Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Defekt az agráriumban II.

2018-01-23
Adminisztrátor
656
A túlzott termelési minőségnek való megfelelés a vásárlót csapja be, mert a piacokon a legszebb árút akarják megvenni. Például, a paradicsom legyen szép sima felületű, gömbölyű, kemény húsú, szép piros színű, egyenletes nagyságú. Nos, ezek a hibrid paradicsomok, amik csak vegyi úton állíthatók elő. Arról nem beszélve, mindez összefüggésbe hozható a kereskedelem elvárásával, mert a hibrid fajtákat féléretten leszedik és a ládákban érik be, vagy a multik polcain. Az eltarthatóságuk ideje így sokkal hosszabb és a multiknak nincs vesztességük. Köszönhető minden a felgyorsuló világnak, ami az emberiség számára szánalmas.
Beszéljünk célirányosan a  növények termesztési technológiáiról. A látszatminőség a hibrid vetőmaggal kezdődik. Ehhez, növényi kultúrákra lebontott műtrágyák, permetek, bakhátas szabadföldi termesztés, ami magában foglalja a fekete fóliának használatát. A föld felszínét fekete fóliával letakarják, a növényeket ezekben a bakhátakban ültetik bele. A locsoló csöveket a gyökérzethez helyezik el, amin nem csak egyszerűen tiszta víz folyik, hanem folyékony vegyi anyagokat juttatnak a növénynek. Hihetetlen mennyiséget produkál ez a fajta termesztés, csak a vevő látja kárát, mert vegyszert eszik nem növényi táplálékot. Az agrárium politikájának hibája, hogy azt sem veszik észre, ezek a technológiák milyen veszélyeket hordoznak. A bakhátak alatt, a fekete elsötétített talajfelület a rettentő napsugárzás erejét nem tudja kompenzálni, irdatlan hőség uralkodik a fóliák alatt, így A TALAJBÓL MINDEN ÉLŐ ELEMET, HASZNOS GOMBÁKAT, HUMUSZT KIÖLNEK . A talaj élettelen lesz, amire a vegyipar azonnal reagált és ismét vegyi úton gyártanak talajjavító szereket. Ami az emberi józan gondolkodást felülmúlja, a mérhetetlen környezetszennyezés, mert a parasztság minden termelési ciklusban lecseréli a fóliát, műanyag csöveket, ami által a tanyák udvarai szemét dombbá váltak. Ezeknek a műanyagoknak a vásárlásánál környezetvédelmi adót kell fizetni, de amikor mint hulladék jelenik meg, mindenki mossa kezeit. AMI  DÖBBENETES, HOGY  MILYEN SEBESSÉGGEL HALADUNK A PUSZTULÁS FELÉ. Ahol a tudomány megjelent oda csapódott a vegyipar, a politikus és máris, KIT ÉRDEKLI AZ EMBER, KIT ÉRDEKLI KI  A NÉP? Kizárólag a haszon szerzés a cél. Az Unió elvárása? Vagy a magyar politikusok ismételt túllihegéssel a megfelelni akarásnak ???

Görbe az uborka? Nem sima a paradicsom? Nem egyenletes a burgonya? Az unió szerint, mindent a szemnek ? És arról miért nem beszélnek, hogy amit elénk tesznek élelemnek mondottan, az sima vegyszeri produktum.
Kérdések ezreit lehet feltenni, de ez túl hosszadalmas lenne. TÁRSADALMUNKBAN KÉRDÉST KELLENE INTÉZNI A GYERMEKSZÜLETÉSNÉL FELLÉPŐ BORZALMAKRA, A MÉRGEKET TARTALMAZÓ ANYATEJRE, A FIATAL FIÚK MAGTALANSÁGÁRA, A NŐKNÉL FELLÉPŐ CIKLUSOK VÁLTOZÁSÁRA, A PETEÉRÉS RENDELLENESSÉGÉRE. A GENERÁCIÓS MAGAS VÉRNYOMÁSOSOKRA, GYOMOR ÉS VASTAGBÉL DAGANATOSOKRA  ÉS EZEK SORÁT MÉG EGY HÉTIG SOROLHATJUK.

A Független Kisgazdapárt kötelessége a magyar népet jó útra terelni. Megtanítani az embereket, mit, hol vásároljanak. Az élelmiszer termesztésre új koncepciót kell bevezetni és a termékeket folyamatosan ellenőrizni. " Tanulópénz"? Higgyék el egy párányi féregtől is lehet tanulni, mert amelyik almában, körtében, stb. féreg lakozik, ő tudja, EZ A GYÜMÖLCS KEVÉSBÉ VOLT PERMETEZVE, TEHÁT, HA A FÉREG TUDJA MELYIK GYÜMÖLCS A FOGYASZTHATÓ, AKKOR LEGALÁBB MI

NE PUSZTÍTSUK SAJÁT MAGUNKAT!


Vegyszermentes BORT, nem hibridvetőmagból termelt BÚZÁT és ehhez a magyar társadalom BÉKÉJÉT, kívánja a Független Kisgazdapárt, és Engelmann József

folytatás holnap

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse