Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Közöny a köbön

2024-06-27
Adminisztrátor
122
Jobb érzésűekből kikényszerített mondatok, közel sem a rasszizmust gyakorlók szemszögéből fogalmazódtak meg, mindenről a kézzelfogható történelmi tények beszélnek.
Egyszerűség és érthetőség érdekében, figyelemmel kell követni a háborúk kirobbanását. Majd minden esetben a gazdasági érdekek vezérelte zsidóság nyúlt fegyverekhez. Ukrajna szintén a zsidóság áldozata lett. Joe Biden USA elnök és hűbéresének kiszemelt Zelenszkij, Ukrajnát a földel tetették egyenlővé. A halottak száma ma még nem pontosított, de minden egyes emberélet ennek a két embernek a számlájára írható. A brüsszeli hűbéresek háborúra utaló jogi státusza, kimeríti AZ ELÉVÜLHETETLEN HÁBORÚS BŰNÖSSÉGET.
Tekintsük meg a gázai helyzetet.
Az 1900-as években a II. világháború befejeztével a világ hatalmai nem tudtak mit kezdeni a zsidósággal és ugyan úgy, mint a Magyarország esetében, a Trianoni szerződés értelmében elvették Magyarország nagy részét. Mi történt Palesztinában ? A zsidó állam -Izrael - megalapítása, a palesztinok elüldözésével kezdődött. Gáza, már csak hab a tortán és éppen saját szabadságharcukat folytatók váltak agresszorrá. Az izraeli miniszterelnöknek más nem kellett és mára a gázai övezetet a földel tették egyenlővé és ismeretlen számú palesztint gyilkoltak meg.
Hol tartunk a világban ? Háborúk kirobbanása esetén, miért mindenhol a zsidók találtatnak meg. A TALMUD AZ ERŐSZAKOT ELUTASÍTJA, AKKOR HONNAN EZ AZ AGRESSZIVITÁS ?  NETALÁN VALAMIFÉLE GENETIKAI DEFEKT AZ ÉRINTŐLEGES HIBA, vagy a túlzott pénz általi gazdagság hatalma?
Egy tény. Ami a világban folyik, az emberiség szégyene. De mondják meg őszintén, HOL VANNAK A TÁRSADALMAK NÉPEI. MIÉRT LAPÍTANAK ? 
Nincs tovább ?      

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse