Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Vigyázat lőnek!

2017-12-15
Adminisztrátor
778
Nincs mese, a politikai palettát érintetetlen tiszta lelkületű, szakmájukhoz értő emberekből kell kiállítani. A korrupt népidegemésztő arcokat le kell váltani, a szócsöveket eldugaszolni, és törvénybe kimondani, :  a választások előtti kampányban, semmiféle közvélemény kutatói munkát nem  engedélyezni, mivel az ingatag , politikailag nem felsőfokot végzetteket, nagyon befolyásolja a kárálók valótlan adatainak hangja.

Választ szeretnénk kapni! Az elmúlt huszonöt évben végzett közvélemény kutatók által közzétett adatokat bárki is ellenőrizte??? Vagy a mindenkori hatalom megrendelése szerint jönnek ki a százalékos felmérések adatai???

Az embereknek hagyjuk meg azt az alkotmányos alapjogot, hogy saját akaratukból hozott véleményükkel vonuljanak a szavazó urnákhoz. Senkit nem kell befolyásolni. A partizán akciókat is be kellene fejezni, mert a magyart ismerve, elborul az agyuk és minden politikai erő, aki sáros volt, levesbe kerülhet. A Független Kisgazdapárt szegényekből, a szegényekért alakult meg, aminek politikai akarattal való érvényre jutását egyes egyedül a nép határozhatja meg. A Torgyáni munkát felejtsék már el végre! Egy pártban, több tisztességes magyar ember tömörül, nem mindenki megvehető. Ebből kiindulva mérlegeljenek a szavazók és a nevében is hordozó FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS - ÉS POLGÁRI PÁRTRA ADJÁK LE A SZAVAZATUKAT.
Elemezzük a párt nevét. Milyen összefüggés látható a magyar családok és a párt között?
- Független ( a magyar családok szent és sérthetetlensége alaptörvényi jogon alapul )
- Kisgazda ( minden család a saját maga gazdája, a megtermelt, megkeresett pénzével gazdálkodik )
- Földmunkás ( a városiasság koncentráltan, a zsarolás tényét tartogatja magában, mivel a víz és élelem kiszolgáltatottai lettek. Nem szabad elfelejteni, minden magyar családokban a rokoni szálak vidéki kötődésűek, akik saját maguk termelik meg a kenyerüket és nem szorulnak élelmiszer adományokra. Az őseink, kevés kivétellel, mind földmunkások voltak. NE FELEJTSÜK EL A MÚLTUNKAT!

- Polgári ( ami korábban is megállapítást nyert, a párt összefogó kapocs szerepét tölti be a város és vidék között. A polgárok munkájára ugyan olyan szüksége van a társadalomnak, mint a földművesekére.

Egymás nélkül semmit sem érünk. Kizáróan a közös munka, egymás megbecsülése  lehet a jövő . A lövöldözni kívánókat utasítsuk el, a nagytakarítás közös feladat.


A valódi katonáknak a legnagyobb tisztelet, de a partizánokkal el kell számoltatni.

Bort Búzát  Békességet kíván a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse