Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Választást befolyásoló agymosás

2019-04-25
Adminisztrátor
481
Röviden és velősen, - a magyar adófizetők pénzén működtetett Kossuth rádió és a Tv1, teljes mértékben a kormánypárt szócsöve. Napi rendszerességgel megszólaltatott figurák, szinte percnyi pontossággal bemagolt szöveget nyomnak, ami már a józan gondolkodót is megingatja, - a "Sárika is elhiszi, hogy ő a Jancsika"? A harmadik birodalom nagyura sem kapott ilyen mértékű propagandát és minisztere csak holmi kezdőnek sem lett volna jó a mai magyar politikai szócső működtetésére.

Már megszokott migráns ügy, egyszerű riogatásnak számít, lejárt lemez, de, az előre szajkózott választási nyerő esélyek latolgatása, a legaljasabb állampolgárt befolyásoló "fegyver". Isten tudja kinek a tollából származó statisztikai felmérések szerint a Fidesz győzelmét előre az emberek szájába rágják. Akik labilis szavazók, ezekre az adatokra alapozzák szavazataikat, gondolkodás nélkül a kisagyuk regisztrálta az X jelölés helyét és lám, működik a befolyásolás technikája. A többi párt nyerési esélyeit már előre lejátsszák, százalékokban beetetik a NÉPET.

Ez egy aljas választást befolyásoló trükk. " Erre a vonatra nem szabad a magyar társadalomnak felülni." Minden esetre meg kellene kérdezni a két média főszerkesztőit, - feltehető Pál-forduló esetében, számukra felajánlott másik állásról mi a véleményük? Akik felelősségteljes beosztásban a magyar társadalom média küldöttei és a sugárzott műsorhoz nevüket adták, de átálltak a hatalom oldalára, milyen meglepetésre számíthatnak? Erre májusban megkapjuk a választ. Isten óvja Magyarországot a sötétség átkától!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse