Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Újabb kormány huncutság

2022-10-15
Adminisztrátor
148
Állampolgárainkat ismételten megszívatták ?
Több százezer család adott be pályázatokat, napelemek létesítésére. A pályázati díjösszegek a létesítmények nagyságától voltak függőek, de 800.000- ezer Ft. lehetett a legminimálisabb összeg.
Nevesítsük a "gyereket" ,  PÁLYÁZAT NYERT !
Mindenki örült, mint majom a farkának, de azért, hogy üröm is kerüljön az események folyásába, némi extra költségeket a megrendelőnek kellett fizetnie, ami szintén tetemes összeg.
Alig telt el néhány év és a kormány ismételten visszakozni látszik a korábbi energia takarékos programjától, ugyanis az állampolgáraink napelemeinek KW teljesítményét nem akarják fogadni, jobb szóval, nem akarnak fizetni.
Nem volt elég, hogy a befolyt megtermelt energiát potom árban fizették, számolták a villamos művek? Most meg az állampolgároktól befolyt energiáért nem akarnak fizetni ? Mindenféle ostoba kifogással indokolták, hogy miért nem képes az MVM a befolyt energiát fogadni.
Nem véletlen arról szól a fáma, hogy a drasztikus villanyáram és készenléti díj emelését a kormány az állampolgári energiában nem akarja kompenzálni. Elvégre, maga az állampolgár is egy szolgáltató, vagy rosszul gondolkodunk ?
A KORMÁNY JAVASLATA : A LEVÁLASZTÁS KÖVETŐEN MINDENKI SZIGETRENDSZERŰVÉ ÉPÍTSE ÁT A RENDSZERÉT ÉS MILLIÓS NAGYSÁGRENDBEN VÁSÁROLJANAK AKKUMLÁTOROKAT, HOGY AZ ENERGIÁJUKAT TÁROLNI TUDJÁK.
Ehhez kapcsolódóan, ismerniük kell a járulékos költségeket, amik milliós tételeket jelentenek. 

ÖNÖK SZERINT, AMIT A KORMÁNY TESZ, JÓL VAN EZ ÍGY ???
EGYOLDALÚ SZERZŐDÉSBONTÁSSAL BELEGÁZOL A TÁRSADALOM AZON JÓHISZEMŰ RÉTEGÉBE, AKIK ELHITTÉK AMIT A KORMÁNY ÉS VEZÉRE ORBÁN VIKTOR MONDOTT.
MINDEN ESETRE, AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN, VALAMINT HAZUG ÁLSÁGOS EURÓPÁBAN TÖRTÉNIK, AZ EMBERISÉG SZÉGYENE ! ÍGY NEVELJÜNK IGAZSÁGÉRZETŰ JÖVŐ TÁRSADALMAT?

Szégyen fémjelében MÁRIA EURÓPÁJA,  A SÁTÁN BIRODALMA LETT?
EZEN, MIHAMARABB VÁLTOZTATÁST KELL TENNI. MAGYARORSZÁG NEM ADHATJA FEL 1000 ÉVES EURÓPAI IDENTITÁSÁT.
J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse