Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Elején a velejét

2018-12-08
Adminisztrátor
650
Társadalmunk 1990 óta küszködik a magyar választási rendszer buktatóival és nagyon sokakban felmerülő KORRUPCIÓS SZAG nem vássa a fogukat és inkább el sem mennek szavazni. A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt tisztában van a magyar választási törvény hibáival és éppen ezért a magyar választók elé tesz egy olyan megoldást, TÖRVÉNY TERVEZETET, amely valóban a választói akaratban elidegeníthetetlen, népszuverenitáson alapszik  :

- VÁLASZTÓI AKARAT EGYÉRTELMŰSÍTÉSE , CSAK AKKOR JÖHET LÉTRE, HA MAGA A VÁLASZTÓ AZT ÉRZI, NEM CSAPJÁK BE, AZ Ő VOKSA VALÓBAN ANNAK JELENT MEGHATÁROZÓ MANDÁTUMOT, AKIT JELÖL.
- A VÁLASZTÁSI IRODÁK MUNKÁJUKBAN FÜGGETLENÜL DOLGOZHASSANAK, A LEADOTT SZAVAZATOK HŰEN TÜKRÖZZÉK A SZAVAZÓK RÉSZVÉTELÉT, LEADOTT VOKSUKAT. (ennek ellenőrzése, minden magyar szavazó jogának kell legyen!)
- ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI IRODA, BIZOTTSÁG CSAK AKKOR KÉPES TÖRVÉNYTISZTELŐN, HATÉKONYAN DOLGOZNI, HA ELEVE A TÖRVÉNY EGYÉRTELMŰ, NEM MEGKERÜLHETŐ, POLITIKAI BEFOLYÁS MENTES.
- ITT JÖN KÉPBE EGY VÁLASZTÓI  KÉTELY, - A SZAVAZATSZÁMLÁLÓ IRODÁK JEGYZŐKÖNYVÉNEK ADATAI, MEGEGYEZNEK -E A FELKÜLDÖTT OVB-BE REGISZTRÁLT ADATOKKAL??? /nagyon sokak nem hiszik el az adatok valóság tartalmát./
- VÁLASZTÓI AKARAT TELJESÍTÉSE ÉRDEKÉBEN, A MAI DIGITÁLIS VILÁGBAN, NE CSAK AZ ÖSSZESÍTETT EREDMÉNYEK JELENJENEK MEG, HANEM RÉSZLETEIBEN LEBONTOTT EREDMÉNYT LÁTHASSON A SZAVAZÓ, AMI A KÉZZEL ÍRT JEGYZŐKÖNYVTŐL , AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI IRODA ÁLTAL BEJELENTETT EREDMÉNYIG MEGEGYEZŐ, KÖVETHETŐ.


Tisztelt Magyar Honfitársaink!
Ezek lennének az elsődleges lépések, hogy a politika a szavazók hitét visszaadja a független törvényhozói  akaraton át. Ezt az írást, folytatólagosan jelenítjük meg és a következő részben kifejtjük a magyar választásra legalkalmasabb két kamarás parlament jelentőségét.

Isten, Haza, Család együttese védje mag a magyar hazát, a magyar népet. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse