Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Zsarolást a törvény bünteti

2021-11-12
Adminisztrátor
220
A magyar kormány egyre rosszabb helyzetben került a Covid-19 kérdéskörben tett intézkedései miatt.
Figyelmen kívül hagyják, hogy a zsarolás, Btk.-ba ütköző, ami nemcsak az egyszerű állampolgárokra érvényes törvényt foglalja magában, hanem vonatkoztatható a kormánypártra és kormánytagokra, miniszterelnökre is.
Miről is van szó?
Napi híradásban közölt kijelentés, mely szerint bizonyos intézményekben dolgozók, amennyiben nem oltatják be magukat, fizetés nélküli szabadságra küldik őket, vagy akár elbocsájtás áldozatai lehetnek.
MICSODA BUTA INTÉZKEDÉS !
Higgyék el, egy jó és független ügyvéddel ezt az intézkedést az Alkotmány Bíróság elé lehet vinni, de előtte zsarolás vádját kell polgári peres eljárásban lefolytatni.
Mik lehetnek azok a pontok, amik ellentmondással támasztják alá a vádemelést ?
Korábbra visszavezethető vakcinás védőoltások emberöltő időre szóltak.
A Covid-19 ellenes vakcinák rövid lejáratra biztosítanak védettséget és :
- milyen vakcina az, amelyik beadása után a beoltott FERTŐZÉS HORDOZÓVÁ válik ?
- milyen vakcina az, amelyiket 6 hónap után folyamatosan ismételni kell ?
- milyen vakcina az, amelyik beadásánál az oltottnak kell nyilatkozatot aláírni, hogy engedélyezi az orvosi beavatkozást és NEM A VAKCINA GYÁRTÓ, FOGALMAZÓ GARANCIÁJÁVAL OLTAT A MAGYAR KORMÁNY ?
- milyen vakcina az, amelyik a vírus megjelenését követő, három hónap után kap forgalmazási  engedélyt? ( a vakcina gyártó előbb tudta, hogy lesz vírus ???)
- milyen vakcina az, amelyik beadása után, megbetegednek, meghalnak emberek?
Valójában egy józan XXI. századi gondolkodó, el sem hiszi, hogy napjainkban ilyesmit meg lehet csinálni az emberiséggel. 
Ami még fájdalmasabb, a kormány propaganda megtalálta azokat a megfizetett hűbéreseit, médiáit, akik napi rendszerességgel alátámasztanak olyan nyilatkozatokat, amik további szakemberek szájából úgy hangoznak :  BE KELL ISMERJÜK, A COVID-19 SZÁMUNKRA EGY SÖTÉT LÓ, NEM ISMERJÜK !
Piszok érdekes történet - a világ titkosszolgálatai, miért nem keresik meg a vírus kibocsájtó eredetét, származását, indítéknak okát vizsgálva???

Mindezek után, hogyan jönnek emberek, intézetvezetők, politikusok, miniszterek ahhoz, hogy fenyegető kijelentésekkel jussanak a zsarolás szintjéig - A BEOLTATLANOK KI VANNAK RÚGVA, VAGY FIZETÉS NÉLKÜLI SZABADSÁGRA VANNAK KÜLDVE! 
Legyenek már őszinték, mit akarnak elérni, még több családot akarnak tönkretenni? Fizetésük megtagadásával akarják ezeket az emberek zsarolni, miközben éppen e-miatt talán a hiteleiket sem tudják törleszteni? Családjukkal mi lesz? Utcára akarnak küldeni még több ezer embert? ÖNÖK AZT NAGYON JÓL TUDJÁK, A BANKOK NEM VICCELNEK. Kik lehetnek a Covid-19 vírus forgalmazók és arra megbízók ? EZT KELLENE VIZSGÁLNI. Néhány értelmes, szélsőségtől mentes kritikák után, emberek százezreinek akadályozzák meg, hogy a facebook oldalukon írhassanak, vagy képeket tegyenek közzé. MIÉRT VAN EZ ÍGY ???

Örök békesség uralkodjon mielőbb a vírus kitenyésztőire, terjesztőire TEKINTETTEL. Mentsd meg Isten az emberiséget a sátán hatalmától. SZOMORÚ, DE KÖZÖTTÜNK VAN .

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse