Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Üres a kassza, kapkod a Fidesz

2024-05-30
Adminisztrátor
145
Megdöbbentő Fidesz intézkedések utalnak arra, valójában fedezetlen pénzek uralják a magyar állam kasszáját. Hazánk eladósításának újabb szakaszába értünk.
Olyan kijelentés, mint amit a Kossuth rádió reggeli hírében tettek közzé: A MAGYAR FÖLDEK ÁRVERÉSÉN BÁRKI LICITÁLHAT? Talán ezt úgy kell értelmezni, akár még Biden, vagy Zelenszkij is vehet magyar földet ? Orbán Úr! A veszett fejsze nem azt jelenti, hogy az utolsó négyzetméternyi magyar földet is idegenek kezére kell átjátssza.  
Az államkötvényről meg ne is beszéljünk. Egy tény, hazánk eladósításáért Önök felelősséggel tartoznak, aminek büntethetőségről az ítéletet a NÉPBÍRÓSÁG FOGJA KIMONDANI.
ÖNÖK HIBÁT HIBÁRA HALMOZTAK. Minden esetre a magyar társadalom, nem ilyen miniszterelnököt érdemel. 

Isten, Haza, Család eszmeisége, a Független Kisgazdapárt alaptörvényében lett szentesítve. Ami előre megjósolható, a kisgazda eszmeiség, százszázalékosan túlfogja élni az önök politikai kudarcát.
Bort, Búzát, Békességet kívánunk Lajosmizsei Kisgazdák
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse