Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Valami ismét nem kerek

2022-10-05
Adminisztrátor
144
HAZÁNK LAKOSSÁGÁNAK KISZOLGÁLTATOTTSÁGA IDŐRENDBEN 1993-94 IG NYÚLIK VISSZA, AMIKOR AZ ANTAL ÉS HORN KORMÁNY NÉMETEKNEK ELADTA HAZÁNK ÉLELMISZER FORGALMAZÁSÁNAK TÖBBSÉGI JOGÁT.
RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ BUNDESPARLAMENTI DOKUMENTUM IGAZOLJA AZOKAT A DOLLÁR ÉS MÁRKA MILLIÁRDOKAT, AMIT HAZÁNKNAK ÁTUTALTAK ÉS AMIVEL ÉLELMISZER KERESKEDELM FORGALMAZÁSI JOGOT, IGAZ NÉMI ZSAROLÁSI ÚTON ÁT MEGKAPTÁK. ÍGY KERÜLT BE HAZÁNKBA : TENGELMANN, PENNY, SPAR, ALDI, MAJD KÉSŐBBIEKBEN BŐVÍTVE A SORT, AZ ANGOL ÉS FRANCIA ÉRDEKELTSÉGEK. 
HAZÁNK MEZŐGAZDASÁGI BEÁLLÍTOTTSÁGÚ TERÜLETEKKEL RENDELKEZŐ ORSZÁG, AKÁR FÉL EURÓPÁT KÉPESEK LENNÉNK ÉLELMISZERREL ELLÁTNI. EZT A GYARMATOSÍTÓK NAGYON JÓL TUDTÁK. AZT IS ,MILYEN ÚTON AKADÁLYOZHATJÁK MEG HAZÁNK GAZDAGODÁSÁT.
A MAGYAR PARASZTSÁG ÁLTAL MEGTERMELT ÉLELMISZER FELVÁSÁRLÁSÁVAL, AZ ÁRAK DIKTÁTUMÁVAL. AZÓTA IS ŐK DIKTÁLNAK, AMIBE A MAGYAR PARASZTSÁG BELEROKKAN. A LAKOSSÁG EZEKET AZ EXTRÁM MAGAS ÉLELMISZERÁRAKAT, KÉPTELENEK MEGFIZETNI.
EGYÉRTELMŰEN KILÓG A LÓLÁB. A MAGYAR HAZAÁRULÓK, SZERZŐDÉSEIKBEN A NYUGATI GYARMATOSÍTÓKNAK GARANTÁLTÁK, HOGY AZ ÉLELMISZER ÁRAKAT A NYUGATI ÉLELMISZER ÁRAKHOZ FOGJÁK IGAZÍTANI, AMI MÁRA BETELJESÜLT. SOK ÉLELMISZER ÁR, MÁR ITTHON DRÁGÁBB, MINT NYUGATON, AZ UGYAN OLYAN NEVŰ ÜZLETBEN.

AMIT ELFELEJTETTEK : A FÖLDJÁRADÉKI ÖSSZEG HEKTÁRONKÉNTI EMELÉSÉT, IGAZODVA A NÉMET, FRANCIA PARASZTSÁG KIFIZETÉSEIHEZ.

HOL VANNAK AZ EU- S PÉNZEK ? HAZAÁRULÓK, MAGYARNAK MONDOTT EMBEREK, MÉG MINDIG KÖZÖTTÜNK VANNAK. FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL LETTEK MILLIOMOSOK ÉS "MINT MARCI HEVESEN " ÉLNEK, MIKÖZBEN A NÉP "DÖGROVÁSON VAN ". 
ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁG KFT. ÜGYVEZETŐJE, INTÉZKEDÉSEIBEN SZINTÉN MEGLEPETÉSEKET OKOZOTT HAZÁNK NÉPÉNEK, MIVEL MEGKÉRDEZÉSÜK NÉLKÜL - NÉPSZAVAZÁS ELMULASZTÁSÁVAL -
 HAZÁNKAT AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG, TŐZSDEI MARTALÉKÁNAK DOBTA ODA. A KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBAN FOGLALT JOGOT ORBÁN VIKTOR FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTA, AZT NEM MEGENGEDETT ÚTON VONTA EL A MAGYAR NÉPTŐL.
NAPOKBAN SZEMBESÜLTÜNK EGY MEGLEPŐ JELENSÉGGEL, UGYANIS MAGYAR INGATLANOK TULAJDONI LAPJÁN : FELÜLVIZSGÁLAT FOGALMA TALÁLHATÓ. TUDNI KELL AZ INGATLANOK TEHERMENTESEK. SEMMILYEN BANKI TARTOZÁS, VAGY MÁS ELJÁRÁS NEM ÁLL FENN. KÉRDÉS : HOGYAN ÉS MIÉRT VAN A TULAJDONI LAPOKON, A FELÜLVIZSGÁLAT MEGJEGYZÉS?  
VÉLETLEN NEM AZÉRT, MERT HAZÁNK INGATLANAI FEDEZETKÉNT VANNAK BEJEGYEZVE ? ORBÁN ÚR ! VALLJON SZINT ÉS A MAGYAR TÁRSADALOMNAK ADJON VÁLASZT.
MIT JELENT, HA MAGYARORSZÁG CSŐDELJÁRÁS ALÁ ESIK ?  ÖNÖK FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL LELÉPHETNEK? HAZÁNK LAKOSSÁGÁNAK SEMMIJE SEM MARAD ?
 NETALÁN MINDENKI UTCÁRA KERÜL ? 
MINDEN ESETRE, A MAGYAR NÉPNEK ÉBRESZTŐT KELL FÚJNI. NEM DUGHATJÁK A FEJÜKET A HOMOKBA!

A NEM RENDSZERVÁLTÁS IDŐPONTJÁIG BEZÁRÓLAG, MINDEN POLITIKAI PÁRT FELELŐSSÉGÉT VIZSGÁLNI KELL ! A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁNAK ÉRTELMÉBEN - MINT AZT A TÖRVÉNYT - A JOBBIKOS KOVÁCS BÉLA ESETÉBEN MINT HAZAÁRULÁS MEGÁLLAPÍTÁST NYERT, AKKOR, A TÖBBI POLITIKAI KÖZSZEREPLŐ MIÉRT KIVÉTEL ? A GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY GYANÚJA EBBEN AZ ESETBEN, EGY NÉP NEMZETBIZTONSÁGÁNAK ALKOTMÁNYBAN FOGLALT TÖRVÉNYEKKEL ELLENSZEGÜL. TEHÁT, A KIALAKULT HELYZETET, VIZSGÁLAT TÁRGYA KELL KÉPEZZE !!! 
ZÁRSZÓ :
ISTEN ÓVJA A MAGYART ÉS HAZÁJÁT, AZ 1000 ÉVES MAGYARORSZÁGOT, PÁRHUZAMBAN KÖZTÁRSASÁG ÁLLAMFORMÁJÁT !

J.E.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse