Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22562

Tulpen von Amszterdam

2018-05-07
Adminisztrátor
529
A migránsok, egyszerűen éppen azoknak az áldozatai, akik az Eu. parlamentben leghangosabban kiabálnak és bűnbakként a magyarokat választották precedensnek, mivel ellenzik az idegenek Európába telepítését. A magyarok csak azt teszik, ami a saját Alaptörvényükben van megírva. Megvédik országukat a betolakodóktól. Amennyiben valóban bűnbakokat keresünk, tegyük nagyító alá a következő országokat.
Nyugati országok és az USA évszázadok alatt kirabolták az Afrikai kontinenst, padlóra küldték a lakosságát és most csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek elindultak Európába. A múltban a holland gyarmatosítás is képben volt, tehát akkor most a liberális nagy asszony miként jár el?  " A RABLÓ KIÁLT RENDŐRÉRT" ? Némi történelmi tanulmány hiánya oda vezet, hogy az elkövető keresi azt a bűnbakot, akinek köze sincs a gyarmatosítás tényéhez.
A migránsokat megbánásként fogadja be:  Hollandia, Franciaország, Anglia, Spanyolország, Portugália, Németország. A felelősség babérjai Őket illeti.
El a kezekkel a magyaroktól, Magyarországtól. Ami azért megérdemel egy misét.  BUDAPESTEN A MAGYAR NAGYVÁROSOKBAN MÁR MOST ANNYI KÜLFÖLDRŐL BETELEPÍTETT ÉL, HOGY SOK ! A NAGYVÁROSAINK GASZTRONÓMIÁJÁT IRÁNYÍTÓK TÖBBSÉGE BEVÁNDORLÓ. A KERESKEDELEM NAGY RÉSZE KÍNAI KÉZBEN VAN. IZRAELI ÁLLAMPOLGÁROK BETELEPÜLÉSE IS MÉRVADÓ. MOST A NÉMETORSZÁGI POLITIKAI FESZÜLTSÉG MIATT,  MIGRÁNSOKRA VISSZA VEZETHETŐN, A NÉMETEK KOMOLY LÉTSZÁMBAN TELEPÜLNEK MAGYARORSZÁGRA.
Országunk hamarosan éppen Hollandiára kezd hasonlítani, akkor a liberális nagy asszony miért tépi az etetőjét?

Magyarok, mint mindig udvariasan köszöntjük a hölgyeket, tehát legyen TULPEN VON AMSZTERDAM.
Haza csak egy van jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse