Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Kereséserre a dátumra: 2018-12-08

Isten, Haza, CSALÁD

2018-12-08
Adminisztrátor
543
Gondoljuk, Önök is észrevették a cikk címében rejlő CSALÁDRA IRÁNYULÓ fogalom NAGYBETŰVEL TÖRTÉNŐ ÍRÁSÁT, amit az utóbbi években a Fidesz-KDNP napi bejelentésben meglovagol. Hirtelen a családcentrikusság kimagasló helyet foglal el a Fidesz és a magyar kormány palettáján, csak ott sántít az ügy, 25 évig a Fidesztől hallani sem lehetett a MAGYAR CSALÁDOK MEGBECSÜLÉSÉRŐL. Most, hogy a Kisgazdapárt napról- napra erősödik, hirtelen a MIGRÁNS ÜGY UTÁN, A CSALÁD lett a FIDESZ ÚJ KAMPÁNYFEGYVERE.

Elején a velejét

2018-12-08
Adminisztrátor
657
Sajnálatos, de mindenki számára ismert magyar választási törvény,-"Elejéig velejéig" - rossz, korrupcióra alapozott, megalázó, nevelő hatásában a 18. életévét betöltő első szavazónak rossz példát mutató. Korábbról: a kopogtató cédula kocsmai szintű árúba bocsátása, a képviselő jelölt abszolút kiszolgáltatottsága, néhány alkalommal történő megaláztatás stb. Éveknek kellett eltelni, hogy ezt az "igen tisztelt" jogalkotók észrevegyék és egy másik ugyanolyan szar törvényt készítettek. MOST, MINDENKI MINDENKINEK ALÁÍRHATJA A JELÖLŐ LISTÁT, tehát az állampolgárt megalázó törvény értelmében juttathatja, "A" nagy mindenkit, vagy inkább úgy lehetne meghatározni, "A" nagy ismeretleneket a választási jelöltek listájába. NESZE NEKED FOGD MEG JÓL, című népi játékot csináltak egy nagyon komoly politikai eseményből, -A NÉP SZUVERENITÁS EGYETLEN LEHETŐSÉGÉNEK KIFEJEZÉSÉBEN, EGY IDŐJELES DEMOKRATIKUS JOGÁLLAM, ÁLLAMPOLGÁRI GYAKORLATÁBÓL.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse