Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

VÁLSÁGÁLLAPOT

2024-02-19
Adminisztrátor
225
A MAGYAR TÁRSADALOM OLYAN SZINTEN MEGVEZETETT, HOGY A FEKETÉRE AKKOR IS FEKETÉT MONDANAK - GAZDÁJUK KÖVETELÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN,- HA ELŐTTÜK A FEHÉR SZÍN A DOMINÁNS. 
SZEMÉLYRE LEBONTOTTAN, ISTENEIK A LÁTOTTAK MIATT,  NEM PIRONKODNAK ?

HIGGYÉK EL, AKIK A SZOCIALISTA CSECSEKEN NEVELKEDTEK, AZOKNAK A VALÓTLAN ÁLLÍTÁSOK NEM ESNEK NEHEZÜKRE. 


HONISMERET.
FIDESZ-KDNP KOALÍCIÓ, ALAPJAIBAN SEM ÖSSZE EGYEZTETHETŐ MAGYAR ALAPTÖRVÉNYBEN FOGLALTAKKAL. A KERESZTÉNYI ESZME ÉS A LIBERALISTA ( NARANCS) SZELLEMISÉG MEZEJE, TÁVOL SÁGÁBAN, MILLIÁRD KILOMÉTERRE  VAN EGYMÁSTÓL. EZ A KÉNYSZERHÁZASSÁG, HAZUGSÁGOKRA  ALAPULTAN JÖTT LÉTRE. KIZÁRÓLAG TÁRSADALMI MEGTÉVESZTÉS CÉLJÁBÓL BORULT ÖSSZE KÉT HATALMI ÁGAZAT, AMI EGYENES ARÁNYBAN IDÉZTE ELŐ A TÁRSADALMI LÉTBIZONYTALANSÁGOT.
- HITÉT VESZÍTETT MAGYAR TÁRSADALOM
- GAZDASÁGILAG ELLEHETETLENÍTETT MAGYAR TÁRSADALOM
- HAZÁJÁT VESZÍTETT MAGYAR TÁRSADALOM
- KIÉHEZTETETT MAGYAR TÁRSADALOM
- LAKHATÁSHOZ JUTÁS LEHETŐSÉGÉNEK KIZÁRÁSA
- CSALÁDALAPÍTÁS LEHETŐSÉGÉNEK MEGVONÁSA (GAZDASÁGI OKOK, MIATT)
- STB. ...
MAGÁLLAPÍTÁST NYERT : HAZÁNK ELÉRTÉKTELENÍTÉSÉT, TERÜLETEINEK IDEGENEK KEZÉRE ADÁSÁT, ÁLLAMI ADÓSSÁGUNK 480 MILLIÁRD DOLLÁROS ÖSSZEGÉT, RÖVID IDŐTARTALOM ALATT KIBOCSÁTOTT 5 ÁLLAMKÖTVÉNY,  1,5 MILLIÓ MAGYAR FIATAL SZAKEMBER KÜLFÖLDRE MENEKÜLÉSÉT, AZ OKTATÁSÜGY - EGÉSZSÉGÜGY ELLEHETETLENÍTÉSÉT, 33 ÉV LEFOLYÁSA ALATT, A KORMÁNYOK, HAZÁNKBAN  EGYETLEN BÉRLAKÁST NEM ÉPÍTETTEK, NAGYVÁROSAINK INFRASTRUKTÚRÁJÁT KIS ÖSSZEGŰ RÁFORDÍTÁSOKKAL ELMISMÁSOLTÁK.
HAZÁNK PÉNZÜGYI ÁLLAPOTA VÁLSÁGOS. KÖZELEBB ÁLLUNK AZ ÁLLAMCSŐDHÖZ, MINT A TÁRSADALMUNK TÖBBSÉGE AZT GONDOLJA.
AZ USA, TÖBB EZER MILLIÁRDOS ADÓSSÁGA, MAGYARORSZÁG USA TŐZSDEI BEJEGYZÉSE, ÖNÖK SZERINT MILYEN ÖSSZEFÜGGÉSBEN VAN ÉS BORÍTHATJÁK BE E KÉT ORSZÁG GAZDASÁGÁT, PÉNZÜGYI TRANZAKCIÓIT ?
EZEK AZ ORSZÁGOK, MÉRTÉKTELEN MÓDON, MEGGONDOLATLANUL NYOMTATJÁK - USA A DOLLÁRT ÉS HAZÁNK A FORINTOT. EZT, HATALMUK MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN TESZIK. AZT IS TUDJÁK, AMENNYIBEN A POLITIKAI TURPISSÁGUKRA FÉNY DERÜL ÉS TÖBB MILLIÓ EMBER MEGTAKARÍTÁSÁT LENULLÁZZÁK, A FELELŐSSÉGRE VONÁSUK NEM MARADHAT EL, ÍGY MÉG MÉLYEBBRE JUTNAK HAZUGSÁGAIKKAL. 

A FENTIEKBEN ÍROTTAK MEGALAPOZOTTSÁGA, KÖZGAZDASÁGI EGYETEMI VÉGZETTSÉGET NEM IGÉNYEL.
NYISSÁK KI A SZEMÜKET ! A GAZDASÁGTAN, MINDEN MAGYAR CSALÁD SZÁMÁRA ALAPKÖVETELMÉNY. TUDÁS NÉLKÜL, "EGY DÍSZTOLLAZATÚ KAKAS SEM TALÁL SZEMET A TRÁGYADOMBON " !!!

PÉNZÜGYI TRANZAKCIÓRA, VÁLLALKOZÁSRA, INGATLAN ÉS TERMŐFÖLD ÉRTÉKESÍTÉSRE, ÁLLAMKÖTVÉNY VÁSÁRLÁSRA, TŐZSDEI BEFEKTETÉSRE AZ IDŐPONT NEM MEGFELELŐ, MERT A MAGYAR KORMÁNY - A HÁBORÚS HELYZETRE UTALÓ INTÉZKEDÉSE, - MINDENNEMŰ  INTÉZKEDÉSI  JOGKÖRT, SAJÁT HATÁSKÖRÉBE VONT.  MIT JELENT EZ ? 
ELSŐ AZ ÁLLAM, AMINEK EGYSZEMÉLYŰ  MEGBÍZOTT ÜGYVEZETŐJE, ORBÁN VIKTOR !
EBBŐL INDULJANAK KI !

ISTEN ÓVJA A MAGYAR HAZÁT  ÉS NÉPÉT !  

          

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse