóközpontot. Szándékomban állt valamiféle reggelit venni, de el kellett döntenem, ebből a félelmetes NYÖG DÍJ emelési összegből, ZSEMLÉT VAGY BUCIT vehetek-e? Úgy döntöttem meglátogatom a pékárú részleget. A finomságok előtt megálltam és friss illatuk a nyálelválasztásom azonnal kikezdte. Nehéz választani, mivel át kell gondolni mit veszek, abból a havi 3% NYÖG DÍJ emelésből? Számomra nem maradt más, mint a termékek előtt állva transzba estem és azt próbáltam magamnak bemagyarázni, ezek nagyon finomak. Koncentráltam, mire az eladó megkérdezte, - szabad valamit adjak? Köszönöm most nem. Arrébb ódalogtam a felvágottat tároló hűtök elé. Szintén csak néztem és éreztem valami erő által hasam némi telítettségét. Magam is csodálkoztam az eseten. Közben az igen csinos eladó  hölgy, - adhatok valamit? Köszönöm most éppen nem! Arra gondoltam erre a" jó lakottságra" inni is kellene valamit. A polcokon, tele borosüvegek sorakoztak, amire fantáziám ismét magasra hágott!  Ha már ilyen finomat ettem, arra inni is kell. Álltam és erősen koncentráltam az üveg tartalmára, de közben megjelent a biztonsági őr ,. - netalán vásárol? Én csak néztem, egy szó sem hagyta el a zár alá helyezett számat. Egyszer csak a biztonsági őr meglepetésére, az egyik zárt üveg tartalma egyre kevesebb lett. A fantáziám ereje és Isten oda hatott, hogy látszólag megihattam a bort. Erre a biztonsági őr a kasszához kísért. Egy bájos kisasszony, - nem vett semmit? Nem, köszönöm" jól laktam"! Kiléptem az üzletből és ismét feltettem magamnak a kérdést, - zsemle vagy buci? Nem tudtam dönteni és elővettem a zsebemből egy százast.Felszólítottam,  döntsd el te. Feldoblak és ha a fej lesz zsemle, ha írás buci. Rendben? Feldobtam a pénzt és vártam, hogy leessen. Ez nem történt meg,de mögöttem megszólalt egy hang, - reggeliztünk, reggeliztünk, még iszogattunk is és fizetni kifog??? Hátranéztem és kormányunk végrehajtó szervének embere állt mögöttem és a következőket mondta, - ön túlságosan nagyétkű ember, lehet hogy ezért kevés a 3% NYÖG DÍJ ???

Ennyit erről, de valóban 1444 Forinttal lett több a BORRAVALÓM !

Nagy méltóságos kormányunknak tudni kellene, az saját megfogalmazott alaptörvényükben áll: minden magyar állampolgár lakáshoz való joga van, valamint éhező emberek országunkban nem lehetnek!

Az alapélelem, minden magyart megilleti!!!   ZSEMLE VAGY BUCI JELIGÉVEL, EGY NYÖG DÍJAS TOLLÁBÓL

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse