Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Nyílt levél

2017-10-16
Adminisztrátor
1
786
Alapszervezetünk tagsága a Wikipédia weboldalán feltüntetett adatokkal nem tud azonosulni. A Wikipédia a Független Kisgazdapártot radikális pártnak jelölte meg. A Nemzeti konzervatív meghatározás fedi a valóságot, de a radikalizmus szót, fogalmat elutasítjuk és kérjük az elnök urat, hogy erre vonatkozó jogi lépéseket mielőbb tegye meg, továbbá aggályosnak tartjuk a fantom kisgazdapártok felsorolását is. Feltételezzük hogy a Kisgazdapárt nevével visszaélők, az idézőjeles pártjukat kizárólagosan a választók megtévesztésére alapították, miközben  feltételezhetőn a társulási törvény alapjainak sem felelnek meg. A cégbírósági bejegyzés nem jelentheti azt, hogy a törvénytelenül megjelenített és fenntartott névhasználat, -  névazonossággal elérten - örök érvényű lehet. 
Tisztelettel kérjük az Elnök urat, ezeknek a kérdéseknek tisztázására, mert a 2018-as választásokra a szavazóknak tisztán kell látni. Tudomásunk szerint Magyarországon egy történelmi konzervatív párt létezik, ami nem más, mint a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt.
Munkáját előre is megköszönjük.
Tisztelettel kívánunk

Bort, Búzát, Békességet a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse