Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Árnyékra vetődtek a magyar parasztok.

2017-09-17
Adminisztrátor
822
A tejtermelők is felháborodtak, mivel a kormány általi beharangozott 110 Ft.-tot csak a nagytermelők kapják. A kistermelőket, akiknek  6-8 tehenük van, a támogatást is beleértve 65 Ft-tal fizetik ki.. Tisztelt Kereskedők! Ne akarják a magyar parasztságot tönkre tenni ! A Független Kisgazdapárt programjában pontosan az ilyen kereskedelmi visszaélésekre fogalmaztunk meg törvényt, hogy a magyar termelő ne károsulhasson.
A dohányzásra van törvény, akkor a termelők számára is termékár védelmet kell biztosítani. Magyarország nem engedheti meg, hogy a termelők leálljanak.A Független Kisgazdapárt teljesen új gazdasági alternatívát ajánl a magyar parasztságnak, kis és közép vállalkozóinak. Mi nem blöffölünk!
Vegyék végre tudomásul, a tejtermelésre beállított borjú állománynak 3 évre van szüksége, hogy fejhető állatok álljanak a termelő rendelkezésére. Amiről nem akarnak beszélni! Az elmúlt években százak álltak le a fejésről, inkább bikaborjakat hizlalnak, amit a török piacon értékesítenek. A tejtermelésre vonatkozó virnyogás, ami a  túltermeléséről szólt, odáig fajult, hogy hamarosan hiány lép fel, vagy csak a külföldi tej lesz kapható. 
Az infláció gerjesztésről tudni kell, nem a parasztság emeli az árakat, hanem a kereskedők. 80-100 Ft-os almaárból, miként lesz a polcokon 380 Ft.
Teljesen úgy tűnik, valakik direkt feszítik a húrt! Egyszer, ha az elszakad!  Kisgazdapárt mindent elkövet, hogy az egészséges termelői árképzés, valamint a kereskedelem általi haszon közeledjen egymáshoz és ne csak a kereskedelem húzza hasznát a javaknak. A felvásárlás emelkedése csak akkor biztosít mindkettőjüknek tisztességes megélhetést, ha az árakat a magyarok fizetéséhez igazítják.

Bort, Búzát, Békességet kíván
Független Kisgazdapárt Lajosmizsei szervezete.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse