Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Hiba és megoldás

2017-09-26
Adminisztrátor
944
A Független Kisgazdapárt programjában egyértelműen megjelenik a gazda és a polgár védelme, mivel napjainkra kialakult gazdasági anarchia hamarosan begyűrűzik szinte minden szakmai ágazatba. Az evolúciós fejlődés léptéke meghaladta az ember szervezőképességét, ami oda vezetett, hogy a digitalizáció nyertesen jött ki a játszmából. Ma mindent elektronikus úton akarunk megoldani, ami akár rendben is lenne,de ezáltal kihagytunk egy láncszemet; - felborult a munkavállalói piac.
- a szakoktatás meghalt létezni!
- a digitalizáció miatt munkalehetőségek ezrei szűntek meg. Robotadó elkerülhetetlen, mert a gép elvette az embertől a munkát!!!
- a digitalizáció által felszabadult munkaerő továbbképzése a hiányszakmák betöltésére akadozik.
- a munkáltatók és az oktatásügyi tárca egybehangoltságának nyomát sem látni, ha van is, nem hatékony!
- a közmunkaerő részére az önkormányzatok miért nem foganatosítanak rövid időtartalmú gyorstalpaló alap szakoktatást? Szakmai fokozatnak megfelelőn kell a bizonyítványt kiállítani. Ahhoz, hogy a falról a festéket valaki spaklival eltávolítsa, vagy a tapétát lehúzza a falfelületről, ahhoz nem kell teljes körű szakmát tanulni. Itt jönne a részbizonyítvány, de legalább lenne! Ez csak egy példa, de az élet minden területén alkalmazható.
A Független Kisgazdapárt a munkaerő piaci mozgására vonatkozó programjában bevezeti a referencia könyvet. Államilag hitelesített, sorszámozott dokumentum. A referencia könyv a munkavállalónak biztonságot is ad! A munkáltató bejegyzése által, a munkába állás időpontja feltüntetett, egyebekben a  kilépés időpontja is. A munkaadó a referencia könyvet kiállítja, véleményezi a dolgozót. A következő munkahely tulajdonosa, vagy munkaügyi osztály vezetője ennek alapján dönt, a felvétel megtörténéséről. Ez minden szakágazatra vonatkozóan érvényben lehetne. A referencia könyvet agráriumban is kiemelten kell kezelni, ugyanis több százezer vendégmunkás dolgozik Magyarországon.  A gazdák az alapbejelentéseket ma is  megteszik, de a jelen rendszer a jogi problémákat nyitottan hagyja.
A Kisgazdapárt elkötelezett minden  magyar állampolgára iránt és tökéletes megoldással kívánja működtetni a munkaerő piacot  Magyarországon.

Bort, Búzát,Békességet kíván az Önök Kisgazdapártja.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse