Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Varga Mihály téves információja

2022-10-28
Adminisztrátor
174
Az elmúlt hónapokban több filmbejátszást láthattunk nyugati országok piacairól. A zöldség - gyümölcsfélék, tartós élelmiszer cikkek kiírt árait összevetettük a magyarországi árakkal, amik, majd fillére megegyeztek. Amennyiben a 415 Ft-s váltást vesszük figyelembe, BIZONYOS ÁRÚ CIKKEK még még olcsóbbak is, annak ellenére, hogy a bérek háromszorosa a magyar béreknek.
Varga Mihály Úr !
Az Ön matematikai felkészültsége komoly aggályokat jelent társadalmunkra nézve. Kérjük valljanak már végre színt.
Mondják ki, elcseszték. Ön valószínűen   hiteltelen adatbázisból dolgozhat. Nem teheti meg, hogy megtévesztő információkat közöl a magyar társadalom számára. EBBEN AZ ORSZÁGBAN ELÉG SOKAN TUDNAK MÉG SZÁMOLNI.
ISMERJÉK BE, az elmúlt évek hazugságspirálja "bedarálta Önöket".
Sokszor azt sem tudják, mikor, mit nyilatkoznak, annak ellenére, hogy előre leírt anyagból teszik.
ÉRZÉKELNIE KELLENE, AZ ÖN SZAKTANÁCSADÓI EGY FABATKÁT SEM ÉRNEK. 
Emlékeztetnénk a Fidesz-KDNP politikusokat a szocializmusban megfogalmazott jelentések tartalmára. Hamis számviteli adatokra alapozták a politikai stabilitásukat.  Ferdített, hamis statisztikai adatok, százalékos csúsztatások vetettek végett annak a társadalomnak.
Mára, mintha semmi sem változott volna, ugyan ott tartunk. Minden tollforgató, improduktív tevékenységből élő, saját tárcája - magas jövedelme - védelmében ad le adatokat.
HOSSZÚTÁVON EZ VISSZANYAL ÉS FEJEK HULLANAK.
MINDEN ESETRE, KÉRJÜK A MINISZTER URAT, A NYUGDÍJJAKKAL KORREKTÜL BÁNJANAK.  A magyar TÁRSADALOM IDŐSEI AZÉRT MEGDOLGOZTAK, ADÓIKAT BEFIZETTÉK. 
Isten Óvja a Magyar Köztársaságot ! AZ ELNÖK ASSZONY STÁTUSZÁNAK JOGOSSÁGÁT, TÖBBSÉGÉBEN FIDESZ-KDNP DEKLARÁLTA, MIKÖZBEN ...
A duplikációt mihamarabb törölni kell. Országunk szegénysége egyetlen pártot, kormányt, miniszterelnököt nem jogosít fel arra, hogy lakosságát, vagyonát, területét az amerikai tőzsdére dobja.
ÖNÖKNEK MINDEN LÉPÉSÜKÉRT FELELNIÜK KELL. 

J.E.  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse