Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Választás előtti újabb provokáció

2019-05-24
Adminisztrátor
705
Választás előtti újabb provokáció, amivel ismeretlenek, egy igazán magyar konzervatív triumvirátust akartak egymás ellen hangolni. Közismert, hogy  a Mi Hazánk Mozgalom, a Független Kisgazdapárt és a MIÉP együttműködési megállapodást kötött az  EP.. választás előtt. Ezek a magyar pártok, valóban komoly konzervatív értékeket hordoznak a programjukban, -  Magyarország mindenek felett !

Bizonyos körök a jól bevált összeugrasztás forgatókönyvét fellapozva, azt találták ki, hogy egy Fidesz-KDNP fizetett hirdetés fölé, - ami rendszerességgel megjelenik - a facebook oldalakon, a hirdetés tetszői között, Hajdara Roland kisgazda elnök nevét is beírták. Evvel azt szerették volna elérni, Hajdara Roland a kisgazdapárt elnöke jobbra-balra játszik és, hogy a Kisgazdapárt felrúgja a szerződésben foglaltakat.

 
T É V E D T E K      U R A I M !

Ezen az oldalon nem hülyék ülnek! Ezeket a módszereket ismerjük, mert éppen Önök HASZNÁLJÁK, - ha nincs balhé, majd mi csinálunk.

Ismerve Hajdara Roland Kisgazdapárt elnököt a megkötött szerződéshez tartja magát és elutasítja a megtévesztésre utaló aljas támadást. Akik az összeugrasztás forgatókönyvét használták, azoknak sok szeretettel kívánunk "BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET"! Tudatjuk Önökkel, a Független Kisgazdapárt és ez a TRIUMVIRÁTUS egyben marad !!! Tisztelettel kérünk minden választót, szavazzanak a MI HAZÁNK MOZGALOMRA, a FÜGGETLEN KISGAZDÁK és MIÉP támogatásával. Ez a triumvirátus amelyik teljes minőségében a magyar érdekeket képviseli, - maga a magyarság. Tegnapi napon felszólította a kormánypárt, a magyar parasztságot , -szavazzanak rájuk. Ez abszolút ortodox kérés, ugyanis éppen a kormány semmit tevő politikája miatt vonják meg a magyaroktól a támogatásokat. Tudomásunk van róla, hogy nem az Eu. tartja vissza a kifizetéseket, hanem itt akadnak el Magyarországon. Nagyon sok paraszt fordul hozzánk, - mi van a pénzünkkel ???
ÉPPEN E-MIATT JÖTT LÉTRE EZ A KONZERVATÍV EGYSÉG, HOGY ILYEN ÉS HASONLÓ ESETEK NE FORDULHASSANAK ELŐ.TUDJUK, EZ A HÁRMAS EGYSÉG SOKAKNAK FÁJ, DE AMINEK EGYBEN KELL LENNI, - AZ ÖSSZE TARTOZIK. ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT, A MAGYAR NÉPET !

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse