Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Ursula von der Leyen, aki ...

2023-11-14
Adminisztrátor
73
Napjaink eseményeire visszakanyarodva, a hírközlő médiákból nagyon érdekes információkat kaptunk.
Az európai bizottság elnök asszonya nem volt szívbajos és feltehető jóindulatából 100 milliós tételekben utalt pénzt a gázai övezetbe. Hogy ezeket az utalásokat, kik kapták, ez talány marad, de mi van akkor, ha egyenesen a HAMASZ - T pénzelte ?
Remélhetően Ursula von der Leyen asszony nem a második világháború hozadéka megfontolásából hagyta felfegyverkezni a HAMASZ - T, HOGY A ZSIDÓSÁGGAL SZEMBE HELYEZKEDHESSENEK és támadást kezdeményezzenek ?
A német "vérplazmák", tekintettel a hitleri birodalom bukására, még máig felelevenedhetnek. VANNAK AKIK MÁIG NEM FELEJTENEK.
Beszéljünk a zsidóság ellen elkövetettekről. Ki kell jelenteni, a semmiért nem felelős kis létszámú zsidó nép lett ismét a célpont, miközben a valódi nemzetközi útállatot eszkalálók, markukba röhögnek és gazdagodnak ! 
Nyilván való, amennyiben a nemzetközi egységben tömörülő országok, a zsidó pénzvilág kárvallottai lettek, társadalmak szegényedtek el, ott az antiszemitizmus napról napra felerősödik. Senki sem hülye, hogy ne tudnák, egy bizonyos zsidó érdekkörök kezében van a világ.
Az sem meglepetés, hogy az iszlám vallás a zsidóságot és a keresztényeket nem szívlelve radikalizálódik és az izraeli események megtörténtek.
AMI MEGBOTRÁNKOZTATÓ, A VILÁG POLITIKUSAI KÉPTELENEK A GÁZAI ESEMÉNYEKET MEGELŐZŐEN ELJÁRNI ÉS MINT A MAGYAR NÉP ERÉLYI AUTONÓMIAI KÖVETELÉSÉNÉL, ( máig nem teljesült ) GÁZÁNAK IS TERÜLETET, HAZÁT BIZTOSÍTANI. 
Az ukrajnai események szintén területi és népességi elosztás, nyelvhasználat miatt jött létre. EGYSZERŰEN NEM LÉTEZIK, HOGY A XXI. SZÁZADBAN OTT TARTUNK, HOGY AZ EMBERI ELME KÉPTELEN MAGÁT AZ EMBERT SZEM ELŐTT TARTVA , EGYSZERŰ AUTONÓMIÁBAN GONDOLKODNI. A FEGYVEREK NEM A MEGOLDÁS ESZKÖZEI, AZOK CSAK A SZABADKŐMŰVESEK MALMÁRA HOZNAK HASZNOT.
Frau Merkel és utóda Ursula von der Leyen politikai megbízatása kitől származik és amit tesznek, milyen megfontolásból hajtják véghez, nyitott kapu marad. Egy tény, valakiknek ezt az ámokfutást meg kellene akadályozni. Értelmetlenül halnak meg százezrek, miközben a politikusok még több csecsemő megszületésére tesznek ösztönzést. NORMÁLIS ??? MARADJUNK ANNYIBAN :
ISTEN ÓVJA A VILÁGOT, BENNE EURÓPÁT  ! 
      

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse