Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

"Feltehetően leprásak vagyunk"?

2017-10-24
Adminisztrátor
646
Magyarország és a demokrácia??? Ameddig ebben az országban lehetnek egyesek,: - Fidesz- KDNP,  kettesek,: baloldal-liberálisok, hármasok, : a Jobbik, és a "fasorban" a sokadik, a "leprás Független Kisgazdák" ?
Vegyük tudomásul, - a kerítésre azért van szükség, mert a vadállatoknak és a "leprásoknak" megbélyegzettek  pártja, - egyesek szerint - szegregálás köteles. Tudják jól, szájzárral nem mondhatunk ki igazságot.  Magyarország Alaptörvénye mindannak ellenére, hogy egyesek szerint mindannyiunk BIBLIÁJA  és a magyar nép szentírásának kell legyen, azt éppen az "IGÉT" fogalmazók tartják be legkevésbé. Akkor hogyan tovább  Magyarország? Akik saját bibliájukat sem veszik komolyan, de azt 10 milliónak kötelessége betartani? Itt valami nem gömbölyű! Megoldásban, utalás lehetne a hármasok és a " fasor" telepítése Budapest és Szeged között, kiterjesztve  Magyarország összes útvonalára, - ültetvény formájában. Évek alatt megnövő fák árnyéka bizonyosan megnyugvást biztosítana a magyar új biblia olvasóinak. A kettesekről nem fogalmazható érdemleges. Feledékenységben szenvednek és az elődeik csecsén nevelkedve, feltehetően az anyatej beltartalma miatt a meggyilkoltak sírjait teátrálisan koszorúzzák.  Erről mit mond a nép? Mosolyogva  visszaválaszt a virslire! Kötelet és golyót elfelejtve, egy korsó sörért még a nagymamát is.  Döbbenetes!!! Mindennek ellenére jó nevelt
 "leprás" Kisgazdák, köszönjük, hogy nevünket ismét elhallgatták, ezért szeretettel pusziljuk a független magyar  MÉDIÁK mindegyikét. Mi tudjuk!!!  ŐK  VALÓBAN  FÜGGETLENEK ???!!!

B..., B...., B...!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse