Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Amikor kérdeznek sem biztos!

2017-09-25
Adminisztrátor
2
814
A szakadárok személyükben és tettükben ismertek, e-miatt talán még maguk sem kívánják, hogy róluk vélemény jelenjen meg. A mai álláspont szerint a békesség sokkal előbbre való, mint a "reszelt torma" erős szaga. Gyerekek egymás közötti mondókában,  - nem lényeges mit mond, de ki mondta?
Erre utalón, az érintettek nincsenek tisztában a szájukból elhagyott hangfrekvenciák értékével. Többségében további emberi magatartások egyike, a  sárdobálás. Az elkövetőknek tudomásul kell venni, a cselekedet  megtörténte utáni mosakodásuk nehézségbe ütközhet, ugyanis, számukra Isten fürdővizet nem rendszerezett. A  szennyezett test, egyszerűen nem képes  megtisztulni, de akkor még a lélekről egy szót sem ejtettünk. Magyarországon eltelt negyed évszázad  túlságosan kevés volt, hogy a szakadár maradványok eltűnjenek, vagy ha szándékuk egyenes, megtérjenek. Mint megtapasztalhattuk, a megtérés esze-águkban sincs, tovább folytatják a  "vörös diplomás" rombolást. Feltehetően számukra a fokszi-makszi sem ismeretlen tanoda. Emberfiában a gondolatok megállás nélkül kavarognak. Nos, meddig legyünk még hangtalanok és megbocsátók??? Provokációra meggondoltság legyen a válasz? Akkor mi legyen az élesített bizonyítékokkal? Lássanak már végre napvilágot?

Süss fel nap, fényes nap...! jeligével 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse