Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Vészharang ellenére

2023-11-18
Adminisztrátor
107
ELKÉPZELHETŐ JÖVŐKÉP : PUSZTULÁS, HALÁL, EGYMÁS LEMÉSZÁRLÁSA. HIGGYÉK EL, HAMAROSAN ELJÖN AZ IDŐ, AMIKOR EGY KILÓ KENYÉRÉRT EGY KILÓ ARANYAT ADTOK. 
EZEK, IGAZ SZÉLSŐSÉGESNEK TŰNŐ MEGKÖZELÍTÉSEK, DE NEM VÉLETLENSZERŰEK, UGYANIS A VILÁG URAI, (PÉNZHATALOM) POLITIKUSOK, JÓL MEGFINANSZÍROZOTT TUDOMÁNYOS NÉPGYILKOSOK, BETEG ELMÉJÜKRŐL GYŐZIK MEG A BOLYGÓNK LAKOSSÁGÁT ÉS TÉVESZMÉIKKEL BIZONYGATJÁK IGAZUKAT.

Bizonyításul, az elmúlt fél évszázad aljasságairól.
- politikus csak addig életképes, ameddig a kapitalista társadalmi rend szerint, a vállalkozók "tejelnek".
- mit tesz a politikus ? Azokat a vállalkozásokat támogatja, akik éppen a politikai klientúrának alattvalói, szekértolói.
- tudomány és a politikus ? Állami finanszírozás általi kutatások : vetőmagok génmódosítása, állatok genetikai befolyással történő szaporítása, mértéktelen nagy számban összezárt állattartás stb.
Hová vezetett az elmúlt 50 év aljasságai : az idáig egészséges emberiségben a degeneratív sejtburjánzás erősödéséhez, a szív és érrendszeri betegségekhez, a nőknél a meddőséghez, férfiaknál a magtalansághoz, magzatok elhalálozásához, 100-várandós kismamából 20 képtelen kihordani a babáját, koraszülöttek száma kiugróan megnövekedett, a csecsemők életképessége drasztikusan, nagy számban romló tendenciát mutat, stb.
MOST LÉPJÜNK TOVÁBB ÉS UGYAN EZT TAPASZTALHATJUK MEG A NÖVÉNYEKNÉL, ÁLLATOKNÁL.
Ezeknek a jelenségeknek, felelőseinek kell lenniük. Mindez képtelenség, hogy kutatók gyermeteg játékaikkal emberek millióit ölik meg, POLITIKUSOK MEGBÍZÁSAIBAN. A GLOBÁLIS EXTRÉM IDŐJÁRÁSI JELENSÉGEK, CSAK HABOK A TORTÁN. HIGGYÉK EL, MINDANNYIUNK ÓRÁI MEG VANNAK SZÁMLÁLVA.
AZ IDÉZŐJELES NAGYOKOSOK, A LÁTOTTAK ÉS TAPASZTALTAK  MIATT MEGRETTENTEK, DE MÉG MINDIG NEM MONDJÁK KI - BOCSÁNAT ! EGY UTÓPISZTIKUS JAVASLAT LENNE - TUDOMÁNY STOP ! TURIZMUS STOP ! GLOBÁLIS ÁRÚ CSERE FORGALOM STOP ! FOSSZILIS ÜZEMANYAG KIBOCSÁTÁSÚ GÉPJÁRMŰVEK ÁRÚ SZÁLLÍTÁSA STOP !
STB.
EGYIDEJŰ 8000 USA LÉGI JÁRAT STOP ! 2000 EZER EURÓPAI LÉGI JÁRAT STOP !
Ez sem garancia, hogy hirtelen változást hozna, de a remény hal meg utoljára. Ez már csak egy UTÓLAGOS próba lehetne, a FELTÉTELEZHETŐ TÚLÉLÉSÜNKHÖZ. BOCSÁNAT, HOGY MÉG KERESHETEM  A SZÓT. 

J.E.      

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse