Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

XXI. SZÁZAD HOLOKAUSZTJA

2023-01-31
Adminisztrátor
117
VISSZATEKINTÉSBEN AZ 1920 -AS ESEMÉNYRE. A TÖRTÉNÉSEK NEM KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚ VESZTESEIRŐL SZÓLT. MAGYARORSZÁG FELDARABOLÁSÁNAK TERVE MÁR JÓVAL KORÁBBAN AZ AMERIKAI ÉS EURÓPAI ZSIDÓ NAGYTŐKE ASZTALÁN  TALÁLTATOTT.
MAGYARORSZÁG EURÓPA KÖZEPÉN,  HATALMAS ÁSVÁNYI TARTALÉKOKKAL RENDELKEZETT.  KIZSÁKMÁNYOLÁSA, MÁR JÓVAL KORÁBBRA VOLT VISSZAVEZETHETŐ, CSAK AZT NEM TUDTÁK MINDEHHEZ, HOGYAN FÉRNEK HOZZÁ.
ERRE VOLT KITŰNŐ ALKALOM EGY GYILKOSSÁG UTÁNI HÁBORÚ, AMINEK ELŐZMÉNYEIT AZ AKKORI MAGYAR VEZETÉS NEM MÉRLEGELTE ÉS ESZTELENÜL FELÜLT ARRA A LÓRA, AMIRE SOHA NEM SZABADOTT VOLNA. ( LEHET,AKKOR IS VOLTAK ZELENSZKIK ? )
MAI ESEMÉNYEK SZINTE PERCNYI PONTOSSÁGGAL LEMÁSOLVA KERÜLNEK AZ EURÓPAI ÉS AZ OROSZ NÉPEK ELÉ.
AMIT TALÁN NAPJAINKIG SENKI NEM VIZSGÁLT, HOGYAN IS JÖTT LÉTRE AZ UKRÁN HÁBORÚ? UKRAJNA FÖLDRAJZILAG NAGYON KÖZPONTI HELYEN FEKSZIK ÉS MIVEL FÜGGETLEN ORSZÁG, ÍGY AZ AMERIKAI ZSIDÓ NAGYTŐKÉNEK SZEMET SZÚRT - A JA, ITT KELL EGY HÁBORÚT KIROBBANTANI. 
AMI SAJNÁLATOS, ERRE A "LÓRA", AZ EURÓPAI UNIÓ IS FELÜLT.
MILYEN PÁRHUZAM VONHATÓ LE AZ 1920 - AS MAGYARORSZÁGI, VALAMINT A 2022-ES UKRÁN ESEMÉNYEK KÖZÖTT ? MIND A KETTŐ, BRUTÁLIS ERŐSZAK MŰVE, CSAK A PROVOKÁTOROK SZEMÉLYÉT KELLENE MÁR VÉGRE NEVESÍTENI.
HÁBORÚS INDÍTTATÁSRA VALÓ RÁBÍRÁS, EGYBEESIK EGY ALJAS ÉRDEKBŐL VÉGREHAJTOTT NÉPIRTÁSSAL. 
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ ZSIDÓ ELLENES MÉSZÁRLÁSA , MENNYIBEN KÜLÖNBÖZIK AZ 1920-AS  MAGYAR, VAGY A MAI - 2022-ES UKRÁN NÉP KIIRTÁSÁVAL, FÖLDÖNFUTÓVÁ TÉTELÉVEL ?
A TÖRTÉNELEM ÁLLÁSPONTUNK SZERINT, A HOLOKAUSZT FOGALOM, NEM CSAK EGY NÉPCSOPORTNAK KISAJÁTÍTHATÓ, HANEM MINDAZON NEMZETEKRE IS ÉRVÉNYBEN KELL LEGYEN, AKIK ÓRIÁSI EMBER VESZTESSÉGEKET SZENVEDTEK EL.
A  TÖRTÉNELEM SORÁN A CIGÁNYSÁGNAK ÉS A ZSIDÓSÁGNAK VAN HOLOKAUSZTJA, MÁS NEMZETEKNEK, AHOL MILLIÓKAT GYILKOLTAK MEG, OTT MIÉRT NEM KERÜL KIEMELTÉ A HOLOKAUSZT FOGALMA ?
EGY TÖRTÉNELMI ABSZURD. 1942-1945 IG BEZÁRÓLAG,  A NÉMET BIRODALOM, AZ OROSZOKAT BÉKESZERZŐDÉS ELLENÉRE MEGTÁMADTA. KÖSZÖNHETŐEN AZ OROSZ TÉLNEK ÉS AZ OROSZOKNAK, A NÁCIKAT BERLINIG HAJTOTTÁK VISSZA ÉS EURÓPÁT FELSZABADÍTOTTÁK A NYILASOKTÓL. EZEKNEK AZ ELESETT OROSZ KATONÁKNAK MIÉRT NEM TART AZ EURÓPAI UNIÓ HOLOKAUSZTOT ?  

ÖNÖKNEK NEM SZÚR SZEMET, HOGY AZ UKRAJNÁBAN A HÁBORÚT MEGELŐZŐEN  80 EZER OROSZ AJKÚT MÉSZÁROLTAK LE . ÉRTÜK MIÉRT NEM EMELT HANGOT AZ UNIÓ ? PÉLDÁUL, MIÉRT NEM TÁRGYALJÁK A MAGYARORSZÁG ESETÉBEN, HOGY A ROMÁNIÁHOZ ERŐSZAKKAL ELCSATOLT MAGYAR AJKÚAK, ERDÉLY, MIÉRT NEM KAP AUTONÓM BESOROLÁST?
NETALÁN A MAGYAROK IS FOGJANAK FEGYVERT, MINT AZT JOGOSAN PUTYIN TETTE ?
SAJNOS, TÚL KICSIK VAGYUNK ÉS  MINDIG IS A TÖRTÉNELEM MEGALÁZOTTAI VOLTUNK ÉS VAGYUNK.
OROSZORSZÁGNAK KI KELL HARCOLNIA, HOGY UKRAJNA - MINT AZT ORBÁN VIKTOR MONDTA - SENKI FÖLDJE KELL MARADJON.
EZ, A FÜGGETLEN UKRAJNÁT JELENTI.
SZERZŐDÉSBEN KELL FOGLALNI UKRAJNA TERÜLETI FÜGGETLENSÉGÉT, AMIT A NATÓ-NAK, ENSZ -NEK, AZ EURÓPAI UNIÓNAK, OROSZORSZÁGNAK TUDOMÁSUL KELL VEGYÉK. KÉSŐBBIEKBEN TÖBBÉ SENKI TERÜLETI KÖVETELÉSSEL NEM ÁLLHAT ELŐ.
A MIELŐBBI BÉKE MEGTEREMTÉSE ÉRDEKÉBEN, A FELEKNEK TÁRGYALÓ ASZTALHOZ KELL ÜLJENEK. ILYEN HÜLYE NÉPIRTÁS A XXI. SZÁZADBAN MEGENGEDHETETLEN !!! 
ISTEN ÓVJA EURÓPÁT, UKRAJNÁT, AZ OROSZOKAT. AZ AMERIKAIAKNAK BŰNBÁNATOT KELLENE MUTATNIUK, HOGY EGY ELMÉJÉBEN NEM TELJESEN KEREK EMBER MEGBÍZÁSÁN ÁT, KIPROVOKÁLTÁK EZT A HÁBORÚT. 
UKRAJNA ÉS AZ OROSZORSZÁG VESZTESSÉGEIT AMERIKÁNAK ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ AZON ORSZÁGAINAK KELL KÁRPÓTLÁSBAN MEGFIZETNI, AKIK EZT A KONFLIKTUST GERJESZTETTÉK. A HARCÁSZATI ESZKÖZÖK SZÁLLÍTÁSA, DURVÁN MEGSÉRTI A JALTAI SZERZŐDÉSBEN FOGLALTAKAT. NETÁN ELFELEJTETTÉK ?

A MAI VILÁGBAN TITKOK NINCSENEK. AMIT KÉT EMBER TUD, AZT MÁR AZ EGÉSZ VILÁG TUDJA. ERRE A SORSRA JUTOTT AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG HAZUGSÁGAI. ANNA ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AMERIKAI NÉP, SAJÁT KONTINENSÉN NE KEZDJEN LÁZONGÁSBA, NE ALAKULHASSON MÉG EGY ( "ÉSZAK - DÉL ELLENI MÉSZÁRSZÉK, A FEKETE SEGGŰ ELLENSÉGKÉPET " SOHA NEM SAJÁT KONTINENSÜK KÖZELÉBEN ALKOTTÁK MEG.
AZ AMERIKAI NÉP EGYSZER A SOK HAZUGSÁG ÉS A BEKÖVETKEZETTNEK LÁTHATÓ MEGSZORÍTÁSOK MIATT  TÁRSADALMUK  EGYSZER BESOKALL, LÁTVA, HOGY ÉRTELMETLENÜL MÉSZÁROLTATJÁK LE IFJÚ FIAIKAT ÉS TALÁN AKKOR ELKÉPZELHETŐ, HOGY EGY VÉGÉRVÉNYES UTOLSÓ HOLOKAUSZTTAL, 
PÁROSULVA ISTEN HATALMÁVAL BEKÖVETKEZIK A VILÁGBÉKE. ISTEN EMBERT ÚGY SEGÉLJE !!!
ÚGY LEGYEN ! 
     

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse