Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Világbéke fenyegetői

2024-04-22
Adminisztrátor
139
A TEREMTŐ, MINDEN EMBERT SZÜLETÉSE PILLANATÁBAN EGYENRANGÚNAK FOGADJA. EGY SZÜLETETT KISBABA IDEOLÓGIÁJÁBAN, A LEGAKTUÁLISABB  ÖSZTÖN SZERINTI FOLYAMAT, AZ ÉLELEMFELVÉTEL. 
EGY ÚJSZÜLÖTT VILÁGRAJÖVETELE UTÁN , AKARATÁN KÍVÜL KERÜL OLYAN VILÁGNÉZETI TÉRSÉGBE , AHOL A KIFEJLETT EMBERISÉG AGYI TEVÉKENYSÉG  FERTŐJÉVEL SZEMBESÜL.
A CSECSEMŐI ÖSZTÖNÖK EGYÁLTALÁN NEMKÉPESEK FELNŐTT EMBERI  DÖNTÉSHOZATALRA. MIRŐL IS VAN SZÓ ?
-  VALAMELYEST, MINTHA ALAPTÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ LENNE, HOGY  A  SZÜLŐK,  ÚJSZÜLÖTT AKARATÁN KÍVÜL DÖNTENEK  VALLÁSI HOVATARTOZÁSÁRÓL. 
MIBEN MERÜL KI AZ EMBERI AKARAT ALAPJOGBAN LEFEKTETETT ELIDEGENÍTHETETLENSÉGÉNEK SEMMIBEVÉTELE ?  MEGDÖBBENTŐ, DE MAGÁBAN  A SZÜLŐI  ÉS EGYHÁZI AKARATÉRVÉNYESÍTÉSBEN. MOST JUTOTTUNK EL A VILÁGBAN FELLÉPŐ  VALLÁSI KONFLIKTUSOK TÁRGYKÖRÉHEZ.
ÉVSZÁZADOS TÖRTÉNELMI DOKUMENTÁCIÓK BIZONYÍTÁSÁBAN DERÜLT FÉNY, HOGY A VALLÁSOK ÁLTALI FELSŐBBRENDŰSÉGKÉPBŐL EREDŐ EGOIZMUS, KEGYETLEN HÁBORÚK ESZKALÁLÓDÁSÁHOZ VEZETTEK.
A VALLÁSI HATALOM MEGTARTÁSA, KISZÉLESÍTÉSE MIATT, EZIDÁIG, TÖBB SZÁZMILLIÓ  EMBERÁLDOZATOT LAJSTROMOZHATUNK. 

HOL TARTUNK MA ? XXI. SZÁZAD EMBERE SEMMIT NEM OKULT SAJÁT BŰNEIBŐL. A VALLÁSI FELEKEZETEK, POLITIKAI ERŐK EGYMÁS ELLENI HARCA, MA SEM VÁLOGAT . EGY KIEMELT FELSŐBBRENDŰSÉGET ÉLVEZŐ VALLÁS, KIHARCOLTA A NEMZETKÖZI MEGKÜLÖNBÖZTETŐ  STÁTUSZT . NEKIK MINDENT SZABAD. HAZÁT, MESTERSÉGESEN, ERŐSZAK ÁLTAL KIJELÖLTEN TUDHATNAK MAGUKÉNAK.  TÖRTÉNELMI OKNYOMOZÁS ÁLTALI TÉNY - MAGYARSÁG TRIANONJA , MAJDNEM AZONOS A PALESZTIN NÉP SORSÁVAL.  " ŐK IS A KISMALACOK "SORSÁRA JUTOTTAK. A PALESZTIN  KONZERVATÍVAK MEGUNTÁK, HOGY A "FARKAS" SAJÁT HÁZUKBÓL AKARJA ŐKET KIZAVARNI ÉS EGYRE NAGYOBB TERET KÍVÁNNAK MAGUKÉNAK. A KONFLIKTUS AZONNAL ADOTT,  AMI MIATT  MÁR IS KEMÉNY HARCI FOLYAMAT ZAJLIK.  NA DE A NEMZETKÖZI JOGORVOSLAT MIÉRT IS KÉSLEKEDIK ?  MAGÁTÓL ÉRTHETŐ, HOGY AKIK A "FARKAST" HÁZHOZ  JUTTATTÁK , NEHOGY MÁR A "MALACKÁKNAK "ADJANAK IGAZAT.  AZ AGRESSZOR KÉRDÉSE , MÁIG TISZTÁZATLAN.
MIKÉNT ÉRTÉKELENDŐ, HOGY UKRAJNÁBAN EGY GENETIKAILAG AZONOS EMBER ROBBANTOTTA KI A HÁBORÚT ? KÉT
FRONTVONALON  DÖRÖGNEK A FEGYVEREK ÉS SZÁZEZREN MEGHALNAK, MIKÖZBEN A FEGYVERGYÁRTÓK BRUTÁLIS HASZONRA TESZNEK SZERT.  AZ AMERIKAI PARLAMENT 62 MILLIÁRD DOLLÁROS
UTALÁSOK ÉS AZOK FELOSZTÁSAI BIZONYÍTJÁK - AZ AGRESSZOR KILÉTÉT. MINDENKIT FELHASZNÁLVA AKARJÁK A VILÁGOT URALMUK ALÁ VONNI. 
EGYET PISZOKUL KIHAGYTAK A JÁTSZMÁJUKBÓL. AZ AMERIKAI TÁRSADALOM MINDEN HÁZTARTÁSÁBAN FEGYVERARZENÁL TALÁLTATIK. MI LESZ, HA AZ AMERIKAI NÉP MOND NEMET ÉS ELŐVESZIK FEGYVEREIKET ? MI LESZ VELETEK "FARKASKÁINK" ???
SOK SZÁZMILLIÓ VADÁSZTÓL,LESZ EGYÁLTALÁN HOVÁ BÚJNI ??? 

MI LESZ VELED AMERIKA JELIGÉVEL, A SZERZŐ .
 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse