Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

VALLÁSOK ÉS HÁBORÚK

2023-10-12
Adminisztrátor
124
Ebben az írásban kívánunk reflektálni bizonyos felsőbbrendűségben szenvedőkre, akik azonfelül, hogy istennek képzelik magukat, de attól sem riadnak vissza, amikor ártatlan emberek élete felett döntenek.
Közismert, háborúk már korábbi évezredekben is voltak, de mára feltételezni lehetett, hogy az agyon kvalifikált emberiség tanulva a múlt esztelen, meggondolatlan, háborúk borzalmaiból, a XXI. századra befejezik a fegyveres konfliktusokat. 
Sajnálatos, de a tudomány által alkotott : villamosenergia, -kommunikációs eszközök: - (rádió, Tv. telefon, stb. ) kibővítve : (atomerőművekkel, szélerőművekkel, vízi - erőművekkel, solár - erőművekkel stb. ) még mindennek ellenére, képtelen a békés egymás mellett élés szabályait betartani.
A jóléti megoldás az emberiség kezében van és mégsem tud vele élni. Miért nem ? Az ősközösségekig visszanyúlva, világszerte éltek szorgalmas emberek, akik állatok elejtésével, halászat útján tudták közösségüket ellátni. 

Igen, de ennek ellentétében éltek lusta, hanyag ingyenélők, akik a másik embertársaik kárára, a megszerzett javaikat erőszak útján elvették.
Elvették az elejtett mamutjaikat, halaikat, összegyűjtött növényi eredetű élelmeiket. A javak elvétele nem barátságos körülmények között zajlottak, hanem erőszak árán, akár gyilkolással.

 Térjünk vissza a mába. Mi is történik ? Az emberiség ugyan ott tart, mint az ősközösségi ember, azonfelül, hogy bizonyos felsőbb körök befolyásában él és csak az "okos" telefonjától várja a megváltást. DÖBBENET !
Két részre szakadt a világ emberisége. Némi kis létszámú gondolkodókra, valamint elméjükben gyengélkedőkre. Mivel a gyengélkedők saját magukba való hitüket is elvesztették, azon által menekülnek politikusok, vallások, prédikátorok karmai közé, és hagyják, hogy amúgy is kevés elméjükre hatva, fejthetik ki egoista hatalmukat. ITT TARTUNK MA. 
NAGYON KEMÉNY VALLÁSHÁBORÚ SZEMTANÚI LEHETÜNK. 
AZ UKRÁN ESEMÉNY, VALAMINT AZ IZRAELI FEGYVERES KONFLIKTUSNAK, HOSSZAN ELHÚZÓDÓ ELŐZMÉNYEI VOLTAK.
ÉRDEKESSÉG KÉPEN, MIND A KÉT ESETBEN ZSIDÓ SZEMÉLYEKHEZ KÖTHETŐK A JELENSÉGEK.
PALESZTINA LAKOSSÁGÁNAK TÖBBSÉGI  HOVATARTOZÁSA ISZLÁM VALLÁS, ELLENTÉTBEN IZRAEL LAKOSSÁGÁNAK, ZSIDÓ HÍVŐIVEL. Európában, ez a vallási képlet több irányba mutat, de az ellentétek ugyan úgy megvannak, aminek jele, - az ukrán orosz konfliktus.
Minden esetre, azt kell vizsgálni, milyen irányítói, kezdeményezői voltak ezeknek az esztelen háborúknak. Nem érdekes, hogy az amerikai érdekeltség, valahol mindenütt jelen van és akik megpróbálnak saját maguk igazában eljárni, azokra az amerikai fegyvergyárosok által gyártott népirtásra alkalmas eszközök, profitorientáltan de ott vannak. 
AZ ŐSKÖZÖSSÉGI MARADVÁNYOK NYÚLVÁNYAI URALHATJÁK AZ AMERIKAI ELIT AGYÁT. FEGYVERREL ÖLNI ÉS HASZNOK HOZAMAIBÓL KITŰNŐEN TOVÁBBÉLNI? ŐK SEM CSINÁLNAK MÁST ÉVSZÁZADOK ÓTA, MINT ELVESZIK A MÁSOK ÁLTAL ELEJTETT "MAMUTOKAT" ?
TALÁN AZ IS MEGÉRDEMEL EGY MISÉT, HOGY AZ AMERIKAI BEVÁNDORLÓK TÖBBSÉGE, EURÓPA GYARMATOSÍTÓ ORSZÁGAINAK LAKOSSÁGÁBÓL TEVŐDÖTT ÖSSZE, VALAMINT NÉMI ZSIDÓ TELEPESEKBŐL. EZT TETÉZTE, A FEKETE BŐRŰ AFRIKAI RABSZOLGÁK, EMBER KERESKEDELEM ÚTJÁN TÖRTÉNŐ  BECIPELÉSE. EZEK KITENYÉSZTETT SZAKAVATOTTAK, HOGYAN KELL ELVENNI MÁSIK ORSZÁGOK JAVAIT. A PÉNZVILÁG TÖRVÉNYE ÉRTELMÉBEN - AKIK DOLGOZNAK, AZOK NEM LEHETNEK IGAZI JÓ HITTŰ ZSIDÓK.

Ennek az utolsó mondatnak eredete éppen egy izraeli zsidó szájából hangzott el. Erre, magyar televízió Izraelben forgatott filmanyagából derült fény. Minden esetre, az iszlám vallás nagy létszámú hívei szembe helyezkednek a zsidó vallással, Európában a keresztény vallásokkal és senkit nem kímélve, ha kell emberéletek kioltásának árán akarják saját hitüket érvényesíteni. ITT TARTUNK MA.
MINDEN ESETRE MEGLEPŐ, AMENNYIBEN EURÓPÁBAN MILLIÓS NAGYSÁGRENDBEN ÉLNEK ZSIDÓK, AKKOR AZ EURÓPAI UNIÓ MIÉRT NEM VÉDI MEG EZT A KONTINENSET ? EGYÉRTELMŰEN LÁTSZIK, A " BUTA MALACKÁK A FARKAS MINDKÉT LÁBÁT MÁR BEENGEDTÉK A HÁZACSKÁJUKBA." 

JÓL VAN EZ ÍGY ? FIGYELEM !!! AMIKOR MÁR KÉSŐ LESZ, NYALOGATHATJÁK A SEBEIKET.
ISTEN ÁLDJA MEG ÖNÖKET, HA MÉG LESZ KIKET.
J.E.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse