Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

TÖRVÉNYTELEN NÉPSZÁMLÁLÁS

2022-10-12
Adminisztrátor
156
Tisztelt Magyar Honfitársaink !
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt felkéri Önöket, hogy vizsgálják meg a személyi igazolványukon megfogalmazott államrendi fogalmat : MAGYARORSZÁG, valamint a lakcímbejelentőjükön feltüntetett államforma fogalmát : MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT . 
ÖNÖK SZERINT A NÉPSZÁMLÁLÁST, MELYIK ÁLLAMILAG KIADOTT ÉS NAPJAINKBAN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ DOKUMENTUM SZERINT KELLENE MEGTENNI ?
Kettős mérce, egyenlő lenne a BIGÁMIÁVAL. EZEK SZERINT , országunknak két irányítottsága lenne ? 
HONFITÁRSAINK !
Melyik államformában gondolják jövőjüket, igaz ilyen még a világban sehol sem volt, hogy egy országon belül, két államforma van.
MI KISGAZDÁK, A NÉPSZÁMLÁLÁS JOGOSSÁGA MIATT AGGÁLYAIKNAK ADUNK HANGOT ÉS  VALÓBAN, AMENNYIBEN A POLITIKAI HATALOM NAPI SZINTEN KÖTELEZ MINKET, HOGY TARTSUK BE A TÖRVÉNYEKET, 
AKKOR ELŐTTE, NEM NEKIK KELLENE A TÖRVÉNYEKET BETARTANI ?

A kommunista rezsim alatt történt népszámlálásban, nem csak az állampolgár lett nyilvántartásba véve, hanem ingó és ingatlanjaik is és további vagyoni állapotuk.
Fideszes és "keresztény" ifjak, kirohanással reflektáltak az egypártrendszer módszereire. Akkor most, hogyan egyeztethető össze, a választási íveken feltett kérdések? Hogyan kötelezhető a magyar nép, hogy idegen hatalmaknak tegyenek bevallást ? HOL MARAD MOST AZ ÁLLAMTITOK, amit a Fidesz-KDNP folyamatosan hangsúlyoz, főleg amikor ők érintettek? KÖTELES AZ ÁLLAMPOLGÁR FELELNI?

NEM, NEM, NEM !!! AMENNYIBEN A KORMÁNY KETTŐSSÉGET ÁLLAPÍT MEG HAZÁNKBAN, NEM KÖTELEZHETI POLGÁRAIT, HOGY TÖRVÉNYT SÉRVE JÁRJANAK EL A NÉPSZÁMLÁLÁS SORÁN.
GONDOLKODJ MAGYAR MIT TESZEL ! VEGYÉK ELŐ A LAKCÍMBEJELENTŐJÜKET ÉS A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUKAT ÉS MINDEN VILÁGOSSÁ VÁLIK AZ ÖNÖK SZÁMÁRA. TOVÁBBÁ, A FIZETŐ ESZKÖZ PÉNZÉRMÉIT TEGYÉK EGYMÁS MELLÉ ÉS MEGGYŐZŐDHETNEK, AZ EGYIKEN CSAK MAGYARORSZÁG FELIRAT OLVASHATÓ, A MÁSIKAKON : MAGYAR KÖZTÁRSASÁG. 
ILYEN A VILÁGBAN SEHOL SINCSEN ! A VALUTA ELSZÁMOLÁSBAN, HOGYAN TÖRTÉNNEK MEG AZ UTALÁSOK ? MIT SZÓLNAK MINDEHHEZ A AZ ÁLLAMKÖTVÉNY VAGY TŐZSDEI BEFEKTETŐK? VAGY TALÁN SZEMÜK ELŐTT BECSAPJÁK ŐKET? MELYIK ÁLLAMFORMA PÉNZNEMÉÉRT FELELŐS A MAGYAR KORMÁNY ???
A MAGYAR JEGYBANK HOGYAN SZÁMOL ?

NINCS TÖBB KÉRDÉS !
Állampolgári jogon talán szabad kérdezni ? Tisztelettel Engelmann József kisgazda.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse