Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

Választások 2019

2019-03-28
Adminisztrátor
647
Az őszi választások eredménye, nyomatékosan meghatározza: Budapest, vidéki városok, községek, falvak jövőjét. A jelen rossz politikai szemlélet, a hatalmon regnáló személyek irányításával jutnak érvényre. Az "önkormányzat" egy marionett bábúval feltöltött szini alakulat, ami képtelen a helyi közösség érdekében cselekedni. A polgármesterek és képviselők többsége pártkatonák, akik a centrális vezér hatalma alá vannak besorolva. "Kezük, lábuk megkötött.

Nos, 2019-ben ennek kell a végére járni. A helyi érdekek teljesítésére, az önkormányzatnak teljes intézkedési jogkört kell betölteniük. Jogi esetekben, gazdasági döntésekben a polgármesternek, önkormányzati képviselőknek vállalniuk kell a felelősséget. Alapvető ügyekben történő másokra való mutogatás, az intézkedő közalkalmazottak felelősségének elhatárolása, a jövőre tekintettel nem folytatódhat. AZ ORSZÁGUNKNAK ALULRÓL KELL ÉPÍTKEZNI, A SZOCIALIZMUSBÓL HOZOTT FELSŐ IRÁNYÍTÁST VÉGÉRVÉNYESEN EL KELL UTASÍTANI. Az Orbán Viktor egy kézben tartott politikai, gazdasági centralizmusa megbukott, a társadalom egyre elégedetlenebb.

Gyurcsány Ferenc pártja, valamint a liberálisok és a kommunista szakadárok összességének megválasztása során, SZINTÉN A MÚLT BERÖGZŐDÉSHEZ KANYARODNÁNK VISSZA. Magyarországnak egy teljesen új politikai, gazdasági alternatívára van szüksége. Újat, csak érintetlen személyekkel lehet produkálni, akik a magyar társadalmat nem kompromittálták, a népnek nem hazudtak. A HARMADIK ÚT az egyetlen amelyik új alternatívát nyújthat. A MI HAZÁNK, FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT, MIÉP, EGYSÉGE, társadalmunk nagy részét öleli fel, akiknek az érdekvédelmét teljesíteni kell. Ennek a triumvirátusnak az elhivatottsága A MAGYAR NÉP ÉRDEKÉNEK TELJESÍT.
Isten, Haza, Család fogalmak irányításával kell a népünkért tenni, ÍGY NEM TÉVEDHETÜNK. ISTEN LEGYEN ÖNÖKKEL.

Engelmann József, az FKgP etikai bizottságának elnöke

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse